- 1 Şubat 2015
- 3.803
- 9.894
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Yaa ben aslında hipomanik denecek derecede neşeli bir tipim. Hiç depresyona girmedim. Nasil bir duygu bilmem. Enerjim sonsuzdur.evlenip 30 kilo (gerçekten 30 kilo ha) alan bir teyze olarak (valla 5 sene önce teyze de oldum) yazayım.. evet toplum olarak her salataya maydanoz olma gibi bir geleneğimiz var.. ben geleneklere tümden karşıyım, bilen biliyor bu forumda toplumu gömen kişilerin de başında geliyorum ama burada yaşanılıyorsa maalesef bunları tolere etmemiz gerekiyor.. lou, seni ve konularını biliyorum genelde kavgalı ve kanlı bir şekilde bitiyor ama bence senin acilen farklı bir ülkeye göç etmen gerekiyor.. çünkü millet sadece nikahını konuşmakla kalmayacak.. çocuklarını, onlara koyduğun isimleri, onların kilosunu, okullarını konuşmaya devam edecek.. ister inan ister inanma evlendikten 10 sene sonra kendini 10-30 kilo arasında almış bulacaksın, çünkü depresyon ciddi kilo aldırıyor..
Enerji at biraz kafama, böğrüme. Depresyon göbek adım resmenYaa ben aslında hipomanik denecek derecede neşeli bir tipim. Hiç depresyona girmedim. Nasil bir duygu bilmem. Enerjim sonsuzdur.
Herkes fit olacak diye bi kural yok. Benim için sağlık ve görsellik önemli. 20 kilo aldım hamileliğimde çok kısa süredede verdim. Veremeyenlerde var,olabilir. Kilolu olduğu için küçük mü görelim ? Belki bizden daha büyüktür beyni,o işi nasıl yapcaz ?Ne güzel..keşke yurdum kadını da sizin gibi fit olsa.
Örnek alınmalı.
Ayni boydayiz bu arada :) topuklu giyin, yakışır bizim boya.
Yorumunuz için teşekkürler
Bir de herkesin beni burda tanıyor olması çok ilginç.
Ben vaktiyle kavga ettiğim üyeye, nickleri aklimda tutmadigim icin sonradan güzel mesajlar yazmış bile olabilirim :)) 2 3 aşina olduğum nick var. O kadar. Şaşırdım :)
Ay bu ne afra tafra, seni alacak adama allah sabır versin.
Yurdum kadını diyor bak bak, sanki kendi başka yurdun kadını : )
Araya bi de 1.75 boy ve herkesin onu tanıdığına dair bi takım sanrılar sıkıştırmış
Baydın ayol :)
shapee İyi de sen de burada gömülen şişman evlilerden değilsin ki. Koca çocuğu olan fit kadın kategorisindesin bildiğin niçin kendini saklıyorsun
Kk için "mahalle karıları" demiş bir üyedir kendisi.Ay niye bu kadar baski yapiyorlar, biktim baskılardan deyip kendi gorusunden olmayan insanlar asagilamak ne guzel ironi.
Hele burada lafini esirgemez tavir takinip gercek hayatta oyle olamamayi "konusmayla yazma farklidir" diye aciklamak... Cok guzelmis valla... Burada atip tuttugumu, ettigim hakaretleri gercek hayatta yapamiyorum demiyor da.
Neyse siz de boyle desarj oluyorsunuz demek ki, yapacak bir sey yok. Normal hayatta diyemediklerinizi burada kusup rahatlayin bari icinizde kalmasin.
Madem mahalle karıları mekanı, kendisi niye takılıyor kiKk için "mahalle karıları" demiş bir üyedir kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?