- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi lou salome
-
Evliligin kendisini sacma bulabilir, evlenmeye sicak bakmiyor ya da daha zamani var diye dusunuyor olabilir ancak evlenenleri sacma bulmaya ya da kesin kadin ikna etti yapisti adama vay kezban/kilo aldi oldu teyze vay sisman/evlendin mutsuz oldun vay pisman gibi genelleye genelleye asagilamaya hakki yok.
Kendisinin evlenmemeye hakki oldugu kadar evlenenlerin de evlenmeye hakki var. Simdi kimse evlenmesin demiyooar demeyin, zira alt metinde evlilik baneeeal var.
Konu sahibi arkadas, ortalama duzey bir zekaya sahip, evli bir uye olarak evlenenlerin her gun sirtinda sopa kirilmiyor, gayet kiskancli miskancli romantik kucuk suprizli sevismeli mevismeli bazen duz bazen renkli bazen bebeli bir seyler yasiyoruz iste.
Ayni iliski gibi, bak boy veriyorum, gelsene su sicak, korkma gardaşım.
Su ask cilginca nasil yaşanıyor ya? Merak ediyorum içimde ukdedir
Ayrica teyze sana benzer taam mi
Evlendim, dogurdum tam 30 kilo aldım.
Verdim.
Teyze de değilim, açıkçası :)
Kadın olarak bi kadını kültüründen veya tercihinden aşağılayıp ekşiciler gibi Kezban olarak nitelendiriyorsan sen de geleceğin ne zaman evleniyorsunuz teyzelerindensin..Valla sevgilime dicem ki "ya benle evlen ya ayrilalim. Bu ilişki nereye gidiyor" dicem. "Çünkü kezban olmak bunu gerektirir" dicem.
Hemen yarın işlemlere başlasin.
Kadınlar kulübünde bile baskı görüyorsam bu iş bitmiş arkadaş
Evliligin kendisini sacma bulabilir, evlenmeye sicak bakmiyor ya da daha zamani var diye dusunuyor olabilir ancak evlenenleri sacma bulmaya ya da kesin kadin ikna etti yapisti adama vay kezban/kilo aldi oldu teyze vay sisman/evlendin mutsuz oldun vay pisman gibi genelleye genelleye asagilamaya hakki yok.
Kendisinin evlenmemeye hakki oldugu kadar evlenenlerin de evlenmeye hakki var. Simdi kimse evlenmesin demiyooar demeyin, zira alt metinde evlilik baneeeal var.
Konu sahibi arkadas, ortalama duzey bir zekaya sahip, evli bir uye olarak evlenenlerin her gun sirtinda sopa kirilmiyor, gayet kiskancli miskancli romantik kucuk suprizli sevismeli mevismeli bazen duz bazen renkli bazen bebeli bir seyler yasiyoruz iste.
Ayni iliski gibi, bak boy veriyorum, gelsene su sicak, korkma gardaşım.
Benim de özel hayatımda sorunlar varmış mesela.Ben mi yanlış anladım bilemiyorum ama sanki genellemekten ziyade kendisine soruyu soranların evliliklerinin mükemmel olmadığını söylemek istemiş.Şimdi tekrar okuyacağım baştan.
Ama kilo kısmı pek hoş değil,o konuda size katılıyorum.Yine de toplumdaki bu sorun sanki önemsizmiş gibi davranılması beni rahatsız etti,yani sorulsun ne olacak ki,cevabını ver sen de gibi.Çünkü anormal olan konu sahibinin net cevap vermemesinden ziyade insanların böyle seviyesizce soruları sorma haklarını kendilerinde bulmaları bana göre.Tabi bunun burada bir çözümü yok,ama dert işte :)
+1
Resmen üçlü çektirmişsinizcesine coştum
Konu sahibine kılım. Haklı olabilecekken kalp kırdı. Konu tartışmaya değer ama konu sahibi değmez.
kezban demek te bir toplum baskısı bence:))Kadın olarak bi kadını kültüründen veya tercihinden aşağılayıp ekşiciler gibi Kezban olarak nitelendiriyorsan sen de geleceğin ne zaman evleniyorsunuz teyzelerindensin..
"Evlenip senin gibi 30 kilo alıp teyzeye mi döneyim?"
Evet gayet de öyle demiş.
Siz pembe bakmak istemişsiniz.
Benim de özel hayatımda sorunlar varmış mesela.
İdrardan karakter tahlili.
valla nasıl bir teknik uyguluyorsa ben de çözemedim:))Daha çok gözle süzme yöntemi deniyor gibi
IQ ölçümleme
valla nasıl bir teknik uyguluyorsa ben de çözemedim:))
Ben pembe bakmıyorum ya, Öyle minnoşlardan değilim, gerçekçiyim.
Siz de kendinizi öyle mi görüyosunuz?
İyi de "ne zaman evleniyosunuz" diye sormak onlara düşmüşse, konu sahibi de karşı tarafa böyle söylemesi gayet normal.
Hayır sizler neden üzerinize alındınız?
aynen ya:))Kapasitemiz yetmez cınııım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?