evlilik için arada 27 yaş var?

evet, sevgilisi direklerden inmiyor, her gece farklı bir mekanda kafa gidik..

o genc kız mı ? onun aldıgı karar da zaten cok degısık ben onun gıbı düşünemezdım hele o yaşımda. yani hamileyken o adam evlıydı degıl mı ben göze alamazdım onu, belkı mutludur bılemıyorum ne görunuyor nasıl hıssedıyor ama oldu mu oluyor demek.

konu sahıbı kız da 27 miş, adam 54, olabilir bır akrabam boyle evlenmıstı 20 sene evvel, hala mutlular yani. kızın durumu ıyı degıldı adam da baya ıyı durumdaydı villalar billalar, mutlu guzel yasadılar ama anlasmak onemlı sonucta onlar anlasabıldı.
adam erkenden dıger dunyaya gıderse şendul olursun genc yasında kocasız kalırsın bu da ıyı mı kötu mu sana ve yasadıgınız bırlıktelıge baglı, mutlu olursan cok ararsın, mutsuz olursan da şendul. sonucta ınsan ömrü en ıyı sartlarda bellı neyse senın kararın senın hayatın

ya az önce bir konuda kız 23 yaşında, adam 45. adam kızı hamile haliyle aldatmalar falan, 'gidecek yerim yok, evde altın biriktirip kaçarım' kafasında kız. korkunç. işin bi de bu kısmı da var.

6 yıldır tanısıyor ve anlaşıyoruz parayla da alakası yok

Ay tam sübyancı
20 yaşında kıza yürümüş resmen. Şok şok şok.
Bence sen bu dedeye yüz verme hiç. Bugün 20lik kızla sevgili olan adam ileride 70ine gelince senin 30luk halinden sıkılır alışmış çıtıra 17lik arar sapık.

Benim youmumun neresinde "para"geçiyor.
6 yıldır tanışıp anlaşıyorsan sorun yok o zaman.6 ay sonra tekrar yazarsın.(ki 6 yıl önce 21 yaşında daha toy bir insandın.O ise 48 yaşında koca bir adamdı yine)

para aradaki farkı kapatıyor yorumunu siz yazmadınız mı

kız çocuğunuz varsa o belli bir yaşa gelene kadar evlenmeyi düşünmeyin bence

hiç tanımadığın bir insanı kart zampara tabirini kullanabilecek kadar BASİTSİN

para aradaki farkı kapatıyor yorumunu siz yazmadınız mı
Ben onu şöhret sahibi magazinsel acun Ilıcalı için başka bir üyenin örneğine yanıt olarak yazdım.Yine de fikrim aynı.Senin konunda sen bize adam çok zengin şu bu mu dedin.Benim sana yaptığım çok farklı bir yorumun altına para diyorsun.
Sen kafanda 2-3 yıl sonra 60 yaşında olacak,cinsel fiziksel ve de duygusal olarakta çok uçlarda olacağınız bir insanla kafana koymuşsun birlikte olmayı.Ve herşeye bi çözüm buluyorsun.Sorun ne o zaman.

bence evlen
tabi kafayı tamamen yediysen
evlenme diyenler umrunda olmamış çünkü

ruh yasına hitaben teyze dedim

Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Demin de benimle yaşıt kızı var diye dedim dediniz.
Merak ettim yaşlı doktorumuzun çocuğu sizle mi yaşıt?
Bencilce bir karar vereceksiniz belli. Ben en çok bir hırs uğruna 60 yaş büyük babaları olacak çocuklara üzülürüm. Daha beş yaşındayken ya babam ölürse korkusunu yaşayacaklar belki birileri torununuz mu diyece parkta o yaşta çocuk nasıl ruhsal sorun yapar kendine bunu. Yazık yazık

ruh yasına hitaben teyze dedim
bak bunlara hiç gerek yok.
o konu orada kaldı uzatmaya gerek yok bence.
hayat senin hayatın.
taşıyacak gücün var ise kalkışırsın bu işe.
bu kadar basit.
buradan alacağın görüşlerin bir faydası yok sana.
o hayatı sürdürecek olan sensin.
cidden neden ihtiyaç duydun görüş almaya?
eleştirilere açık değilsin çünkü.
hep savunmadasın.

46 sayfada her olumsuz cevaba bir yorum yapmışsınız,yani olumsuz eleştirilere açık değilsiniz,bu konuyu ne diye açtınız bakın ben evleniyorum diye ilan etmeye mi ?

çocukları var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…