evlilik için arada 27 yaş var?

Arada 21 yaş farkla evlenen bir çift, 8 yıl sonra boşandı. Gerçi boşanmak için 6 yıl uğraştılar, çok çekişmeler oldu, adam zengindi. Son 4 yıldır ayrı yatıyorlardı. Adam mühendisti ve yaşını göstermiyordu, yakışıklı, dinç bir adamdı. Fakat evlendikten sonra çökmeye başladı veya çökertildi bilemiyorum

İstekler, beklentiler karşılanmamaya başladı, özellikle duygusal manada. Kadın adamı yaşayan bir ölü olmakla suçladı. Sadece evde oturan, artık emekli de olmuş asosyal bir adam. Çalışmaktan başka hiçbir şey bilmemiş. Kadın ise kendini sokaklara attı. En sonunda da boşandılar. Olan güzeller güzeli bir kız çocuğuna oldu.

27 yaş çok ciddi bir fark, mutlu olmanız imkansız.

Enerjik filan deyip kendinizi kandırmayın, jenerasyon farkı var.

Düşünsenize siz doğduğunuzda minicik bir bebekken adam 27 yaşında idi

O adam da kendinden bu kadar küçük genç bir kıza evlenme niyeti ile nasıl bakıyorsa artık

Mideniz kabul edecek mi 54 yaşındaki adamı.
Yahu istediği kadar genç göstersin , dinamik olsun, olacak iş mi?
Kendinize koca diye yakıştırdığınız amca çocuk bile yapacak yaşı geçmiş nerdeyse . . Ya da geçmiş bilemem. . Torun sevme yaşı

Benim ailem asla izin vermez bu evliliğe . Senin ailen vericek mi onay? Yetişkinsın ama...

Mesleği olmasa bi de get amca derdin muhtemelen. Mesleği hastanede geçerli olan birşey. Aynı evde aynı yatakta anatomi konuşmayacak seninle. Hiç mi iğrenmiyorsunuz yahu. Benim babamla aramda 24 yaş var.

Mide falan değilde. Cocuk yapsanız baba yerine dede diyebilecegi bir babasi olacak cocugun, oda yapabilirseniz.. suan cekici geliyor olabilir ama 6 7 yil sonra bu adam hepten çökecek bu defa cevrenizdeki adamları çekici bulmaya baslayacaksiniz. Bence yol yakinken vazgecin doktor vs olmasi sizi cezbetmesin

Sadece başlığı okumam yetti şahsen. Baban değil o senin. Bence doğru bir seçim değil. Dengi dengine(.)

evet doğru hesapladınız ama duygular işte
Adam 57 yasinda mi siz o adama nasil o gozle bakabiliyisunuz anlayamadim. ben de 29 umdayim ama 35 inden yukseklerle gorusemiyorum yas farki cok oluyo anlasmak zor olur diye. kesinlikle kabul etmeyin pisman olursunuz. cocugunuz olsa adam 10 yil sonra 70 inde olur. ya da o adamin elini tutarken bisey hissedebilecek misiniz

Arada kuşak farkı olduğu için olmaz. Enerjik diyorsunuz ama zaman ilerledikçe öyle olmayacak en azından biraz uyum olmalı çiftler arasında bence. Bu durumda bunu yakalamanız çok zor. Babanız olacak yaşta kendisi zaten.

bende kendıme hayret edıyorum çok garip bir durum ama duygusal açıdan onun yanında çok huzurluyum
Ask i memnu da bihter "adnan in yaninda cok huzurluyum diyodu:) bence siz bu adamla evlenseniz aldatma ihtimaliniz cok fazla. ben sizin duygusal olarak bisryler hissettiginize inanmiyorum. bisey hissetmeden nasil ciddi dusunursunuz ki

Adam 10 yil sonra alzheimer olur

Düşünsene arkadaşlarınla tanıştıracaksın, arkadaşların "aa baban mı meraba amcacım nasılsınız" diyecek kocan hakkında ahaha.

Bana kalırsa çocuğu yaşındaki birine göz dikmek de bir çeşit pedofili. Düşünsene o 27 yaşında kocaman adamken sen yeni doğmuş bir bebektin. Nasıl miden alıyor yahu doktor diye efendi diye babandan bile büyük adamla evlenilir mi? Sen de bi garipsin bence psikolojik destek almalısın kusura bakma da.

Çok olgun ve efendi birini istiyorsan kendinden 10 yaş büyük birinde de bulabilirsin bunlarla ki anlaşmanız çok daha büyük bi olasılık olur. Hadi 10 değil 15 olsun bacım da 27 nedir ya çıldırmışsın.

Kendinden 27 yaş küçük birine nasıl bu gözle bakabilir bi insan ya. Valla çoluğunuzu çocuğunuzu gözünüzden bile sakının, devir kötü.

Üniversitede bölümden bir arkadaşım bir türlü mezun olamıyordu aradan bir kaç yıl geçti yine bölümden bir prof la evlendiğini bir çocuğu olduğunu duydum şimdi ben mezun olalı 6 yıl oldu ve bahsettiğim arkadaş doktorasını bitirmek üzere... çok mutluymuşta bilmem neymişte... sonuç:sadece çıkar için evlendi Mutlu olduğuna hiçbirimiz inanmıyoruz hadi o çıkar için evlendi anladığım kadarıyla sizde ona karşı duygu yok siz neden evleneceksiniz?

Para, insanı enerjik, genç ve her yaşta insanla uyumlu biri yapıyor demek.
Kimse de demiyor ki fakir bir dedeye aşık oldum. Onun yanında kendimi iyi hissediyorum.
Fakirler kendi yaşıtlarını bile bulamıyor evlenmek için. Fakirler ölsün en iyisi. Zengin dedelere-ninelere Allah uzun ömürler versin.

Friends dizisindeki Monica'ya benzettim sizi. Onun da babası yaşında Richard isimli doktor sevgilisi vardı. Dizide bile yürümüyorsa gerçek hayatta yürüyeceğini zannetmem.

herkes herkesle özgür iradesi ile olabilir.
asla yapma kendine gel demek bunlar nasıl yorumlar yahu?

size göre doğru olmayan baskasına göre doğru olabilir.

ben evlenmezdim ama sizin için neden olmasın? belki aşk ve anlaşma olacak yani ne olmuş hiçbir şey imkansız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…