- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi aysekaya06
-
evet ben de oyle dusundum adam yabancı zatenfakir fukara olsa kesinlikle evlenmeyi kabul etmezdi o kız, malı mülkü vardır o kart zamparanın. Onu gömdükten sonra "acımız büyük" gözlüklerinin altından gülerek onun mirasıyla genç adam götürecektir.
yas cok büyük olmazmerhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
is iyice karisti buyu burdan yak sinif arkadasida geldievet ben de oyle dusundum adam yabancı zaten
bu kız da hayatı boyunca bır baltaya sap olamamıs bırı
sınıf arkadasımdi üni de
evet ben de oyle dusundum adam yabancı zaten
sınıf arkadasımdi üni de
merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
evet ben de oyle dusundum adam yabancı zaten
sınıf arkadasımdi üni de
is iyice karisti buyu burdan yak sinif arkadasida geldi
nasıl konu açanı tanıyor musun?
Birazcık okuyun alasen kız başkasından bahsediyorNasil yani konu sahibini taniyomsun??
himmmBirazcık okuyun alasen kız başkasından bahsediyorbaşka bi arkadaşı böyle garip bi evlilik yapmış
Birazcık okuyun alasen kız başkasından bahsediyorbaşka bi arkadaşı böyle garip bi evlilik yapmış
hayır tanımıyorumnasıl konu açanı tanıyor musun?
ffff evet fenalık geldi,Birazcık okuyun alasen kız başkasından bahsediyorbaşka bi arkadaşı böyle garip bi evlilik yapmış
burdan yak derken ?is iyice karisti buyu burdan yak sinif arkadasida geldi
kbakma kardes ben yanlis anlamisim yaffff evet fenalık geldi,
burdan yak derken ?
neresi karıstı anlamadım
bu konu ile ilgili örnek verdim
yakın arkadasımın da benzer bır evlılık yaptıgını
ev araba dekorasyon örneği falan mı verdım ?
bilmiyorum ne buluyorum onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?