- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız.Neyse ki eşiniz vicdanlıymış ki zararın başında geri dönmüş.Allah tekrar yaşatmasın inşallah.Mutluluğunuz daim olsun...
cnm bence eşinin bişi yapacağından değil. arkadaşına hava atmak. bak beni beğeniyo kızlar vs.
bende eşimle telde konuştum görüşürüz dedim. baktım teli kapatmayı unuttu eşim. yanında ki arkadaşıyla sohbet ediyor, dinledim "Ahmet facebookta bir kızlar var. kaç kişi teklif etti bana. evli olmuycan ooo ." diyo. arkadaşına ballandıra ballandıra anlatıyo. kesin tanıyor olabileceğin kişiler deki kızları görmüştür :) arkasından bizin evde laptop var. dolapta duruyor. çocuğun dersleri etkilenir diye çıkartmıyoruz fln. hikaye evde bilgisayar yok. bunuda duyunca dedim erkekler arası övünme sohbeti o kadar :))))))))
yani demek istediğim erkekler arası muhabbet sadece bana göre. baksana sonrasında işim var demiş. arkadaşına hava atmış o kadar. üzülme. çocuğun yok galiba. bir müddet te yapma. hayırlısı cnm (bu arada bende o kunuşmaları duyunca çıldırmıştım ama evli olmuycan diyede belirttiği için görmezden geldim ve eşimede anlatmadım. dillendiripte tilkinin aklına sokmaya gerek yok dedim :)
Vakti zamaninda begenmedigim bi pislik, sirf memurum diye reddedilmenin hazimsizligindan kurumuma yalan yanlis sikayet dilekcesi yazmisti. Her ne kadar ciddiye alinmasada amirim beni yanina cagirip 'bu kim' diye sordu ve aciklama yapmak zorunda kalmis, oyle bi adamla anildigim icin yerin dibine gecmistim.. Ve bu pisligin, bu adice davranisi yuzunden sirf o olayla amirimin karsisina ciktim diye, o donemdeki bi egitimden alinmistim....
Konunu okuyunca midem bulandi, farkli baslikta diye yorum yazmamistim. Ezgi cok cok cok buyuk haksizlik yapmissin. Ozel iliskini is iliskine yansitmis, ve arkadasinin siciline leke sirerek, sirf kocaciginin hatasindan hazimsizlik yasayip, sana karsi sadakat sorumlulugu olmayan adamdan cikarmissin.
Memursun, iyi bilirsin sicil olaylarini. Bu dava adamin sicilinden kac yil silinmeyecek, ceza almasa bile amirleri bu davayi hatirladigi surece ilerlemesini etkileyecek..
Allah hepimizi senin gibi insanlardan korusun. Eminim sen yakinda kocaciginla cocuk yaparsin, olan adama olmus olur. Yazikkk
ya yetere artık ya o arkadasım bıle bana hakverdı özürdiledi sen hala haksızlık peşindesin iyi yaptım ve dahada beterını yapabılırdım, dua etsin . umrumda değil. benım yakın arkadasımdı bana kazık attı. x kişi sureklı bara eğlenceye gidelim diyormus bızımkıde bana derdı bırlıkte gıderdık ama benım gıdemedğim zamanlarda tartısırdık, normalde pek sevmez esım ama tesvık eden seytanlar vardı. ben bunlara pek aldırmazdım. ben burda yenı konumu açtım ! ve ondan bahsetmek ıcın değil diclenin konusu karısmasın dıye cıktım . ADAM OLSUN KIMSENIN ISINE KARISMASIN , BAK OLAYDAN SONRA ESIM YAZMIYOR O YAZIYOR NE YAPTN? GELECEKMISIN DIYE AMIRI DIYE KARAKTERSIZLIK YAPMASIN ! BIRDE IS DISINDA ARKADASTIK DIYORUM SIZE HALA AYNI YERDESINIZ YA BENIM CANIMI YAKTI ŞİMDİ O KAVRULSUN BANANE? KARIKOCA ARASINA GIRILIR MI? BIR ARKADASA SUSEN UYARMAKTIR, DESTEK OLMAK DEĞİL.
yani eşinizin hiç aklı yok bütün suçlu arkadaşımı...klasik kadın davranışı yapmışsınız
ya yetere artık ya o arkadasım bıle bana hakverdı özürdiledi sen hala haksızlık peşindesin iyi yaptım ve dahada beterını yapabılırdım, dua etsin . umrumda değil. benım yakın arkadasımdı bana kazık attı. x kişi sureklı bara eğlenceye gidelim diyormus bızımkıde bana derdı bırlıkte gıderdık ama benım gıdemedğim zamanlarda tartısırdık, normalde pek sevmez esım ama tesvık eden seytanlar vardı. ben bunlara pek aldırmazdım. ben burda yenı konumu açtım ! ve ondan bahsetmek ıcın değil diclenin konusu karısmasın dıye cıktım . ADAM OLSUN KIMSENIN ISINE KARISMASIN , BAK OLAYDAN SONRA ESIM YAZMIYOR O YAZIYOR NE YAPTN? GELECEKMISIN DIYE AMIRI DIYE KARAKTERSIZLIK YAPMASIN ! BIRDE IS DISINDA ARKADASTIK DIYORUM SIZE HALA AYNI YERDESINIZ YA BENIM CANIMI YAKTI ŞİMDİ O KAVRULSUN BANANE? KARIKOCA ARASINA GIRILIR MI? BIR ARKADASA SUSEN UYARMAKTIR, DESTEK OLMAK DEĞİL.
