• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik için okul bırakılır mı ????

yok öyle istemiyoruz okulla evlilik beraber olmasın zaten ben verdm kararı sevmesemde okulu bitiricem o zaten beklicenı söyledi seneye nişan olsun diye konuştuk bakalım artık hyırlısı sorun yok yani sağolun

Allah Allah ya...
Bu gençlik nereye gidiyor çok merak ediyorum..
Evlenmek için okulu bırakmasını adam istiyor kızımız da ne yapmalı diyor..
Kendinize,geleceğinize azıcık mı önem vermezsiniz?

ya bazen 6 senelik kocami taniyamiyorum bu adamin bu huyudami varmis diyorum
sen ise 6 aylik bi iliski icin okul birakmalimiyim diye soruyorsun ?
madem fikir istiyorsun guzelim al sana fikir
birak okulunu hemen bu yaz evlenin onun yaninda uyan guzel guzel ama lutfen bir sene sonra gel tekrar konusalim ..

Evlilik eninde sonunda olacak şu anın tadını çıkar derim eğer seninse zaten eninde sonunda olacaktır.Eğer değilsede yolu açık olsun .

arkadaşlar biz ne dersek diyelim boş arkadaş fikir danışmış ama belliki kararını başında vermiş
oda ilerde anlayacak ama:teytey:
umarım kızımızın hakkında hayırlısı olur

haklısın arkadaşım ama işte anladığında çok geç olacak ben 23 yaşında çok severek evlendim 13 senelik evliyim hiç pişman olmadım okulumu bitirmiştim ve bir genç olarak hayatımı çok güzel yaşamıştım ama şimdi düşünüyorum hala üniversiteden bekar arkadaşlarım var belki birkaç sene daha eşimle flört etsemde olurmuş diyorum ama o zaman öyle değildi bir an önce evlenip o alyansı parmağımıza takmalıydık başımız göğe erecekti ya.....bilmiyorumkismile

Okulu bıramak gerçekten büyük bi aptallık olur ama bence zaten 2 yıl kalmış evlilik ve okulu birarada götürebilrsin .Adam zaten işini evini kurmuş sende bütün gün evde oturcağına belirli vakitlerde işe gitceksin nolcak yani.. Benim annem okurken evlenmek için bırakmış çok pişman oldu seneler sonra açıköğretimden iki çocuğu olduğu halde bitirdi .okulu asla bırakma derim ama yapabilrsen ki isteyince o kadarda zor değildir okulloa evlliği 2 yıl birlikte götürebilirsin. (ki zaten şimdi evlenmeye tamam desen hazırlık filan yine 1 sene geçer kaldı 1 sene )

Birakmak istiyorsaniz birakin.
Istemiyorsaniz birakmayin.
ilerde karsilasabileceginiz sorunlara goğüs gerebilirim diyorsaniz birakn

Son durum nedir bilemeyeceğim fakat ilk okuduğum sayfalardan anladığım kadarıyla ne parası ne işi felan cezbetmiş sizi.Bence sizin düşündüğünüz biraz rahatlamak sevdiğinizle sabahları gülerek mutlu uyanmak istiyorsunuz fakat geleceği bu sürede ne kadar biliyorsunuz.Bir yorumda aşktan sevgiden dolayı demişsiniz bunları ona dayanarak söylüyorum demişsiniz seven insan neden bırakıp gitsin? Sürekli seveceği ne malum? Sürekli sizi el üstünde tutacağı? Kimse yarın birgün beni bırakır mı diyerek evlenmez değil mi? Ama dünyada boşanma oranları belli çevremizde yıllarda sevgili olup evlendiklerinde 1 yıl sonra boşananları bile tanıyorum.Aşkından ölüpte aldatanları.İnsan evladı bu zevklerine düşkündür kendi çıkarlarına. Sevmek sevilmek bir hayat paylaşmayı düşünmek çok güzel fakat herşeyin yeri zamanı vardır.

Birde şu var sen şimdi okulu bırakırsan evlenip çoluk cocuğa karıştığında o çocukların büyüdüğünde sen onlara nasıl örnek olucaksın?Eğitimli bir ailenin çocuğu her zaman farklıdır.Okulun biter canın istemez rahat istersen çalışmazsın maddi güçlük çekmiyorsundur.(gerçi ben bir bayanın ekonomik özgürlüğünün her zaman olmasından yanayım.) Ama bak ne güzel okul kazanmısın 2 yada 3 yılın kalmış hem 6 aylık bir ilişki için okuldan vazgeçilmez son yıla gelirsiniz nişan yaparsınız okulun biter o arada.Hem birbirinizden emin olursunuz. Sonra ahlar vahlar etmezsin.Senin yerinde olmak isteyen üniversiteye girmek için çabalayan ne öğrenciler var.Çocuğu okusun diye ne güçlükle çalışanlar.Ailene bu durumu yaşatma ilerde kendi çocuklarını düşün.

bu yorum yeterli evet ama dayanamıcam... edebiyat okuyorsuun bi de... aslaaa ama aslaaa bu okulu bırakma... evlenmek için acele etme... evlenince adamdan inciler dökülmyo canım.. her sabah onunla uyanmak gibi romantik düşünceler sorumluluklar sıkıntılar ve PİŞMANLIK olursa puff diye gidiveriyor... evlilik eninde sonunda olacak şey...acele etme sakkkıınn.... seviyorsa uzuuun zaman da gayet rahat bekleyebilir aşk.. hem aşkınızı güzelce yaşamış olursunuz...

Senden böyle bir istekte bulunması bile çok saçma.
Seviyorsa beklesin ya da okumana destek olsun.
Okulu bırakmak da ne demek.

Asla okulunu bırakma.vazgeçemeyen erkek senin geleceğini güvence altına almak ister.parası olabilir.ama bu hayatta iflas etmek diye bir olay var.hem vazgeçemeyen erkek bir 2 sene daha vazgeçmez.

off.. hadi ailenin senin uzerindeki emegine acimiyorsun kendi emeklerine o uniyi kazanmak icin sarfettigin cabaya da mi acimiyorsun ya??
6 ay nedir ki? bana sorsan eski sevgilimle 2. senemde gozu kapali evlenirdim 4. senemde arkama bile bakmadan kacmak istedim.
insanlarin rengi alacalidir kimin koftiden kiminin gercekten oldugunu anlaman icin zaman gerekir.
uni. nin bitmesini bekle.. ne olursa olsun bekle.. seni seven insan meslek sahibi olmani emek verdigin seyleri bir cirpida silip atmamani bekler zaten.
baska turlusunu de benim aklim almiyir..
ay bu sorunun sorulmasina bile hayretle bakiyorum aslinda..

6 aylık ilişkin için okulmu bırakacaksın,hem 6 ay evlilik planı yapman için çok erken bir süreç,seni düşünse okulunu bırak demez,bence okuluna devam et,bırakma,seven insan bekler,bu süre içinde nişanlıda kalabilirsiniz,hakkında hayırlısı

Okulu bırakmak mı? :olmaz::olmaz::olmaz:

Madem seni çok seviyor, evlenin ama okuluna kesinlikle devam et. Okul, evliliğe engel değil ama evlenmek için okul bırakmak, bence çok yanlış olur.

sen bırak evlenmeyi okuluna devam edip bide üstüne ayrılman gerek bak şiddte meyillymiş yaşında çok küçük

Back
X