- 10 Temmuz 2016
- 467
- 197
- 23
- Konu Sahibi aysekaya06
-
Deme öyle hanımefendi çok normal bir birey biz sıkıntılıyız sorun bizdehahaha cok guldum
gercektendeHanimKelesimiGetir abla bana psikolijn bozuk dedi
Evet yaaaaaa gercektende 27 yasindayim biturlu 54 yasinda birini bulamiyorum psikolojim bozuk oldugundan
lafına dikkat et koskoca kadınsın sen git kardesınle evlen
hahaha cok guldum
Evet yaaaaaa gercektende 27 yasindayim biturlu 54 yasinda birini bulamiyorum psikolojim bozuk oldugundan
DemiDeme öyle hanımefendi çok normal bir birey biz sıkıntılıyız sorun bizde
Ben böyle edepsizlik böyle ahlaksızlık görmedimKafayı sıyırdı zaten iyicene tepe taklak oldu
Bana bosandigilm ve tekrar evliligi dusundugum icin tecruben var nasilsa etiketi yapistirdi ahlaksiz kadinBen böyle edepsizlik böyle ahlaksızlık görmedim
6 yıldır evlerine girip çıkan belki abi belki amca dediği adamın koynuna girmeyi düşünen natamam bir akla sahip...
Gelmiş burda ahkam kesiyor..
Hadsiz kadın...
Ben böyle edepsizlik böyle ahlaksızlık görmedim
6 yıldır evlerine girip çıkan belki abi belki amca dediği adamın koynuna girmeyi düşünen natamam bir akla sahip...
Hadsiz kadın...
kendıne bak ya boşanmışsın erkek arayıp duruyorsun Allaha şükür senin gibi değilimhahaha cok guldum
sensin terbıyeısızTerbiyesiz seni...
kafayı sıyıran sensin kocakarıKafayı sıyırdı zaten iyicene tepe taklak oldu
sensın hadsız...terbıyesız sevıyesız saygısızBen böyle edepsizlik böyle ahlaksızlık görmedim
Hadsiz kadın...
sensın ahlaksız git 17 erkekle görüş. erkek arayan KAŞARBana bosandigilm ve tekrar evliligi dusundugum icin tecruben var nasilsa etiketi yapistirdi ahlaksiz kadin
SİZCE BUNLARI DÜŞÜNEMEMİŞ OLABİLR MİYİM?Şu sorulara dürüstçe cevap versene.
1-Evlilikten beklentin ne? Bu beklentinin içinde cinsellik de var mı? Çünkü en fazla 3-5 yıl süren bir aktif cinsel yaşamınız olacak o da en fazla. 30lu yaşlarında cinsellikten uzak bir evlilik istiyor musun?
2- Çocuğunuz olursa çocuğunuza haksızlık edeceğini düşünmeyecek misin? Bu çocuğa a deden mi demeyecekler mi mesela? Hiç mi bunu düşünmüyorsun empati yapmıyorsun?
3- Beraber yaşlanma hayali bile kuramayacaksınız muhtemelen 45e kalmadan da çocuğunla dul kalacaksın bu sana ürkütücü gelmiyor mu?
sensin terbıyeısız
kafayı sıyıran sensin kocakarı
Bİ DAHA YAZMA SEN TARTIŞMAYI BİLMEYEN BİRİSİN YASINDAN BASINDAN UTANHadi ordan kovanı küreğini alda parka git oynamaya
Mevlana'nin söylediği ne güzel söz bak dinle...sensın hadsız...terbıyesız sevıyesız saygısız
Bİ DAHA YAZMA SEN TARTIŞMAYI BİLMEYEN BİRİSİN YASINDAN BASINDAN UTAN
SENDE ÖYLEKib.......
Değmezsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?