- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi aysekaya06
-
ay pambik bizim oralarda sey anlamina geliyoPammık Pammık
Yumuş Yumuş
Bu gibi durumlarda kullanılsın diye
Kullanılan genç nesil sözleri :)
Pammık Pammık
düşün düşün b.tur işinsayende düşündük hepimiz
Sadece başlığı okumam yetti şahsen. Baban değil o senin. Bence doğru bir seçim değil. Dengi dengine(.)merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
Adam 57 yasinda mievet doğru hesapladınız ama duygular işte
Arada kuşak farkı olduğu için olmaz. Enerjik diyorsunuz ama zaman ilerledikçe öyle olmayacak en azından biraz uyum olmalı çiftler arasında bence. Bu durumda bunu yakalamanız çok zor. Babanız olacak yaşta kendisi zaten.merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
Ask i memnu da bihter "adnan in yaninda cok huzurluyum diyodu:) bence siz bu adamla evlenseniz aldatma ihtimaliniz cok fazla. ben sizin duygusal olarak bisryler hissettiginize inanmiyorum. bisey hissetmeden nasil ciddi dusunursunuz kibende kendıme hayret edıyorum çok garip bir durum ama duygusal açıdan onun yanında çok huzurluyum
Adam 10 yil sonra alzheimer olurArada kuşak farkı olduğu için olmaz. Enerjik diyorsunuz ama zaman ilerledikçe öyle olmayacak en azından biraz uyum olmalı çiftler arasında bence. Bu durumda bunu yakalamanız çok zor. Babanız olacak yaşta kendisi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?