evlilik için arada 27 yaş var?

oluru yok bu işin bence
27 yaş demek sen yeni doğduğunda
o belkide askerden gelip iş bulmak demek
sen yeni yürümeye başlarken onun cafelerde kızlarla evlilik görüşmesi yapması demek
yok canım yokk sen kafadan at bu adamı
adam kendine çıtır arıyor kartaroz demeden geçemeyecem üzgünüm

27 yaşmı Yeminle midem bulandı şu an. Resmen babanız yaşında ki adamdan hoşlandığınızı söylüyorsunuz. Gözlerime inanamıyorum yahu. Adam biraz sıksak dedeniz yaşında olacak Bu nasıl bir yokluktur? İğrenç ötesi
Yok yanında mutluyum falan geçin bu ayakları. Siz normal değilsiniz bence aklınız başınızda değil. Babanız yaşında adama göz dikmeye utanmıyorsunuz. Baba şefkati arıyorum demişsinizde bu adamla evlenirseniz sizin saçlarınızı okşayıp canım yavrum demeyecek farkındasınız dimi

bir türkümüzle cevap vereyim;

ihtiyara varıp da
baba mı diyeceğim,
dede mi diyeceğim?

bilmeyenler için;

kendı 27 yas buyuk bı bayana yanı 81 yasındakı bı bayana bakar mıymıs sor bakalım.... millet ne zekı ya... kızlarda cok saf valla..

Dimi ama okıla toğlantıya gitse dedesi zannederler

adam zengin mi acaba?

kendinizi kandiriyorsunuz sadece zaten yasina göre cok enerjik ve eglenceli demenizden belli. Kimse kusura bakmasinda 27 yasindaki adamla 54 yasindaki bir olurmu (enerji bakimindan )

Dimi ama okıla toğlantıya gitse dedesi zannederler

Benim annem babam da genç yaşta evlilik yapmamış ben de yapmadım. Ama en azından aramızda 30-32 yaş var.
Şimdi babamla aramda 60 yaş olsa ben 20deyken babam uzun yaşasa ve 80 yaşında olsa bilemiyorum ne hissederdim. Kötü bir şey çocuk için de

O amcayla kendini aynı yatakta düşününce kusmuyosan evlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…