evlilik konusunda toplum baskısı

Ben ve esim :))
Zayifliyorum aksine.
Dogumdan sonra hemen verdim.
Esim de stabil.
Bebegimiz bile zayif :d

Belki de evliligin banelliginden şeooluyordur, bilemiciim

Olur mu canım eşin sana bakamamıştır

Şaka bir yana şımarıklıktan olduğunu düşünüyorum.
İlk hevesler bir şeyler izlerken bile
cips, patlamış mısır, cola löpletmekten oluyor :)
Yada dur kocişime tatlı yapayım
Yada kociş dur karıma bir tavuk kızartayım
Görmeyip birden görünce ayarlar bozuluyor :d

Bu bakış açısınada saygım sonsuz. Bukadar güveniyorsanız kendinize dangalak dediklerinize söyleseydiniz içinizden geçenleri..
bide şurdan bak. Evliyim,mutluyum. 11 aylık bebek sahibi 175boy 57 kiloyum. Bekarkende aynen böyleydim. Aldatılmıyor ve aldatmıyorum ciddi aşk var aramızda ohooo daha sayarımda sıkıldım.
Öyle evlenince teyze olmak,aldatılmak bla bla emin ol herzaman geçerli değil.

evlenip 30 kilo (gerçekten 30 kilo ha) alan bir teyze olarak (valla 5 sene önce teyze de oldum ) yazayım.. evet toplum olarak her salataya maydanoz olma gibi bir geleneğimiz var.. ben geleneklere tümden karşıyım, bilen biliyor bu forumda toplumu gömen kişilerin de başında geliyorum ama burada yaşanılıyorsa maalesef bunları tolere etmemiz gerekiyor.. lou, seni ve konularını biliyorum genelde kavgalı ve kanlı bir şekilde bitiyor ama bence senin acilen farklı bir ülkeye göç etmen gerekiyor.. çünkü millet sadece nikahını konuşmakla kalmayacak.. çocuklarını, onlara koyduğun isimleri, onların kilosunu, okullarını konuşmaya devam edecek.. ister inan ister inanma evlendikten 10 sene sonra kendini 10-30 kilo arasında almış bulacaksın, çünkü depresyon ciddi kilo aldırıyor..

Ben sizin derdinizin ne oldugunu anlamadim? Yazdiginiz ilk mesaj bastan sona celiskili. Hem cok ozgurlukcusunuz ama oyle yapmayalim, boyle yapmayalim diye kisitlamissiniz sevgilinizi, sonra da diyorsunuz ki birbirimizi hic kisitlamadik.

Zariflikten modernlikten dem vurup kilodan girip zeka seviyesinden cikan cevaplar veriyorsunuz. Bir insana hakaret edip, nezaketi elden cikarmak icin illa acik acik kufur etmek gerekmiyor.

Karsilastiginiz yerlerde insanlara gonlunuzce cevap vermeye yureginiz yokmus, gelmis burda zamaninda baskalarina soyleyemediklerinizi insanlara giydiriyorsunuz. Neredeyse 2 yildir uyesiniz, siz Kadinlar Kulubunun genel yapisini hic mi anlamadiniz? Burada bir suru insan diyet vs konularinda birbirine destek olurken 30 kilo almis teyze ornegi vermeye hic mi utanmadiniz?

Kibir pacalardan akmis, burnunuzun ucunu goremiyorsunuz. Evlenmeyin bence zaten. Saglikli kafalarda olmadiginiz cok belli.

Ben ve esim :))
Zayifliyorum aksine.
Dogumdan sonra hemen verdim.
Esim de stabil.
Bebegimiz bile zayif :d

Belki de evliligin banelliginden şeooluyordur, bilemiciim

Siz evliliğin mantığını anlamamışsınız.
Mesela yukarıdaki cümleyi evlilere okutsak "Evliliğin mantısı... Evet ya mantı yemedik ne zamandır." derler.
Evlenip kilo vermek olur mu hiç?

O kadar cok dert ederek yazmışsınız ve başında ısrarla evliliği kendinizin istemediğinizi söylemişsiniz ki ben niyeyse evliliği cok istediğinizi ama adam kaçmasın diye bu şekilde bastırdığınızı düşündüm. Bu kadar sorun ediyorsanız evlenin olsun bitsin. İnsanlara hakaret etmeyin ama bu kişiliğiniz için de cok üzücü.

evlenip pişman olup boşanmayı düşünenler burada gelip evliliğe tü kaka dedi diye konu sahibine çemkirmişler.

ne güzel dedim içimden hep devam etsin mutluluğunuz.

bence sorun mutlu evlilik görememek etrafta. mutlu evlilikler çoğalsa insan da pozitif bakar. ama bizim ülkede genelde tüm evlilikler sorunlu ve hep kadınlar fedakar. şu bdv da bile tonlarca gereksiz kavga gürültü sorun var.

bizdeki sıkıntı kimse yerini bilemiyor. evlendikten sonra akrabalar girince işin içine aileye müdahele edip kafa karıştırıyorlar. çekirdek aile kalmak lazım bireysellik güzeldir

Ya biz 4 seneligiz, esim super tatlilar yapar, isten gelir yapar (ben biraz beceriksizim, ay ondan da koyayim aman sekeri de koyayim derken tatli oluyo bana kakaolu sut :d) deliler gibi tatliya, yemege gomuluyoz ama iste olmuyo.

Aman ne yardirdim be :d
Bizde de dertler boyle guzin ablacim

Sevgili okurum ahahah

Canım o zaman allah metabolizmana zeval vermesin
Çok kıskandım keşke benim olsa :)))

Siz evliliğin mantığını anlamamışsınız.
Mesela yukarıdaki cümleyi evlilere okutsak "Evliliğin mantısı... Evet ya mantı yemedik ne zamandır." derler.
Evlenip kilo vermek olur mu hiç?

:ddd
Heheh, super ya.
Iste elalem aya biz yaya.

Esime noolurdu azcik gobeklerimizi tokusturuverseydik haa nolurdu diyorum kemikleri tokusturmayi teklif ediyo

Konu sahabına ornek ossun, evlenince espriler de boyle bi degisik oluyo iste.
Cilginca ask yasiyosak demek ki :d

Benim çevremde ( öyle çok geniş değil yakın çevre) gayet düzgün ve mutlu evlilikler var. Bazen buluyoruz erkeklerde dedikodusunu yapacak bişey bikaç gün söylenip unutuyoruz kendi aramızda:)
Biz sülaleyi işimize karıştırmayıp kendi işimizi kendimiz halleden tipleriz. Ne benim ailem ne eşimin ailesi karışmazlar yada karışamazlar hayatımıza. Kendi içimizdede mutluyuz,şükür. Bukadar kötü bişey değil evlilik seçim doğruysa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…