“azda olsa sevgi, duygu varsa evlenmenin uygun olduğuna karar verdim. Çünkü evlenince büyük bi kesimde aşk yerini daha farklı önemli şeylere bırakıyor. Adamın adam gibi adam olması seni kadın olarak daha mutlu edebiliyormuş.”
Genelleme yapmayalım konuşuyorken de aşıktık evliyiz 2 sene oldu hala aşığız bu büyük kesim dediğiniz ne bilmiyorum ama gerçek aşıkların aşkı bitmez büyük kesimde bıraktığı şey nedir merak ettim gerçekten ? Ayrıca bırakıyorsa da mantığa azıcık sevgiye bırakmıyor bunu bilin istedim.Bırakıyor dediğiniz eminlik nerden geliyor acaba çünkü çevremdeki aşık olarak evlenen herkes çok mutlu ve hala aşık.
Ve o büyük kesim dediğiniz insanlara göre de sizin evlenme tarzınız yanlış görünce yazmak istedim genelleme yapmazsak daha iyi olur.
Evliliğiniz de de mutluluklar diliyorum.
Evli misinizO kadar uzatmışsınız iyi güzel de "az da olsa sevgi" ile değil evlilik flört bile sürdüremezdim ben olsam...
Şanlılık değil bu insanların bir anlamda kendi şansını kendi kaderini kendi çizer siz az sevgi çok adamlığa tamam deyip evlilik aşamasına geçmişsiniz ben öyle yapmadım bekledim 28 di evlendiğimde.Bence hem aşk hem mükemmel uyum hem sağlam karekter bunların hepsi bir arada her zaman olmuyor.
Çok şanslısınız mutluluklar dilerim
Evet.Evli misiniz
Şanlılık değil bu insanların bir anlamda kendi şansını kendi kaderini kendi çizer siz az sevgi çok adamlığa tamam deyip evlilik aşamasına geçmişsiniz ben öyle yapmadım bekledim 28 di evlendiğimde.
Size de mutluluklar diliyorum.
Doğrudur da yaşınız doğru ise 25 evde kalmış sayılmazsınız şu an evlenme yaşı kadınlarda 32 ye kadar oluyor acele işe şeytan karışır Allah korusun umarım evleneceğiniz kişi evlendiğinde değişmez sizin için tek temennim bu ve umarım mutlu olursunuz bol şanslarŞöyle düşünüyorum bu kadar kriterlerim uygun birisini aşık değilim diyerek istemezsem ileride pişman olma ihtimali var. Siz bulmuşsunuz aşkı ama bulamayan da çok fazla
Evet.
Niye ki?
Doğrudur.Tecrübe her zaman daha iyi ondan sordum. Karekter olarak zor olanı bana ilgi göstermeyeni seviyorum adam bana çok aşık olunca bende ona aşık olamıyorum.
Buda nereye kadar sürer ki bu yaşıma kadar öyle oldu 26 yaşımdayım
"az da olsa sevgi" sizi mutlu etmez. Ben eşime o filmlerde olduğu gibi hiç aşık olmadım. Oda bana olmadı. Ama ben eşimi çok sevdim. Oda beni çok sevdi. Sevgimiz olduğu kadar saygımız da var birbirimize. 5 senedir evliyiz. Iki çocuğumuz var. Ben hiç bir sevgi veya saygı eksikliği hissetmedim. Tam tersi arttı. Beraber omuzluyoruz sorumluluklari. Galiba insanın beklentisi de önemli. Ben hiç esimin benim ayağımı yerden kessin, şöyle böyle mutlu etsin beklentilere girmedim. Hayat arkadaşı olduk biz. Bilmiyorum tam anlatabiliyormuyum.Hayatınızı paylaşacak, mutluluğunuza mutluluk katacak insanla evlenin
Sevgiyi geç de, bakımına dikkat etmemesi çok büyük mesele.
Ha, yönlendirirsiniz o değişebilir bir durum.O sorunu çözdük bakımdan kastım özenli giyim.
Doğrudur.
Bunun sebebini hiç araştırmaya girmeyi düşünmedin mi?
Sağlıklı olan karşılıklı sevgidir çünkü.
Az da olsa sevdiğin adamla evlendiğinde yarın tip olarak hoş ve sana ilgi göstermeyen birinden etkilenme ihtimalinden rahatsız olmuyor musun mesela?
Ha, yönlendirirsiniz o değişebilir bir durum.
Şundan 1 sene öncesine kadar sevmediğim bir insanla asla olmaz derdim.
Şuan diyorum ki aynı hayata beraber yürümek aslolan.
Zıtlıklar kısa süreli anlayışla tolere edilse de ideal, hayal, istek ve arzuların denk olması çok önemli.
Yanında saatlerce sohbet edebildiğin, çata çat tartışıp bir şeyler kazanabildiğin, seni her anlamda yükseğe çeken, kalbi ve insanlığı tertemiz biriyle olmak bence paha biçilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?