- 17 Ağustos 2025
- 237
- 59
- 13
- 19
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
Evlenince her şey daha mı güzel olur yoksa daha mı sarpa sarar ? Deneyimlerinizi dinleyebilirim,bence doğru kişiyse cenneti yaşatır değilse cehennemi yaşatır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşında önceliğiniz evlilik olmamalı.Evlenince her şey daha mı güzel olur yoksa daha mı sarpa sarar ? Deneyimlerinizi dinleyebilirim,bence doğru kişiyse cenneti yaşatır değilse cehennemi yaşatır.
20 abla19 yaşında önceliğiniz evlilik olmamalı.
Yani ? Eğitim durumunuz nedir ? Çalışıyor musunuz ?20 abla
Okuyorum mezun olunca evde kalırsam çok üzülürüm çokYani ? Eğitim durumunuz nedir ? Çalışıyor musunuz ?
Niye?Okuyorum mezun olunca evde kalırsam çok üzülürüm çok
Kafayı evlilikle bozmuşsun konularının yarısı bununla ilgili. Neden böyle düşünüyorsunOkuyorum mezun olunca evde kalırsam çok üzülürüm çok
Peki siz evlılık için doğru kişi misinizEvlenince her şey daha mı güzel olur yoksa daha mı sarpa sarar ? Deneyimlerinizi dinleyebilirim,bence doğru kişiyse cenneti yaşatır değilse cehennemi yaşatır.
ben sana alikonun hikâyesini anlatmış mıydım evlat? Once upon a time, bir adam bir köyden geçerken bir eve misafir olur. Evin büyük kızı bunu görücü sanıp " ya bir gün çocuğumuz olur adını aliko koyarsak ve bu çocuk kuyunun kenarındaki çiçeği koparmak isterken düşüp bogulursa diye ağlamaya başlar. Tüm aile üyeleri bunu duyup ağlar. Sonra misafir olan adam tutar o çiçeği koparır. Bütün kötü ihtimaller bitmiş olur. Yani o gün gelsin bakarsın. Şimdi kafaya takacağın daha mühim şeyler varEvlenince her şey daha mı güzel olur yoksa daha mı sarpa sarar ? Deneyimlerinizi dinleyebilirim,bence doğru kişiyse cenneti yaşatır değilse cehennemi yaşatır.
Her şeydenNeyden kurtulmak istiyorsunuz tam olarak
Abla haklısın zaten okuyorum kariyer de yapacağım ama insan sevilmek istiyor yanında biri olsun istiyor değer görmek istiyor.Ben bu değeri ailemden veya arkadaşlarımdan göremem hepsi sınırlı ama aşk ve sevdiğin insanla yaşlanmak çok daha güzel bir his.Ben de bunu çok istiyorum ama umutsuz gibiyim hani sanki olmayacakmış gibi o yüzden endişeleniyorum.Peki siz evlılık için doğru kişi misiniz
Neye göre kime göre
Yaşınız çok genç evliliğe kurtuluş gözüyle bakmanız bile toyluğunuzu ortaya koyuyor nie hayatınızı bir erkegın güzelleştirecegı kanısına vardınız ki okuyun kendı hayatınızı kendınız cennete çevirin aşk sadece bir parçası olsun . Daha cıkmadıgınız bir yolda bile yolu yanınızdakinin güzelleştireceğine inanıyorsunuz yolun sizi nereye goturecegını bilemezsiniz kendı bahcenıze kendınız cıcekler açtırmalısınız başkası sadece su dökebilir azı da fazlası da zarar evlilik tek taraflı değil ki doğru kişi hayatınızı cennete cevırsın öyle kolay mı bir eve iki yabancı girsin de sizin hayatınız kurtuluşa çıksın . Evde kalma korkusu yüzünden evlenirsen yolda kalırsın .şimdiden eş adayını böyle kafanızda kurarsanız istediğiniz gibi olmadığında bugününüzden daha da mutsuz olursunuz
Hadi şu an yaşım genç ama ben 25 ime girince ne yapacağım bence kısmetim kapalı ben bunu şimdiden anladım belki de bunu bildiğim için bu kadar kaygılıyım.20 yaşında evliliği kurtuluş olarak gören biri peygamber torunuyla evlense de cehennemi yaşar zaten, kurtuluş evlilikle değil eğitimle, bilinçle olur.
Hahahahah çünkü hayatta en çok istediğim şey,kariyer bile halledilir bir şekilde zaten o yolda ilerliyorum.Ama biri tarafından sevileceğimi asla düşünmüyorum birinin beninle ömrünü geçirmesini isteyeceğini falan,imkansız geliyor.Kafayı evlilikle bozmuşsun konularının yarısı bununla ilgili. Neden böyle düşünüyorsun
Yani şu an okuyorum yaşım genç okey ama ben 25'te veya 30'da ne yapacağım,yalnız kalacağım ?Evliliği kurtuluş gibi görürsen, eşini koyduğun yerden dolayı mutsuz olma ihtimalin çok yüksek. Doğru insanla da hayat cennet olmuyor. Yetişkin dünyası öyle her zaman toz pembe değil yani.
Evliliği gözünde bu kadar büyüttüğünden 20 yaşında evde kalma korkusu yaşıyorsun.
müneccim başı mısın bebişim?Hadi şu an yaşım genç ama ben 25 ime girince ne yapacağım bence kısmetim kapalı ben bunu şimdiden anladım belki de bunu bildiğim için bu kadar kaygılıyım.
hahahaha yok ama dediğim şeyler hep tutuyor dün bir rüya gördüm uyandığımda gerçek olmuştumüneccim başı mısın bebişim?
hayatım mustafa topaloğlu ya da yusuf güneyle akrabalık var mı kızhahahaha yok ama dediğim şeyler hep tutuyor dün bir rüya gördüm uyandığımda gerçek olmuştu