evlilik için arada 27 yaş var?

27 mi ccokkkk fazla! kizim bana dese kalpten ölürum sanırim

Hadi kendine acimion 55 yas fark olacak cocugunla ne okulunu ne isini gorur uetim kalir.

Sen 27 o 54 sasirdiniz mi ya iyce.
Ben 30 yasindayim babam 55 .
Baban yasin da adam.
Ailen hemen olur mu diyecek sanki

35 yasındaarkadasım, 75 yasında bır adamla evlendı
şoklardayım
bence max 10 yas olması
fazlası için utanırım ben kocam dıye tanıtmaya acıkcası

Madem yanında çok mutlusun, dünya görüşlerinizle birlikte
çok uyumlusunuz.
Yaşını da göstermiyormuş, gayet enerji dolu iyi bir insan.
Etiketten (doktor) de değil gerçekten o oldugu için ilgi duyuyorsun..
Evlen o zaman niye soruyorsun

Sen bence de ebeveyn arıyosun kendine canım. Sakın sakın sakın.. ne akla ne mantığa uygun bu durum. Bildiğin baban yaşında yani... Kendi jenerasyonundan birini bulacaksın elbette

evet ama onun segsini ve saygısını kımsede göremedım yasıtlarımla ıletısım kuramama yönum de var zaten
onun için çözüm bu adam değil ki bir sorununuz varsa uzman yardımı almalısınız yanlış bir evlişlik çözüm değildir.ama şöyle de düşün onun senden önce ölme olasılıgı yuksek çok fazla koca kahrı çekmezsin malı mülkü de varsa ooo ne ala

Arkadaşım kendinden 27 yaş büyük biriyle evli, ilk başlarda bu pek sorun yaratmamış ama kız şimdi 36 yaşında adam 63 pek mutlu olduğunu söyleyemem. Kadın çalışmaya devam ediyor adam emekli evde... Genç yaşlarda çok sorun yaratmıyor ama siz olgunlaştıkça adam yaşlanıyor.O enerji de gidiyor tabi.

dünya görüşümüz uyuşmasa zaten buraya kadar tasımazdım konuyu
Arkadaşım sen bütün yorumlara adamı savunarak cevap veriyorsun. Seviyorum, iyi biri, anlaşıyoruz falan diyorsun.

Ee zaten kararını vermişsin. Konunun amacı nedir? Burada kimse 27 yaş farka rağmen sağlıklı bir evlilik olabilir demez sana. Ama yaşayacak olan sensin; hukuken de bir mahsuru yok. Senin hayatın yani; sen bilirsin ama tamamen empati yaparak tavsiye veriyor arkadaşlar.

Son düzenleme:
Sizinki hayranlıktan başka bir şey değil. Ahh şu doktor çekiciliği... Şaka maka bir sürecik mutlu olursun sonrası... vurursun

bi zahmet korkutsun zaten 27 yaş nedir yaaaa adam orta yaşa girdiğinde sen doğmamışsın daha.

bu teklifi düşünmenin nedeni adamın doktor olması mı

ben 27 o 54

onu bızde düşündük ama çok ıyı anlaşıyoruz
Su an cok iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama uzun vade de yaş çok büyük problem olacaktir cnm. çocuğunuz olsa yaşlı bi baba genc anne cocugunu bile etkiler. cevremde buna benzer bi evlilik var ama onlar arasinda bile 20 yas var. cocuk oldu babasi dedesi yasinda, mutlulular ama adamin yaşı 60a gelince bi sürü saglik sorunu çıktı bayan her an esim ölürse ben napicam korkusu yaşıyor. cocugun psikolojisi olumsuz etkileniyor. ki sizin 27 yaş var daha da fazla. sen 33 ken hayatinin baharindayken eşin 60 olacak. uzun vadeli düşün öyle karar ver

doğru değil yok mu var çıkarlar uğruna kendinďen büyük biriyle evlenen
peki buraya yazmanızdaki amaç nedir hiçbir üye bunu onaylamaz haklı görmez burda

Bütün yorumları okudum ve sizin cevaplarınız da .Buraya yazıp herkesten bir fikir istemişsin ama kim neyazarsa yazsın senın düşüncen hep aynı.Ama şöyle iyi ama böyle güzel,braya gelip bu konuyu açmanın manası ne o zaman.Ne parasında ne mesleğinde gözüm var diyosun.Aradaki yaş farkı inanılmaz çok.5 sene sonra adam cinsellikten de aşktan da hayattan da emekliye ayrılır.Yanınızda millet baba gözüyle bakar.Ya herseyı geçtim gencecik hatunsunuz o yaşta bir adamı nasıl yanınıza yakıştırabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…