- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
Benim eşimle aramda 10 yaş var . Yaş problemlerimiz şuana kadar olmadı. Çok yakın arkadaşımın eşiyle arasında 13 yaş var . Onlarda bildiğim kadarıyla evliliklerinde herhangi bir yaş problemi olmadı .( 16 yıllık evliler )Evet böyle evlilikler yapanlar var mıdır acaba? Cevap yazsalar çok mutlu olurum. Ben de düşünüyorum farkları ama onu çok seviyorum
Yorumunuz beni çok mutlu etti :)Çok teşekkür ederim :) evet ben de aynen böyle düşünüyorum.Yaş farkı gerçekten çokmuş ama Sevgiye engel mi ? kesinlikle hayır ! İkinizde eğitimcimiz ne güzel bir birinizi bulmuşsunuz . Kafa yapınız belli ki uyuyor . Hiç tereddüt etmene gerek yok . Elbette ileride yaş farkından dolayı bazı olumsuzluklar olabilir ama kendinize ve sevdiğinize inanıyorsan üstesinden gelirsiniz. Seviyorsan , aşıksan ne mutlu sana :) Hakkında hayırlısı olsun ....
Evet uyumla alakalı bir problemim yok, yarın bir gün bende de bir hastalık ya da herhangi bir şey çıkmayacağının garantisi yok. Dediğiniz gibi ilerde uyuşamama ihtimali beni korkuttu derin düşününce. Ama bir yandan da çoğu ilişkinin sahip olmadığı bir ortaklığa ve duygusallığa sahibim. Ki ilişkimde duygusal anlamda tatmin olmaya çok ihtiyaç duyuyorum. Sarılmasıyla başımın ağrısı bile geçiyor sankiYa bu yas farkini 'problem' yapan durum anlasamama ihtimali. Siz anlaşabiliyorsanız niye mutlu olmamaktan korkuyorsunuz ki. Topluma bakinca yaslari yakin siradan bir evlilige gore mutsuz olma ihtimaliniz cok da farkli degil. Hatta tam tersi evlilik oncesi sevgilisi icin bu tur cumleler kuran insan cok az, sizin toplumdaki siradan bir evlilige gore mutlu olma ihtimaliniz cok daha yuksek. Ben sizin korkunuzu genel evlilik oncesi anksiyetesi gibi gördüm. Her insanda oluyor bu. Ben de esimden sizin gibi cok emindim, ama bende de olmustu bu tur tedirginlikler. Ben de baska seylere takmistim, siz de ortada bir yas farki mevzusu olunca buna takmissiniz. Bence bu konuda kimseden fikir almayin. Çünkü 15 yas kulaga cok geliyor ve biz disardan bakarak bu farka bir suru sorun yakistirabiliriz. Ama siz iyi anlasiyorsaniz daha sonra yasi size yakin birinden hoslanma ihtimaliniz cok düşük. Ben de 26 yasindayim ama arkadaslik olarak 35 yas ustundeki insanlarla cok daha iyi anlasiyorum. Yas farki ille de hayata farkli pencerelerden bakmayi gerektirmiyor.
Yazdığınız cümlelerde ne kadar da eminsiniz. Benim gerek ailem gerekse de kazancım açısından kimsenin cebine ihtiyacım yok çok şükür. Ayrıca kendi ayakları üstünde durabilmeyi gayet de becerebilmiş bir insanım. Kendime yeten bir insan olduğum için ilişkilerimde de kendine yetmeyi bilen erkekler beni çekiyor. Dilerim yorumlarınızda kullandığınız üslup daha iyi olur. Bilip bilmeden insanlara bu yakıştırmayı yapmanız çok yanlışKadin gencse buna yas farki degil, tecrube istismari denir.
Siz onun tecrubenizden faydalaniyorsunuz. O da sizin gencliginizden.
Muhtemelen yasitiniz ve duzgun bir adam olsa yuzune bakmazsiniz, niye? Yasli olanin daha cok birikimi var diye.
Yani aslinda belki de dogal secime daha uygun olacak genleri gormezden gelip belki de kel gobekli bir adami cebi icin seviyorsunuz.
Bunun baska bir aciklamasi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?