- 15 Aralık 2013
- 15.757
- 36.221
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Dönüp açtığınız konulara bakın,tavrınıza da;sizde beni anlayın!ve şu toplumun yakasını bir zahmet bırakın......yeterince derdi olan bir toplumun; sizin evliliğinizi önemsemesi,mutluluğunuzu sizin mutluluk anlayışınızla bağdaştıramamasını yargılamayın,samimi bulun,birşey kaybetmezsiniz!
Off Sultanahmet Camiinde turist gezdirir gibi lafı cevirip cevirip uzatıyorsunuz :)Neden? Size göre bir kadın evlenmek için ölmeli çünkü di mi? Başka bir perspektifi beyniniz kabul edemiyor di mi...
Yaa çok haklısınız.. yakın arkadaşlar sorabilir. anlatamayacagim bir şey yok. Ama neden herkes israrci? 31 yaş yaşlı bir yaş da ben kendimi genç mi saniyorum acaba...Haklisin kendi fikirlerini baskalarina dayatan insanlari ben de sevmem. Muhtemelen mutlu olmaniz icin soruyorlardir. Hani evlilik muhabbeti olunca kadin, erkek cogu cift ya da sadece biri cok mutlu olur. Ben sormam mesela kimseye, baski altinda hissedecegini, insanlari zor duruma sokacagimi dusunurum. Iste bu muhabbeti baski olarak gormuyorsa size iyilik yaptiklarini dusunuyor olabilirler. Evlenmeniz gerektigini dusunerek soranlar ise kendi islerine baksinlar gercekten. Kimsenin haddi degil fikir dayatmak. Ayrica sevdigim bir insan dahi olsa akilli oldugunu dusunmuyorsam bana akil vermesinden hoslanmam. Benim sormam gerekli mesela direkt olarak. En iyisi umursamamak. Ben gormezden geliyorum boyle seyleri, duymamisim gibi yapiyorum ya da baska konu aciyorum hemen.
Off Sultanahmet Camiinde turist gezdirir gibi lafı cevirip cevirip uzatıyorsunuz :)
İşinize gelmeyince herkes kezban.
Eğer inandığınız gibi yasıyor olsaydınız arkadaş diye yanınızda gezdirdiğiniz insanların arkasından bu cirkin cümleleri kurmaz, size soru sorulmasına izin vermezdiniz.
Yok halayım ben :))
yüksek algılı ve düşük algılı diye ayırıyor bir de:))Konu sahibi çaktırmadan üyelerin bi kısmına gerzek, bi kısmına "kezban" diyerek yardırıyor
Arkadaşım evlenmezsen evlenme, kimsenin umrunda değil.
Koca kadın olmuşsun bize ne senin ne istediğinden. Laf söyleyene de cevabını ver geç, bizi darlama ; )
Tabi ki boynumu eğip vurun kellemi demiyorum buradan bu sonucu çıkarmayın,bu ülkenin artısını da eksisinide biliyorum ve kabullenmemek ya da medeni olduğumu ispat için hakaret etmiyorum,tıpkı sizin gibi bakın üslunbunuza bir de arkadaşın üslubuna!Konuyu okurken yine giydirmiş herkese ben buna karşıyım yoksa toplumla olan kavgasına değil!İnsanlar yaşadıkları toplumla anlaşamayabilirler,bu da bir dert.Siz herkese ayak uydurmayı normal karşılıyor olabilirsiniz ama ben karşılamıyorum mesela,neden onlar çoğunluk oldukları için ben onların baskılarına,düşüncelerine boyun eğmek zorunda olayım ki düşüncesi hakim bende.O yüzden bu tip konuları çok önemsiyorum,çünkü açıkça hepimizi ilgilendiriyor sizi,beni,bu ülkede yaşayan herkesi.
Öncelikle o kadar ince o kadar güzel eleştirmişsiniz ki beni hayran oldum. İnce laf sokmalar, aşağılamalar yok.Bu kısımda size katılmıyorum.
Bu tamamen karakter meselesi.
Bazı insanlar yaşamak istedikleri hayat konusunda etraflarındaki herkesi susturabilirler,çünkü karakterleri müsaittir.Ama bazı insanlar kendilerini yavaşça alıştırma çabasındadır.Bazıları tamamen adapte olur istemedikleri halde.
Robot değiliz,tekrar söyleyeyim.Hepimiz farklıyız.Gerçekten böyle düşünüyorsan neden yapmıyorsun diye bir düşünce belki belli karakterdeki birine uyabilir ama herkese değil.
Toplum da aslinda canlı yani toplum kavraminin cok hucreli bir canlı oldugunu dusun. Kendince bir duzeni var, organlari sistematik sekilde isliyor. Kendi yapisina uygun olmayani yadirgiyor. Senin gibi bu durumdan muzdarip olanlar oldukca cok. En basitinden lgbt olan insanlar. Sistemin disina itiliyorlar. Bu yuzden nedenini sorgulamak yerine keyfine bak. Boyle seyleri dert etme. Canliyi oldurmedikten sonra her kafadan insan olmasi iyidir.Yaa çok haklısınız.. yakın arkadaşlar sorabilir. anlatamayacagim bir şey yok. Ama neden herkes israrci? 31 yaş yaşlı bir yaş da ben kendimi genç mi saniyorum acaba...
Neden cephe aldı ki herkes ?
Toplumun bu sorularından kimileri hiç rahatsız değil herhalde,ilk çocuk ne zaman,ay ikinciyi de yapın diyenler için tonlarca konu açılıyor bu kadının konusu neden bu kadar tepki topladı ?
Evliliği saçma bulamaz mı bir insan ? O da kendi fikrini söylemiş,sonuçta robot değiliz etraftan gelen şeylere karşı bir tepki veriyoruz değil mi ?
Bazen hayret ediyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?