Evlilik için şuanki hayatınızdan vazgeçer miydiniz?

Bence gereksiz Bi fedakarlık , şuan yaşadığınız duygular çok da ulaşılmayacak duygular değil , ben pişmanım yaptım küçük mi yere gittim pişmanım , milyonkere cinnet geçirdim

15 Saat eşimle beraber çalışıyorum kendini öldürmesen bile hafif oynatıyorsun.
Sakın yakma kendini canım

ayyy işte aynı ben de öyle olcam, aynısı sen de bana yardım edersin ne güzel birlikte çalışırız falan dediğinde bana da maaş verecek misin diye takılmıştım, ne maaşı hayır tabiki dedi güldü.

Evlenirdim ama hayatimi degistirmezdim. Ben dunyanin obur ucundaki bir insanla evlensem hayatimi degistirmezdim. Sakin yapmayin. Ben bir adam icim defalarca fedakarlik yapayim o kilini kipirdatmasin. Sonra da beni sirtimdan vursun. Sakin sakin sakin... yapmayin.

Kediniz bile tasvip etmemis baksaniza profil fotonuza!!!! cik cik

Hayır. Deli gibi sevmem gerek bunun için. Bekarken sorsan bana tabiki evet derdim ama bu saydıkların çok zor be canım.

Ama senin takıldığın nokta sanki beraber çalışıp sana maaş vermeyeceğim demesi..

Kediniz bile tasvip etmemis baksaniza profil fotonuza!!!! cik cik

dünyanın öbür ucunda biriyle evlenip hayatınızı nasıl değiştirmeyeceksiniz onu merak ettim

kediş ne tatlı de mi aslında onun derdi sadece onundeki krepleri yeyip bitirmek DDD

dünyanın öbür ucunda biriyle evlenip hayatınızı nasıl değiştirmeyeceksiniz onu merak ettim

kediş ne tatlı de mi aslında onun derdi sadece onundeki krepleri yeyip bitirmek DDD
Henuz yapmadim ama denemeyi dusunurum, cunku eminim dunyanin obur ucundaykiyle uyusamayacak cok tarafim var da ondan.
Kedinizin yuz ifadesi cok sey soyluyor. Ona fikir danisabilirsiniz, cok zeki bir pisican oldugu belli!
Sadece mide degil sizin hayatinizla ilgilineceginden eminim benim hayatimdaki tum kediler boyleydiler.

Bu saydiklarinin bire bir aynısını eşim benim için yapti. İstanbul'daki işini bırakıp, izmire benim yanıma geldi. Benim islettigim bir işyeri vardı ve birlikte calismaya başladık. Hic bir sosyal faaliyetimiz yoktu ve esimde kıskanç biri olduğu için zaman zaman tartışmalarımız oluyordu. Baktık olmuyor hem borçlar hem vakitsizlik..Eşim uzakyol gemi kaptaniydi ve karar verdik mesleğini yapacaktı artik. Mesafeler girdi araya ve bu arada ben hamile kaldım isyerimi devredip evde oturmaya başladım. Sonuç hem maddi hem manevi şükürler olsun cok iyiyiz. Yılın 8 ayı ayri kaliyoruz ama geldiginde 4 ay hic ayrılmadan tatilimizi yapiyoruz. Sözüm ona iki yürek bir olunca ve karakterde uyusunca Rabbim bir yol açıyor. Sizde isin bu yönünden bakın olaya ve karar verin. Hakkınızda hayırlısı.

o kediş benim değil ki ben onu internette gezerken bir sayfada gördüm ve çok begendim. keşke benim olsaydı

mutluluğunuz daim olsun inşallah benim de hakkımda hayırlısı olur. benim için fedakarlık yapacak bir adam göremiyorum karşımda. neyse bakalım bunu zaman gösterecek ama ben o kadar sabırlı değilim.

Ben seni cok iyi anlıyorum bak ben de yalnızım yani sevmek ve sevilmek hepimizin ihtiyacı benim hayatimda yillardir kimse yok yalnız yaşıyorum bak bayram ben yalnızım uc senedir yapayalnız dogum gunu gecirdim, sevgililer günü, yilbasi...
yani o adamdan hoslanmis olabilirsin, uzun zamandır kimse hayatında olmadigindan bu adam belki de hayallerimin prensi diye dusunup kacirmak istemiyorsun
Ama bu adam kılını kıpırdatmadan tüm fedakarligi senden bekliyor
Yani ben ya hep ya hic derim, kararsızlıktan hoslanmadigim.icin ya gozum kapali giderdim ya da bu adam bana göre değil deyip noktayi koyardım
30 yas sendromu deme sebebim de yazdıklarından bana yansıyanlar
Hani 31 oldum, bundan baska da iyi adam çıkmaz düşüncesi

Adam sen calisirsin benim.borcu odememe destek olursun diyor ama sen sinemaya gitmek istesen yine onun inisiyatifinde olacak beyefendinin keyfi olursa... bu adam bencilin teki, iyi baba olsa ne yazar!

yok yaşla hiç ilgili değil biliyo musun, hayatımın hiçbir döneminde karşıma iyi biri çıkmadı. çok tuhaf ama öyle. sanki ilk defa iyi birini buldum ve gitmesini istemiyorum o yüzden. ama bu sefer de başka olumsuzluklar var. ben şimdi zamana bırakmaya karar verdim. geldiğinde konuşucam ve sonra yolumu çizicem.

kesinlikle hayır
bak arkadaşım bazı şeylere mantıkla karar verdi aynı maaşı alıyoruz o yiyor içiyor kaçıncı kez araba değiştirdi
ben aşkın peşinden gideceğim diye borç harç içinde üstelik boşanma aşamasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…