Evet25 40 mı yaşlar
Yasını gösterıyor mu ?
Göstermiyor. 32-33 gibiYasını gösterıyor mu ?
Ya ne bileyim hayırlısı olsun tabi ama benim eşimde 40 yaşında, Yiğeni 25 yaşında, aralarında dünya kadar fark var şimdi düşündüm de. Ki Benim eşim de 30 gibi gösterir. Sana ilgi gösterdiği için hoşuna gitmiş ama yaş farkı çok ya. Gene de sen bilirsin ama benim pek aklıma yatmadı.G
Göstermiyor. 32-33 gibi
Iyı bırısıyse ,durustse,capkınlıgından bu yasa kadar kalmamıssa bence tanımalısın .G
Göstermiyor. 32-33 gibi
Evet böyle evlilikler yapanlar var mıdır acaba? Cevap yazsalar çok mutlu olurum. Ben de düşünüyorum farkları ama onu çok seviyorumYa ne bileyim hayırlısı olsun tabi ama benim eşimde 40 yaşında, Yiğeni 25 yaşında, aralarında dünya kadar fark var şimdi düşündüm de. Ki Benim eşim de 30 gibi gösterir. Sana ilgi gösterdiği için hoşuna gitmiş ama yaş farkı çok ya. Gene de sen bilirsin ama benim pek aklıma yatmadı.
Böyle evlilik yapan ve mutlu olan çiftler varsa ve yorum yazarlarsa daha yol gösterici olur belki
Tanıdım ve daha çok sevdim. Evlensemdelice mi olur?Iyı bırısıyse ,durustse,capkınlıgından bu yasa kadar kalmamıssa bence tanımalısın .
Daha önce evlilikte yaş farkı diye bir konu vardı, tam adını hatırlayamadım, bi ona da bak istersen, eski konularda. 13 yaş fark olup mutlu olduğunu yazan bir üye vardı o konudaEvet böyle evlilikler yapanlar var mıdır acaba? Cevap yazsalar çok mutlu olurum. Ben de düşünüyorum farkları ama onu çok seviyorum
Hayır .Sen olmassan baskası olacak adam bekar kalmayacak sonucta .Tanıyalı ne kadar oldu pekı ?ailen sorun cıkarır mı ?ben mesela 30 yasındayım 40 yas sorun degıl senın ıle onun arasın da 15 yas var bence cokta degıl yasını da gostermıyormus takma kafana .Tanıdım ve daha çok sevdim. Evlensemdelice mi olur?
Teşekkürler öneriniz için :)Daha önce evlilikte yaş farkı diye bir konu vardı, tam adını hatırlayamadım, bi ona da bak istersen, eski konularda. 13 yaş fark olup mutlu olduğunu yazan bir üye vardı o konuda
10 ay oldu tanıyalı. Aynı iş ortamındayız. Orada da tanıma imkanım oldu. Yani zaten başlangıçta aklımda hiç yoktu. Etkilendim karizmasından ve tanıdıkça da karakterini çok sevdim. Çok güzel seviyor bi de :) zaten beni de hep olgun bulurlar. Ailem sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Annem de beni dinliyor ve beni anlıyor. O da doğru karar vermemi istiyor.Hayır .Sen olmassan baskası olacak adam bekar kalmayacak sonucta .Tanıyalı ne kadar oldu pekı ?ailen sorun cıkarır mı ?ben mesela 30 yasındayım 40 yas sorun degıl senın ıle onun arasın da 15 yas var bence cokta degıl yasını da gostermıyormus takma kafana .
Tamam sorun yok o zaman tanıyalı baya olmus hareketlı ve enerjıkse sana ayak uydurabılıyorsa nıye olmasın .Dedıgım gıbı cokta buyuk degıl .Sevgılı olarak gecırdıgınız zaman onemli bıraz daha tanıyın acele etmeyın o kadar .10 ay oldu tanıyalı. Aynı iş ortamındayız. Orada da tanıma imkanım oldu. Yani zaten başlangıçta aklımda hiç yoktu. Etkilendim karizmasından ve tanıdıkça da karakterini çok sevdim. Çok güzel seviyor bi de :) zaten beni de hep olgun bulurlar. Ailem sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Annem de beni dinliyor ve beni anlıyor. O da doğru karar vermemi istiyor.
Yaş farkı çok. 25 yaşında biri ile 40 yaşındaki insan arasında uçurumlar var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?