- Konu Sahibi tourmaline
merhaba, 10 aydır beraber olduğum kişiden evlilik teklifi aldım ve çok kararsızım...kendisi beni çok seviyor ve aşık olduğunu söylüyor fakat ben aşık olamıyorum..ayrıca arada bana maddi konularda yalan söylüyor, aldığı maaşı mesela yüksek söylemiş, meğer açık öğretim mezunuymuş bana 4 yıllık normal üniversite mezunu olduğunu söylemişti, evlendiğimde ev konusunu napıcağımızı sorduğumda bana biz sana ev alıcaz demişti fakat şimdi kredi çeker beraber öderiz evlenince diyor, aslında bir evi varmış ama annesi yaşıyor evinde, ya onu kiraya çıkartır kirasını karşılarız diyor ya da biz kredi çeker ev alırız diyor...söylemiş olduğu yalanlar kafamı bulandırıyor..arabasını sattı ve tüm araba parasını 20.000tl yi harcamış, naptığını sorduğumda bilmediğini ve bittiğini söylüyor..bir elektrik ya da aşk hissetmiyorum fakat evlenme çağım da geldi geçiyor ve bu yaştan sonra birini yeniden tanıma düşüncesi de hoşuma gitmiyor..ailesiyle tanıştım iyi insanlara benziyorlar, kendisi de iyi..ama anlayacağınız kafam çok karışık..evlensem beni hiç aldatmaz, başkasına yan gözle bakıcak birisi değil bu tarz konularda güvenebileceğim biri..eğitim durumlarımız ve maaşlarımıza gelince ben yüksek lisans mezunuyum o açık öğretim mezunu ve benim maaşım ondan şimdilik 500tl kadar yüksek ilerde bu ara açılabilir de kapanabilir de tabii belli olmaz hayat bu..babamla da tanıştırdım eğitim durumumuzu hoş karşılamadı tabii kendisi ilerde aranızda sorun çıkar sen yüksek maaş alırsan diyor...çok kafam karışık ve ne istediğimi bilmiyorum, ne istediğini bilmemek çok kötüymüş..aslında evlenmek istiyorum ama hayalimdeki erkek de değil, peki o zaman da aklıma şu geliyor bu saatten sonra karşıma hayalimdeki erkek çıkar mı ya da herkes hayalindeki erkekle mi evleniyor ki..uzun lafın kısası sizlerin yorumlarınızı çok merak ediyorum, keşke benim için hayırlı mı değil mi diye istiare bakabilecek birisi olsa aranızda çok sevaba geçerdi, bana yol gösterici olurdu..
Son düzenleme: