evlilik için arada 27 yaş var?

Bugünlerde açılan konular benim bile tepkimi çekmeyi başarıyor.

Yaş farkı olan evliliklere normal bakıyorum ben. 15-17 çok zorlarsak belki 20 yaş fark olan evlilikler bir ihtimal yürür. İki taraf da hayata aynı pencereden bakıyorsa sorun olmaz. Ama 27 yaş çok uçuk. Oluru yok...

Kendinize yazık edersiniz.

Babamla aramda 25 yas var
Ben simdi baba diyosam sen bu adama baba, amca, dayi diyebilir yastasin

Benim matematigimmi yanlis acaba

Konu sahibi herşeye de bir savunman var yok çok iyi,yok mesleğinden dolayı değil.
Yok çok dinamik vs vs..
Ee sen kararini vermisin daha ne bize soruyorsun.Sen 27 yasindasin adam 54 baban yasinda adamin ne dinamikligi olur.
Amca da tansiyon,seker,kolesterol bile olabilir.Evlenince haplarini düzenli verirsin artik düzelir.
Cinsel hayat olayina hic girmiyorum çok mutsuzum eşim ereksiyon olamıyor diye baslik acarsin artik buraya.
Hele çocuk yapma fikri aman allahim çocuğunuza derler deden mi amcan mi diye nasil büyük bir utanç.
Babasiz buyumuşsunuz eyvallah ama her babasiz büyüyen de babası yasinda adamla evlenmiyor.Yasitlarinin suyu mu cikti?
Adam için çok iyi biri diyorsun sorsan pedofili suclularina onlar da kendi capinda çok iyidir serefsizler.
Adam bildiğin subyanci sen çok iyi anlasiyoruz dünya görüşümüz ayni diyorsun yani pes sözün bittiği yerdeyim
Kafalar piril piril masallah

Son düzenleme:
kesinlikle uzak dur derim ilk başlarda herşey güzel gelebilir ama zaman ilerledikçe sıkıntılarını görüp pişman olursun...

Çocuk sahibi olmak istediğinde olacak mı? Ya da oldu diyelim, o çocuklar babasıyla doya doya vakit geçirebilecek mi? Ben bile annemin, babamın orta yaşlarında doğdum diye üzülüyorum (35 yaş), keşke daha genç olsalar, keşke daha çok vakit geçirsek diye, ben geç yaşta çocuk sahibi olmaya fazlasıyla karşıyım. Aklına hep bunlar gelecek, şimdi mantıklı gelen ilerde "ben ne yaptım ya" ile son bulacak. Evlendik bitti değil bu işler, bir çok baz ve kriter var. Amca da 55'ine gelmiş gitsin kendine dul bir bayan bulsun yahu, ne işi var genç bekar kızla? Çocuk mocuk da düşünmesin bi zahmet, torun tombalak yaşı gelmiş.

27 yasindayim
Evlendim ayrildim bi kizim var
Bu gune kadar bi kac kisiyle tanistirdilar hic biri kriterlerime uymadi birisi var cok iyi sahsi olarak bilmiyorum ama cevreden duyduklairm
ustelik kriterlerimede uyuyo
Fakat aramizda 10 yas 10 ay var diye cesaret edemiyorum

dusun yani

Sırf doktor diye evlen he he
Sırf ölür gider daha fazla ne kadar yaşar diye evlen he he...
Sırf para için evlen he he...

Ya madem evleneceksin kararını verdin
Ne diye bize soruyorsun

Git dedenle evlen...

bu kadarını eleştirebiliriz doğru değil
onun dışında özgür iradeye sahip iki insan da karşılıklı çıkarlar söz konusu olduğundan bir nebzede olsa anlayabiliyorum

Ben 7 yaş bile fazla diye düsünürken 27 yaş nedir yahu lütfen şaka olduğunu söyleyin
Adam doktor yasi da gecmis senin gibi genc birini avlayip evlenme derdinde
Biraz mantikli düsünürsen sadece sana olan merhameti yüzünden adamla ilgileniyorsun.
Insallah dogru karari verirsin.

Ya birakin evlesin
burada fikir almak icin actin konuyu yazanlardan 1ide onaylamamis hala diretiyosun niye actin ozaman konuyu

Ahanda ben diyim bari herkes olmaz demis cen cen herkese yetismisin
Bende yukarda 2 yorumumda olmaz dedim ama okudukca sendeki bu cene oldukca adami oldurursun iki aya kalmaz
Evlen kiz
evlenmezsen anormalsin

tamamen gerçekçi bir yorum yapacağım. evlendin, sen birlikte olmak isteyeceksin o (şanslıysan) haftada max 2 yapabilecek. Sen istediğin kadar iste adamda Tık yoksa ki yaş ileri, şimdi varsa bile 3 sene sonra immmkanlar daha da zorlaşacak.
Yaş ilerledikçe prostat, ishal,kabız,sindirim sistemi bozuklukları, görme/işitme kayıpları ve bakımsızlık boy gösterecek. Duruş bile değişecek,kemikler yaşlanıyor yer çekimi deriyi aşağı çekiyor vs.
Maddi durum iyidir tabi ki ama estetik operasyonlar onu hüp diye bitirir.
15 sene sonra hasta bakıcılık yapmaya başlayacaksın, çocuğun olduğunu düşünüyorum da çocukla da sen ilgileneceksin çünkü dede dese yeri var artık o yaştaki babaya. Baba figüründen uzak geçirecek bütün ergenliklerini, zıpırlıklarını. Bu arada sen 42 yaşında olacaksın, kadınlığını yaşamaktan uzak, baba figürünle baş başa...
Tercih meselesi tabi.
İlişkilerde cinsellik ve enerjinin tutması çok önemli, paralel olması çok önemli. 30lar 40 lar kadınlığın pik yaptığı yıllar derler, iyi düşünmek lazım.

hafi oldu diyelim 10sene sonra 9 yasinda cocugunuz 65 yasinda kocaniz olacak .En iyi ihtimalle 60a kadar normal bir hayatiniz olacak sonrasi seker kalp tansiyon. Arkadasinizla bulussaniz siz 27 arkadasiniz 30 esi 33 esiniz 57 olur gibta etmez misiniz?Kendinize yazik etmegin 3-4sene daha bekleyin gerekirse .

Tolore edilebilecek bir fark değil. 25 yaşında olsan, sen 30'larında iken o ölecek belki.
Çocuğun olsa babasız büyüyecek. Sen enerjin tavan, hayatı yaşamak isterken o merdiven çıkamyacak.
Kimsenin garantisi yok ama gerçekten kuşak farkı bu.

Senin ailenin yerinde olsam seni alır zindanlara atardım,27 yaş farkı ne demek oturda düşün istersen..

35 yasındaarkadasım, 75 yasında bır adamla evlendı
şoklardayım
bence max 10 yas olması
fazlası için utanırım ben kocam dıye tanıtmaya acıkcası
fakir fukara olsa kesinlikle evlenmeyi kabul etmezdi o kız, malı mülkü vardır o kart zamparanın. Onu gömdükten sonra "acımız büyük" gözlüklerinin altından gülerek onun mirasıyla genç adam götürecektir.

Maksimum on sene kadar sonra adamın kalp-şeker-tansiyon haplarını takip görevini üstlenir, eşlikten hasta bakıcılığına terfi edersiniz. Ne güzel değil mi?

Ha evlenirim biraz idare ederim zaten ölür emekliligi bana kalir durumu da var. Sonra ikinci koca da alinabilir.
Bu da fesat bir düsünce. Ama en azindan 27 yasa tek mantikli bir cevap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…