evlilik için arada 27 yaş var?

Demi
kizim 25 yasina gelince evlenir bende 45 olurum ozaman 65-70 yasinda biriyle evlenirim :)

Kendi müstakbel eşinden dem vuruyor sanki.
Kendi sevgilisi kızı yaşında birine aşık olmuşsa sizin eşiniz de kızınıza çok rahat bakar diye düşünüyor. Kendi yaşadığından aklına direkt bu geliyor. Kişi kendinden bilir işi

alakası bile yok ne biçim hakaretler bunlar hanımlar ya...

Sırf doktor diye evlen he he
Sırf ölür gider daha fazla ne kadar yaşar diye evlen he he...
Sırf para için evlen he he...

Ya madem evleneceksin kararını verdin
Ne diye bize soruyorsun

Git dedenle evlen...
lafına dikkat et koskoca kadınsın sen git kardesınle evlen

teyze derken laf çarpma amacı gütmedim hiçte benım yasımda kızı olduğunu söylemiş teyze demem de gariplik mi var?
aslında yok.
siz de dışardan öyle görüneceksiniz muhtemelen.
baba kız yani. herkes ya yüzünüze karşı gaf yapacak veya en dikkat çeken dedikodu malzemesi olacaksınız.
yaşıt çiftler de dahi yakışır olma durumu sorgulanırken, siz daha ağır eleştiri alacaksınız. kimseyi aşkınıza inandıramayacaksınız.
neyse yaşayın ve görün.

alakası bile yok ne biçim hakaretler bunlar hanımlar ya...

Hakaret değil gerçekler. 50 yaşında bir adam 20 yaşındaki bir kıza güya aşıksa bu sağlıklı değil. Normal bir insan kızı yaşındaki birine aşık olmaz. Sağlıksız. Kulağa hiç hoş gelmiyor.
Siz bir yere el ele gidince herkes size zengin avcısıdır kesin diyecek yanınızdaki adama da kart horoz.

iyi ki senın gıbı aılem yok

Şu sorulara dürüstçe cevap versene.
1-Evlilikten beklentin ne? Bu beklentinin içinde cinsellik de var mı? Çünkü en fazla 3-5 yıl süren bir aktif cinsel yaşamınız olacak o da en fazla. 30lu yaşlarında cinsellikten uzak bir evlilik istiyor musun?
2- Çocuğunuz olursa çocuğunuza haksızlık edeceğini düşünmeyecek misin? Bu çocuğa a deden mi demeyecekler mi mesela? Hiç mi bunu düşünmüyorsun empati yapmıyorsun?
3- Beraber yaşlanma hayali bile kuramayacaksınız muhtemelen 45e kalmadan da çocuğunla dul kalacaksın bu sana ürkütücü gelmiyor mu?

lafına dikkat et koskoca kadınsın sen git kardesınle evlen
Edepsiz kadın !
Buraya dedem yaşında adamla , babam yaşında adamla, aile dostumla evlenmek istiyorum diye konu açan sensin.
Haddini bil haddini !
Ne demek kardeşinle evlen... Ağzını yirttirma bana... Kafamın tasini attirma...
Sadece bu kelimen için dahi tazminat davası açar donuna kadar alırım...

Son düzenleme:
ben daha kendimden 10 yaş büyük insanlarla konuşamıyorum o şekilde be sizde ki cesarete bak o şahısla evlensen çocuğuna haksızlık olmuyacak mı çevresinde ki insanlar dedesi sanar yazık bi süre sonra o adam seni kaldıramıcak dinçliği enerjisi kaybolucak.az sene süren bi cinsel birlikteliğiniz olabilecek. bi 5 sene içinde burada olursanız pişmanlıklarınızı yazarsınız artık,bekliyoruz.

Ay demi sinir oldum
Hayir evlilik meraklisi degilim kendi ayaklarim uzerinde duran biriyium 20 yasinda bosandim bugune kadar kendisi gbi birini arasaydim coktan evlenmis olurdum ama kriterlerime uygun biri olsun diye bekledim bukadar
gerekirse bi 10yil daha beklerim kendimden 27 yas biriyle evlenmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…