Kendinizi kandırıyorsunuz. Bazı şeyleri yapmak için yeterince cesaretli olamadığınızdan arkadaştan bari çıkarayım havasındasınız. Ama bunlar kul hakkıdır bilir misiniz? Eşinizin pisliği arkadaşına sıçramış oradan size yine oradan arkadaşınıza. Eşinize de aynı şeyleri yapsaydınız samimiyetinize inanırdım. Eşinizle daha uzun dönem beraber olacağınıza eminsiniz ki açığa falan alınırsa sizin maddiyatınızı da etkiler öyle değil mi? Adam olsun kimsenin işine karışmasın değl mi? Bu pisliği yapan kocanıza adam diyorsunuz ama. Allah sizin gibi insanları uzak tutsun çevremizde varsada uzaklaştırsın. Zira selam bile verilecek insanlar değilsiniz.
hı hı oylehala esının aklı yokmu dıyosun ya bana bak uyelere cogu ama cogu mutlaka destek aldığı yada guvendıgı bırıllerı olunca ayarlamaya calışıyor , o serefszlerde zevkle yardım edıyorlar. ben cezasını kestım hepsi bu. eşiminde aynı zamanda nasibini aldı bu olayla ılgılı yıkımları cok oldu tanı sız sadece aynı evdeyız terk etmedım dıye odul verdım düzeldi sanıyorsunuz
bence sen kimsede suç arama suçlu eşin...sinirini başkasından çıkarma...yoldan çıkmaya müsaitmiş demekki...ben sadece tutumunuzun yanlış oldupunu belişrtmek istiyorum...üzgünüm burda kk size destek vermez kimsenin hayatı kolay değil...riske edilecek
eş arasına girenler cezasını ceker.. bak sana nedıyorum ben ya kocam yazmayı kesmiş x kişi hala ee gelmeyecekmısın diyor! şuna bak ve bu kişi benım arkadasım yıllardır. ertesı gunde nısanlısıyla bıze yemeğe gelmeyı planlıyor, aptal yerıne koyup benı . yok öyle yağma kocamda ceker ben onu affetsemde süründürmeyecekmıyım? bu ne ya
bende şunu merak ediyorum.burda kaç kişi, arkadaşınızı haksız görüp,iyi yaptın diyecek?
Ya da neden kimse size arkadaşınız hakketti demiyor da haksızsınız,suçu arkadaşınızda değil
eşinizde aramalısınız diyor?bunu sizde kendinize soruyormusunuz?
Neden bizler yaptığınızı yanlış görüyoruz bu kadar kişi?
eş arasına girenler cezasını ceker.. bak sana nedıyorum ben ya kocam yazmayı kesmiş x kişi hala ee gelmeyecekmısın diyor! şuna bak ve bu kişi benım arkadasım yıllardır. ertesı gunde nısanlısıyla bıze yemeğe gelmeyı planlıyor, aptal yerıne koyup benı . yok öyle yağma kocamda ceker ben onu affetsemde süründürmeyecekmıyım? bu ne ya
sen benı tanımadan nasıl boyle konusursun? kımsın sen ? bana cesaretsız dıyene bakın hele?? sen olsan ne yapardın eşini boşardın hayatına devam mı? o kadar kolaymı ? ben hukukı yolllarla mucadelemı verdım bana yapılan haksızlığa tamm mı bunu ıdrak edın. zaten bukadar küçük ve kaderci yaklaşan bırı bnm arkadasım olamaz kı selam verılecek değilsin yazmışşsın şuna bak ya, aldatılmak kader olabılır elınde ımkan varsa cezasını kesersin benım içim çook rahat ,he eğer suçları yoksa birsey olmaz . eşim alınırsa alınsın bende memurum durumum var ve ıyı onun parasını maaşının kesıleceğinimi dusunup vazgececktm çok komık düşüncedesin. eşimde aynı süreci izliyor hee belki şaşırdığın bukadar olaydan sonra kocam nasılda hala yanımda tepkisi yok yada arkadasımın çünkü HAKLIYIM anladın mı??? eşim konuyu kapatmışken , x kişi mesaj attıp ne yaptınız??? gelecekmısın dıye sorabılıyorsa o vıcdanı elıme alır söker atarım . ok?
madem o bir şeyler dedi eşine,eşin neden benim ailem var ne diyorsun sen diyemezmiydi..hayatımızda iyi yada kötü insanlar olacak ezgiciğim ben sana eşini boşa demiyorum..bir yuva kolay kurulmuyor ve insanların hataları olabilir...sana anlatmak istediğim eşin evliliğinin farkına varıp yuvasına sahip çıkması ve sende sinirini başkalarından çıkarmaman olayı taaaa sicile kadar getirmemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?