- 22 Kasım 2016
- 64
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi aysekaya06
-
o şekilde düşüenecek biri değilSana ilgisi olur çok normal, adam 54 yaşında, ben kariyerli bir adamım, işim gücüm yerinde alırım bir çıtır diye düşünüyordur. Babanız yaşındaki adamla evlenip ne yapacaksınız ?
kötü bir insan değildir
hayır mesleği cezbetmiyorAranızda dünyalar war 27 yaş fark bi ömür demek meslegimi cezbediyo sizi?
Kendinize bunu yaparsaniz pişmanlıgınıda siz yaşarsınız..
dünya görüşümüz uyuşmasa zaten buraya kadar tasımazdım konuyu
Aşkı memnu daki Bihter ve Adnan bey gibi
Sonucu gördük ne oluyor
Ayni yastayiz.. Adam da babamla yaşıt.. Gelmis sana acilmis ama sen asik filan degilsin.. Asik olsan bile uygunluk yok.. Neden dusunuyorsunki bu adamla evliligi?ben 27 yim
İstediği kadar enerjik ve eğlenceli olsun yaşını değiştirmez.Siz 40 yaşında iken o 67 yaşında olacak resmen bir kuşak farkı var aranızda.merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
hayır mesleği cezbetmiyor
bilmiyorum ne buluyorum ondaYa kaba olacak bence ama ben yine de fikrimi söyleyeceğim.
Kimin ne kadar yaşayacağı belli olmaz tabi ama Türkiye' de ortalama ömür 72 sene.
Adam zaten 55 yaşında. 10 sene sonra ne durumda olacağınız bile belli değil. Adam her haliyle andropozda.
Bundan 15-20 sene sonra sen 2 küçük çocuğunla birlikte eşinin terekesinin açılmasını beklersin miras kavgası yaparsın adamın diğer çocuklarıyla birlikte.
Hala dünya görüşü diyorsun, adam 15 sene sonra dünyada bile olmayacak belki ne görüşü ya, kimse dillendirmek istememiş ama neden kendine bunu yapıyorsun?
Ya kaba olacak bence ama ben yine de fikrimi söyleyeceğim.
Kimin ne kadar yaşayacağı belli olmaz tabi ama Türkiye' de ortalama ömür 72 sene.
Adam zaten 55 yaşında. 10 sene sonra ne durumda olacağınız bile belli değil. Adam her haliyle andropozda.
Bundan 15-20 sene sonra sen 2 küçük çocuğunla birlikte eşinin terekesinin açılmasını beklersin miras kavgası yaparsın adamın diğer çocuklarıyla birlikte.
Hala dünya görüşü diyorsun, adam 15 sene sonra dünyada bile olmayacak belki ne görüşü ya, kimse dillendirmek istememiş ama neden kendine bunu yapıyorsun?
Evlenince (yani iş işten geçince) değerlendir istersen bir de söylediklerimi. Sen gençsin için kıpır kıpır olacak, karşındaki yaşlı olacak.Çocuk düşünsen, arkadaşlarının dede dediğine senin çocuğun baba diyecek.yine de hayat tabi ki senin.Dışarıdan bakınca tuhaf bir macera gibi görünüyor yaşadığın.dünya görüşümüz uyuşmasa zaten buraya kadar tasımazdım konuyu
bilemiyorum ya.bende kendıme hayret edıyorum çok garip bir durum ama duygusal açıdan onun yanında çok huzurluyum
Konunun gercekligine inanmamaya basladim nedense.. Hele konu sahibinin cevaplari..
Gayette alakası çok tamamen etikete bakıyosun başka bi açıklaması olamaz. acaba 54 yaşında bir inşaat işcisi olsaydıda aynı şeyi düşünürmüydün acaba ( hiç sanmıyorum ) bende 27 yaşndayım ve 3 ay sonra dogum yapcam aradaki fark malum yani okadar olumsuz yorum var hala aynı kafadasın zaten evlenceksin konu açma sebebini cidden merak ettim ikilemde degilsinki sen kararın bellialakası bıle yok
Aynen, her şeye aman öyle değil böyle değil diyor, zaten niyeti var belliGayette alakası çok tamamen etikete bakıyosun başka bi açıklaması olamaz. acaba 54 yaşında bir inşaat işcisi olsaydıda aynı şeyi düşünürmüydün acaba ( hiç sanmıyorum ) bende 27 yaşndayım ve 3 ay sonra dogum yapcam aradaki fark malum yani okadar olumsuz yorum var hala aynı kafadasın zaten evlenceksin konu açma sebebini cidden merak ettim ikilemde degilsinki sen kararın belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?