Evlilik için şuanki hayatınızdan vazgeçer miydiniz?

Sana tek tavsiyem, karşındaki önce borçlarını bitirsin, zamanla ona aşık olursan eminimki bunları hiç düşünmeyeceksin. Bir kuru ekmek paylaşırım gerekirse diyeceksin. Sana soyleyebilecegim tek şey bu olur. Zaman ver

annem babam üst katimda cooookkk mutluyimmm kocam ve kizimda uyuyolar iyi bayramlar herkese ...

Hayir tabiki o ne öyle, evlendikten sonra olsa gidilebilir de simdiden olmaz kabul etme

1. si bir yere gelin gitmek tabirinde hic hoslanmam ve bana hep nedense kadinin evlenip hayatini terk etmek zorunda kalmasi bunun bir zorunluluk olarak dayatilmasi sacma gelir.
Ve sorunuza gelecek olursak hayir, zaten bastan hersey sizin icin olumsuz evlenmeyin gitmeyinde. Illaki karsiniza yasadiginiz sehirde daha baska bir meslegi olan ve sizin simdiki hayatinizda koparmayack biri cikacaktir. Kocanin soyu tukenmedi ve ayrica anlattiginiz kisiyide sevdiginizi yazmamissiniz sirf fikir yurutuyorsunuz iyi bir baba olabilir, huyu duzgun gibi diyorsunuz. O dedikleriniz zamanla belli olacak seyler.
Bence sirf evlenmis olmak icin evlenilmez.

Ben bu riski göze alamazdım açıkcası hele ki hiç bilmediğin başka yere yerleşmek evleneceğin insana mı alışacaksın yaşadığın yere mi alışacaksın hep bir bocalama olacak hayatında ben yapamazdım .

Şimdiki huzurum devam etmeyecekse ve hayatın sorumluluğunu paylasmayacaksam neden evleneyim ki? Dimi?
Arkadas 30 yas üstü sendromunda sanirim
ben de 30um ama hayatimda hic bir degisiklik yok yani yas sadece bir rakamdan ibaret bence

+1
Aynen bekarlik sultanlık :)
Kendi saltanatinda yasamak güzel :))))

tek basina disari cikmasi uygun düşmezmis orasi küçük yermiş
valla ben bunun ortamla değil de o adamın zihniyeti ile alakali oldugunu düşünüyorum
küçük bir ilcede yasadim ailem hep cikip gezmemi teşvik etti ama yapacak birsey yoktu cikmazdim
Simdi de küçük bir ildeyim carsiya inmem on dk
herkes birbirini tanir kimse de yan gozle bakmaz yani

+1

Değeceğine inandığım biri ise neden olmasın, ancak anladığım kadarıyla kör kütük aşk sarhoşu değilsin mantık evliliği gibi sadece hoşlantıyla olacak iş değil!!

Bu durum sizi mutsuz edebilir hayat şartlarınızdan vazgeçmek özellikle ben yapamazdım

Bu çok doğru. Çünkü ilk zamanlar anlayamasan da sonra kaybettiğin hayat standardı için karşı tarafa suçlar hale gelirsin. Hatta bir süre sonra nefret bile edebilirsin, onu suçlaya suçlaya. Sonuç olarak mutsuz olunur yani.
Birlikte daha ileriye, daha mutlu olmaya adım atmalı insanlar. Mutsuzluğa, yalnızlığa değil.

ya bu insan hayatın boyunca karşına çıkacak en sana hitap eden insansa? off çok ikilemdeyim mutsuzum
İnsan duygularıyla hareket edeceğini yerde aklıyla,aklıyla hareket edeceği yerde duygularıyla hareket ettiği için hata yapar diye bir söz var.Bu söze katılıyorum.Burada duygulardan çok akılla hareket etmek lazım.Yani cevabım hayır.Zaten siz sadece hoşlanıyorsunuz. Hoslanma gelip geçicidir.

lily86 kesinlikle o kişiyle alakalı bir konu. Küçük yerleşim yerlerinde, gördüğüm kadarıyla daha samimiyet var. Herkes birbirine gider, gelir. İnsanlar arabayla bir yerlere bırakırlar birbirlerini. Herkes kardeş olarak görür birbirini. He çok doğu illerinde, bazı ilçeler falan bu şekilde ama çok nadir. Zaten onlar başka yerden kız almaya sıcak bakmazlar.

Tamamen kadının işi ne, otursun evinde mantığı bu. Bu mantıkta biriyle de mutlu olabilen vardır belki ama ben asla yapamam.

son yorumları yeni okuyorum. çok fazla olduğu için alıntılamadım tek tek. ama şunu diyebilirim, ilk yazdığım mesajda biraz eksik kalmış tam ifade edememişim. bu insana deliler gibi aşık değilim çünkü zaten çok yeni. ama onu seviyorum. bunu kalbimde hissediyorum. onu özlüyorum onu merak ediyorum sesini duyunca kalbim pır pır atıyor, o güldüğünde içim sıcacık oluyor. zaten bu duygularım da olmasa zerre kadar düşünmez ilişkiyi noktalardım. bu kadar düşünmemin sebebi hem bu duygularım hem onunla iyi anlaşıyor olmam hem de onun iyi bir insan olduğuna inanıyor oluşum.

bu arada lily86 arkadaş 30 yaş sendromunda sanırım dediğin arkadaş ben miyim valla ben 30 dan önce de çok yalnız bir insandım ve aynı duygulardaydım.. yaş geçiyor korkusu değil hissettiğim, sevmek ve sevilmek ihtiyacı.

ben şimdi ya bitirmek ya devam etmek arasında araftayım. borç konusunda evet çok haklısın, bitirse belki daha kolay önünü görebilir. ama kaç yılda biter bilmiyorum ki beklemeye deger mi bilmiyorum.

zamana mı bıraksam yoksa koparıp atsam mı deli oluccam.

Evlilik icin degil de sevdigim adamla evlenmek icin giderdim.
"Tabii ki ben babamın evinde..." diye baslayan cümleler kurmayacaginizdan eminseniz..
size örnek vereyim. Büyük bir sehirde dogdum büyüdüm okudum. Hep ayni sehirdeydim, harika olmasa da pek cok imkan ayaklarimizin altinda... ni s anliyim ve gidecegimiz ne yer belli ne yurt.. is durumunu sınav sonuclarini bekliyoruz. Insan muallak olan bir seyde dahi sevdigi adamin yaninda oluyor.
eger sevginizden kendinizden emin degilseniz bu ise kalkismamak lazim sanirim.

haklısınız.

iş saatleri oldukça uzun ve gecesi gündüzü yok haftasonu yok. allahım kendimi öldürmeye mi niyetim var acaba

15 Saat eşimle beraber çalışıyorum kendini öldürmesen bile hafif oynatıyorsun.
Sakın yakma kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…