- 23 Mayıs 2009
- 14.582
- 16.120
- 823
- Konu Sahibi aysekaya06
-
Peki o yaşta mahalle esnafi olsaydi kabul eder miydin? dusunurmuydun?innaın ne parası ne de pulu umrumda
onun için çözüm bu adam değil ki bir sorununuz varsa uzman yardımı almalısınız yanlış bir evlişlik çözüm değildir.ama şöyle de düşün onun senden önce ölme olasılıgı yuksek çok fazla koca kahrı çekmezsin malı mülkü de varsa ooo ne alaevet ama onun segsini ve saygısını kımsede göremedım yasıtlarımla ıletısım kuramama yönum de var zaten
cok fark adamda tik olmaz be igrencevet ama onun segsini ve saygısını kımsede göremedım yasıtlarımla ıletısım kuramama yönum de var zaten
Arkadaşım sen bütün yorumlara adamı savunarak cevap veriyorsun. Seviyorum, iyi biri, anlaşıyoruz falan diyorsun.dünya görüşümüz uyuşmasa zaten buraya kadar tasımazdım konuyu
bi zahmet korkutsun zaten 27 yaş nedir yaaaamerhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
Su an cok iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama uzun vade de yaş çok büyük problem olacaktir cnm. çocuğunuz olsa yaşlı bi baba genc anne cocugunu bile etkiler. cevremde buna benzer bi evlilik var ama onlar arasinda bile 20 yas var. cocuk oldu babasi dedesi yasinda, mutlulular ama adamin yaşı 60a gelince bi sürü saglik sorunu çıktı bayan her an esim ölürse ben napicam korkusu yaşıyor. cocugun psikolojisi olumsuz etkileniyor. ki sizin 27 yaş var daha da fazla. sen 33 ken hayatinin baharindayken eşin 60 olacak. uzun vadeli düşün öyle karar verben 27 o 54
onu bızde düşündük ama çok ıyı anlaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?