- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi aysekaya06
-
evet, sevgilisi direklerden inmiyor, her gece farklı bir mekanda kafa gidik..
o genc kız mı ? onun aldıgı karar da zaten cok degısık ben onun gıbı düşünemezdım hele o yaşımda. yani hamileyken o adam evlıydı degıl mı ben göze alamazdım onu, belkı mutludur bılemıyorum ne görunuyor nasıl hıssedıyor ama oldu mu oluyor demek.
konu sahıbı kız da 27 miş, adam 54, olabilir bır akrabam boyle evlenmıstı 20 sene evvel, hala mutlular yani. kızın durumu ıyı degıldı adam da baya ıyı durumdaydı villalar billalar, mutlu guzel yasadılar ama anlasmak onemlı sonucta onlar anlasabıldı.
adam erkenden dıger dunyaya gıderse şendul olursun genc yasında kocasız kalırsın bu da ıyı mı kötu mu sana ve yasadıgınız bırlıktelıge baglı, mutlu olursan cok ararsın, mutsuz olursan da şendul. sonucta ınsan ömrü en ıyı sartlarda bellı neyse senın kararın senın hayatın
6 yıldır tanısıyor ve anlaşıyoruz parayla da alakası yok54 yaşında bir insandan ne bekleyebilirsin.Daha hayatının baharındasın.Çocuğun olsa babasıyla arasında 50 küsür yaş olacak.Herşeyi geçtim yaşını şuyunu buyunu da,daha tanımadığın anlaşıp anlaşmayacağın belli olmayan biriyle ciddi düşünmek.Adamın zaten senle ciddi düşünmesi,bencillik fütursuzluk.Mesleğine mi güveniyor.Aklı başında karakter sahibi biri olsa,zaten denginde yaşına uygun birini bulurdu
benımde hayattaki en buyuk desteğim işim ve kaıyerımHayırlısı olsun şimdiden zaman ne gösterecek bakalım tanıyıp göreceksin işte:))
6 yıldır tanısıyor ve anlaşıyoruz parayla da alakası yok
Benim youmumun neresinde "para"geçiyor.6 yıldır tanısıyor ve anlaşıyoruz parayla da alakası yok
teyze derken laf çarpma amacı gütmedim hiçte benım yasımda kızı olduğunu söylemiş teyze demem de gariplik mi var?sana teyze diyerek kendince laf çarpıyor ama A aysekaya06 amca/baba/dede bir adamla evlenmek istiyor.
çelişkili ama görmek istemiyor.
para aradaki farkı kapatıyor yorumunu siz yazmadınız mıBenim youmumun neresinde "para"geçiyor.
6 yıldır tanışıp anlaşıyorsan sorun yok o zaman.6 ay sonra tekrar yazarsın.(ki 6 yıl önce 21 yaşında daha toy bir insandın.O ise 48 yaşında koca bir adamdı yine)
Siz çocuğu yaşında, kendinde 30 yaş küçük 20 yaşında yeni genç kız olmuş bir kıza asılan adama koca diye güvenecekseniz evlenin hiç sormayın buraya o zaman.para aradaki farkı kapatıyor yorumunu siz yazmadınız mı
tercih senın dıyorailen ne diyor? sen bu eleştirileri hep duyacaksın ama evlendiğini takdirde.
kız çocuğunuz varsa o belli bir yaşa gelene kadar evlenmeyi düşünmeyin benceAbla diyimmi sana? teyze istemedin
ya ben bi kez evlendim ayrildim kizim var 7 yasinda
asgi yukari 7 kisiyle konusturuldum (3 ile kendim severek gorustum) ama yaslari asagi yukari benimle ayni oldugu icin hep cocuksu kaldi yanimda
1 tanesi benden 6 yas buyuktu o dusunce olarak iyiydi onuda ailem turk olmadigi icin istemedi
yani bu kiside kriterlerime cok uyuyo
fizik olarak cazip gelecekmi, veya isinirmiyim bilmiyorum cok zor isinan bir insanim karsi cinsime
napim gerimi cevirim?
hiç tanımadığın bir insanı kart zampara tabirini kullanabilecek kadar BASİTSİNTabi tabi tamamen duygusal sebepler. Ya zaten sizin her şeye bir cevabınız var gördüğüm kadarıyla, zeka küpüsünüz maaşallah, niye burda millete akıl danışmaya gerek duydunuz madem... Gidin evlenin kart zamparayla olsun bitsin, zaten seçiminiz o yönde olacak belli ki.
Hiç bir genç kız da mahallenin elli yaşındaki bakkalından çok etkileniyorum evlensem mi diye konu açmıyor nedense hep ya doktor ya iş adamı. Yüzüne vurulunca da "parayla işim olmaz" 
Yav he he
Ben onu şöhret sahibi magazinsel acun Ilıcalı için başka bir üyenin örneğine yanıt olarak yazdım.Yine de fikrim aynı.Senin konunda sen bize adam çok zengin şu bu mu dedin.Benim sana yaptığım çok farklı bir yorumun altına para diyorsun.para aradaki farkı kapatıyor yorumunu siz yazmadınız mı
ruh yasına hitaben teyze dedim
ruh yasına hitaben teyze dedim
bak bunlara hiç gerek yok.ruh yasına hitaben teyze dedim
Demikız çocuğunuz varsa o belli bir yaşa gelene kadar evlenmeyi düşünmeyin bence
çocukları var mı?Arkadaşım kendinden 27 yaş büyük biriyle evli, ilk başlarda bu pek sorun yaratmamış ama kız şimdi 36 yaşında adam 63 pek mutlu olduğunu söyleyemem. Kadın çalışmaya devam ediyor adam emekli evde... Genç yaşlarda çok sorun yaratmıyor ama siz olgunlaştıkça adam yaşlanıyor.O enerji de gidiyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?