evlilik için arada 27 yaş var?

Ya kaba olacak bence ama ben yine de fikrimi söyleyeceğim.
Kimin ne kadar yaşayacağı belli olmaz tabi ama Türkiye' de ortalama ömür 72 sene.
Adam zaten 55 yaşında. 10 sene sonra ne durumda olacağınız bile belli değil. Adam her haliyle andropozda.

Bundan 15-20 sene sonra sen 2 küçük çocuğunla birlikte eşinin terekesinin açılmasını beklersin miras kavgası yaparsın adamın diğer çocuklarıyla birlikte.

Hala dünya görüşü diyorsun, adam 15 sene sonra dünyada bile olmayacak belki ne görüşü ya, kimse dillendirmek istememiş ama neden kendine bunu yapıyorsun?

dünya görüşümüz uyuşmasa zaten buraya kadar tasımazdım konuyu

her şeye bir savunman var peki o zaman sen yaparak yaşayarak öğrenmek istiyorsun.evlen de göre ne diyelim.

arada 27 yaş fark var.27 yıl.o koskoca adamken sen yeni doğmuşsun.

İstediği kadar enerjik ve eğlenceli olsun yaşını değiştirmez.Siz 40 yaşında iken o 67 yaşında olacak resmen bir kuşak farkı var aranızda.

bilmiyorum ne buluyorum onda

O iki çocuğu yapabilirlerse tabii.
Amca birinci çocuğu altmışında ikincisini 62sinde yapacak. O performans kalmış mıdır, kalmışsa bile sperm kalitesi ne alemdedir bilinmez

dünya görüşümüz uyuşmasa zaten buraya kadar tasımazdım konuyu
Evlenince (yani iş işten geçince) değerlendir istersen bir de söylediklerimi. Sen gençsin için kıpır kıpır olacak, karşındaki yaşlı olacak.Çocuk düşünsen, arkadaşlarının dede dediğine senin çocuğun baba diyecek.yine de hayat tabi ki senin.Dışarıdan bakınca tuhaf bir macera gibi görünüyor yaşadığın.

alakası bıle yok
Gayette alakası çok tamamen etikete bakıyosun başka bi açıklaması olamaz. acaba 54 yaşında bir inşaat işcisi olsaydıda aynı şeyi düşünürmüydün acaba ( hiç sanmıyorum ) bende 27 yaşndayım ve 3 ay sonra dogum yapcam aradaki fark malum yani okadar olumsuz yorum var hala aynı kafadasın zaten evlenceksin konu açma sebebini cidden merak ettim ikilemde degilsinki sen kararın belli

Aynen, her şeye aman öyle değil böyle değil diyor, zaten niyeti var belli
E alsın o zaman adamı gidip, biz napalım yani neden konu açmış
Biz de buradan tebrik ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…