Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem işini bırakacan,hem şehrini değiştiricen,hem eşin yanında olmayacak, hem kv ile aynı binada oturucan...
büyükkkkkkkkkkk hata edersin, neye tutunacaksın, neyle motive olacaksın nasıl deşarj olcaksın?????
çok pişman olurusun çokkkk
evli olanlara biraz kulak ver bence, eşimle evlenmeden önce görüştüğümüz dönemlerde bi arkadaşım eşiyle sürekli kavga ederdi, sürekli ben de şaşırırdım ya nasıl olyo benim sevgilimle asla böyle şeyler yaşamayız ne kırıcı ne yıkıcı olaylar bunlar derdim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşanıyor ve yaptığın fedakarlıklar demir leblebi gibi boğazında düğümlerniyor ateş gibi içine düşüyor...
aman dikaattttt ne işini bırak ne de o şehre git, eşini ve seni kv lerin şehirnde bağlayan bişey yokmuş ki.
Eevett biliyorum bende burda , çevremde neler görüp duyuyorum ,
İkna etmem lazım işte erkek arkadaşımı evet bağlayan bir şey yok ama , bunları düşünemediği için bırakamam diyor,
Ne yapacağımı bilmiyorum , benim durumumda olanlar nasıl ikna etti acaba bilmiyorum ki benim durumum eşimin işinden dolayı biraz farklı olacak çünkü , mesleği yüzünden böyle![]()
seni önceki konularında da tanıyorum biliyorsun.
erkek arkadaşın aşırı kıskanç bir insan bunu unutmamak lazım.
eşin gemi adamı yada kaptan olucak sanırım,
dolayısıyla 5-6 ay gelmediği olacak.
benim fikrim annenin yanında kalmalısın,hem işe gider gelirsin canın sıkılmaz
hemde annenin yanında daha rahat edersin.
kaynananlarla kalırsan eğer,hem işinden olucan hemde evde oturmaktan bunalıma gircen
hemde onların sözünden çıkmıycan,gelinlik yapıcan
şimdi gelelim asıl soruna: gelenek göreneklerimize göre evlenince kız erkeğin
bulunduğu yere gelin gider,diğer türlüsü ayıp karşılanır pek kabul edilmez.
senin sevgilinin huyunu suyunuda bildiğimden ikna etmenin çok zor olacağını biliyorum.
ya kararından dönmeyeceksin inat ederek kabul ettireceksin
ya anneni araya sokucaksın o konuşacak
yada bir mucize olması için dua edeceksin .
Eevet ben bunları biliyorum farkındayım zaten günü geldiğinde konuşulur bir orta yolu bulunur elbet ama annemın tavrı çok katı onu demek istiyorum çok üzülüyorum bu duruma onu anlatmaya çalışıyorum ,
Hiç bir heyecanıma ortak olmyor hiç bir konuda bna sen nasıl istiyorsun diye sormadı ,![]()
Off off biliyorum , ama işte bir gelsin de o zaman burda denildiği gib güzelce konuşucam , belki ben öyle anlatınca o da anlar şimdi toz pembe görüyor güzel olacak sanıyor , ikna etmem lazım çünkü çok sorun çıkar annem konuşursa ikna olur mu bilmem ki , annemle daha hiç konuşmuşlukları yok ikisininde nasıl davranacağını kestiremiyorum o yüzden :)
sen şimdiden çok yüz göz olma bu konuda, bir süre sessiz kal konuyu açma.
söz,nişan olduktan sonra bunlar konuşulur
o zamanda devreye anneni sokarsın, o halleder.
daha sevgiliyken herşeyi kendi aranızda konuşup
kesinleştirmeye çalışmak bazen ters tepebilir,
zaman ne gösterir bilinmez,biraz akışına bırak,
büyükler kendi aralarında konuşsunlar.
sen şimdiden çok yüz göz olma bu konuda, bir süre sessiz kal konuyu açma.
söz,nişan olduktan sonra bunlar konuşulur
o zamanda devreye anneni sokarsın, o halleder.
daha sevgiliyken herşeyi kendi aranızda konuşup
kesinleştirmeye çalışmak bazen ters tepebilir,
zaman ne gösterir bilinmez,biraz akışına bırak,
büyükler kendi aralarında konuşsunlar.
eylül ne yaptın? hala aynı yerde mi sayıyorsun? en azından konuşamadın mı erkek arkadaşınla konuyu? bu kadar fikre insan bir arpa boyu yol alır canım.
eylül bu adamla bir arpa boyundan fazla yol alamaz zaten canım![]()