evlilik için arada 27 yaş var?

evet ben de oyle dusundum adam yabancı zaten
bu kız da hayatı boyunca bır baltaya sap olamamıs bırı
sınıf arkadasımdi üni de

yas cok büyük olmaz

Ney ney ney ney?
Yuhhh.
Yuh yani yuh.
Bana birisi bu teklikle gelse yuzune tukururum.
27 yas nedir ya?
1 kusak degil 2 kusak farki bu resmen.
Gelip birde burya soruyosunuzya.
Bence siz evlenirsiniz.

Baba özlemi çektiğindendir yoksa yaşıtların varken baban yaşındaki adamla ne işin olur

Yaşın kaç bilmiyorum ama sen 30 iken o 57 olacak.Düşüncesi bile tuhaf.Her türlü enerjinin tutması zor.

Birazcık okuyun alasen kız başkasından bahsediyor başka bi arkadaşı böyle garip bi evlilik yapmış
ffff evet fenalık geldi,
is iyice karisti buyu burdan yak sinif arkadasida geldi
burdan yak derken ?
neresi karıstı anlamadım
bu konu ile ilgili örnek verdim
yakın arkadasımın da benzer bır evlılık yaptıgını
ev araba dekorasyon örneği falan mı verdım ?

kbakma kardes ben yanlis anlamisim ya
konu sahibinden bahsediyosun sandiydim

O düzgün bir insan olsa aile dostunun 27 yaşındaki kızına göz koymazdi.ne deyip de söyleyecek babana ,babanin normalde evden kovmasi lazim

Bacım ,suan o adam senin ilgini cekiyor kendinden yaşça büyük birinin ilgisi hosuna gidiyor bunu anlayabiliyoruz ama bunu aşkla sevgiyle huzurla karıştırma gözünü sevim.bak allah muhafaza evlenirsin falan,yeni bi bihter ziyagil olayı yaşanmasın .vallahi pişman olursun.bosanmak istersin bosanamazsin falan,kendini öldürmeye kadar gider bu durum.o yüzden,suan bu soruyu sorman bile hata.kafandan at bu düşünceyi .suan ilgisi hoslandigin adamdan,evlenince tiksinirsin.evlilik bambaska birsey

olmaz

baban yaşında ya olmaz saçmalama

o adam da çıtır arayacağına yaşına uygun birileriyle görüşsün

bu adam söz gelimi mahallede su bayisi işleten bir esnaf olsaydı, aynı yaş farkıyla dönüp de bakmazdınız. bazı mesleklerin insana cekici gelen bir yanı var. ben bu adama bakış açınızda mesleğinin çok önemli rol oynadığını düşünüyorum. ayrıca 27 yaş farkı resmen uçurum. bu iş olmaz. olmasın da bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…