Evlilik için şuanki hayatınızdan vazgeçer miydiniz?

IZIN GUNU OLMADAN geceli gunduzlu çalisan biriyle evlenmezdim simdiki aklim olsa ( kendim i$e gitmesemde bu fikir degismez )

Bir erkek için hayatımı baştan sona değiştirmem için yalnızca hoşlanmam yeterli değil, nereye kadar hoşlanacağım belli değil çünkü, deli gibi aşık olmam lazım, gözümün ondan başka birşey görmemesi, sonu ne olursa olsun ben bu ilişkiyi yaşamak istiyorum diyebilmem lazım, nereye kadar giderse gitsin önemli değil deyip gözü karartacak kadar aşık değilsem hayatımı değiştirmem, siz deli gibi aşığım diyemiyorsunuz, kafanızda bir sürü soru işareti, kararsızlıklar var ki gelip konu açmışsınız ve yalnızca hoşlandığınızı söylüyorsunuz, dürüstlük ve iyi bir baba olacağından bahsediyorsunuz, bunlar yeterli mi hiç bilmediğiniz bir yerde sadece hoşlandığınız bir adamla yaşamak, tüm çevrenizden, hayatınızdan, işinizden olmak için?
Ne kadar hoşlanıyorsunuz, yarın öbürgün onun iş hayatından, borçlarından, küçük bir çevreden sıkılır mısınız? İşinizi, çevrenizi bırakmaya değecek mi?
Bunları iyi düşünüp karar verin ve tabii dürüst, açık sözlü ve iyi bir baba olur diyorsunuz ama bu kişiyi ne kadar tanıyabildiniz?
Evlilikle ilgili beklentileriniz nelerdir? Bir erkekte aradığınız özellikler, evlilikte olmazsa olmazlarınız var mı?
Bunların hepsi mühim, dürüst biridir ama size istediğiniz aşkı sevgiyi verebilecek mi? Biz kadınlar sevilmeyi seviyoruz çünkü.
Herşeyi iyi ölçüp tartıp karar vermelisiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

bak canim kac gundur burada yazisiyoruz ben de senden farklı değilim inan
Ama su da bir gerçek ki sende mantik ve duygudan biri daha yogun değil
Yani hoslaniyorsun ama asik degilsin
Mantigin tam almasa da ya baska böyle duzgun biri cikmazsa diye ikileme düşüyorsun
Ben icimde ufacik bir şüphe varsa bırakırdım çünkü netimdir
Kararsizlik insani cikmaza surukler
Umarim en doğru kararı alirsin

haklısınız. cevaplanılması gereken çok soru var ve henüz kendim de yanıtları verebilmiş değilim. evet onu sevdiğimi hissediyorum onu önemsiyorum ona deger veriyorum ama benim yerim onun yanı diyecek kadar onunla herşeye varım diyecek kadar da gözümü karartamıyorum. bu demektir ki aşık değilim. ama ben zaten bir adama gözüm kara aşık olup evlenmek istemem, sonra çok acı çekerim. geçmişte canım çok acıdı. benim bundan sonra tek isteğim bir insanı huzurla sevmek.. sessiz sakin dingin bir sevgiyle. bu kişiyi de öyle sevebileceğimi hissettiğim için bu kadar kararsız kaldım. ama işte şuanki hayatımı çok arayacakmışım gibi duygular var içimde. bir de o beni ne kadar sevecek nereye kadar sevecek? şimdi ilk zamanların heyecanlarıyla insan farketmeyebiliyor. ama aynı evin içinde yaşamaya başlayınca bu duyguların ne kadarı kalacak? zamana bırakıyorum.

bakalım çok iyi düşünücem

teşekkür ederim sana da

Canım beni yanlış anlama ama eğer çok sevseydin bunları zaten görmezdin.Ama bunları düşünerek hayatını mahvetme derim ben.Çünkü doğru kişi bence o değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…