- 14 Eylül 2014
- 21.074
- 101.260
- 798
- Konu Sahibi aysekaya06
-
Demi
kizim 25 yasina gelince evlenir bende 45 olurum ozaman 65-70 yasinda biriyle evlenirim :)
evet evlilikte tecrübelisiniz nsılsa :))Demi
kizim 25 yasina gelince evlenir bende 45 olurum ozaman 65-70 yasinda biriyle evlenirim :)
alakası bile yok ne biçim hakaretler bunlar hanımlar ya...Kendi müstakbel eşinden dem vuruyor sanki.
Kendi sevgilisi kızı yaşında birine aşık olmuşsa sizin eşiniz de kızınıza çok rahat bakar diye düşünüyor. Kendi yaşadığından aklına direkt bu geliyor. Kişi kendinden bilir işi
lafına dikkat et koskoca kadınsın sen git kardesınle evlenSırf doktor diye evlen he he
Sırf ölür gider daha fazla ne kadar yaşar diye evlen he he...
Sırf para için evlen he he...
Ya madem evleneceksin kararını verdin
Ne diye bize soruyorsun
Git dedenle evlen...
aslında yok.teyze derken laf çarpma amacı gütmedim hiçte benım yasımda kızı olduğunu söylemiş teyze demem de gariplik mi var?
alakası bile yok ne biçim hakaretler bunlar hanımlar ya...
iyi ki senın gıbı aılem yokSenin ailenin yerinde olsam seni alır zindanlara atardım,27 yaş farkı ne demek oturda düşün istersen..
senın prikolojık sorunların var bi daha yazmaBence adam buna guvenmesin
ruh yasına hitaben teyze dedim
iyi ki senın gıbı aılem yok
iyi ki senın gıbı aılem yok
çocukları var mı?
hiç tanımadığın bir insanı kart zampara tabirini kullanabilecek kadar BASİTSİN
Seni kiblemiycem bile, çünki verdiğin cevaplar senin kaliteni çoktan belli etmiş.
Edepsiz kadın !lafına dikkat et koskoca kadınsın sen git kardesınle evlen
Ay demi sinir oldumKendi müstakbel eşinden dem vuruyor sanki.
Kendi sevgilisi kızı yaşında birine aşık olmuşsa sizin eşiniz de kızınıza çok rahat bakar diye düşünüyor. Kendi yaşadığından aklına direkt bu geliyor. Kişi kendinden bilir işi
Evet ama maalesef senin 54yasindaki sevgilin kadar degil maalesefevet evlilikte tecrübelisiniz nsılsa :))
senın prikolojık sorunların var bi daha yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?