evlilik mi bekarlık mı?

bekarlık mı evlilik mi sizce?

• bekarlık

OY: 20 30,3%
  • evlilik

OY: 31 47,0%
  • hepsi

OY: 15 22,7%
  • hiçbiri

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
  • Anket Kapalı .
evlilik guzel kocamida cok seviyorum
ama bekarligimida cok ozluyorum
evet arkadasinda dedigi gibi sorumluluk cok

evlilikkk hihoyyyt

ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları var elbette
ama sevdiğin insanla her an beraber olmak
güven, huzur, aşk vs. bunlar çok önemli ve
doğru insan çıkmışsa karşına kesinlikle evlilik çok güzel

Bekarken sadece kendini dusunmek tabii ki keyifli ama gercek ruh esini ve gercek dostunu bulmayi basaranlar icin evlilik cok hos olsa gerek...kismet ... :sm_confused:

ben hepsi seçeneğini işaretledim...ikisinin de güzel tarafları var

İkisininde hem iyi hem kötü yanları var..
Doğru insanı bulmuşsan evlilik çok çok güzel birşey..:asigim:
Bekarlıkta güzel sorumluluğun yok ekmek elden su gölden zemuszemus

yerine göre ikiside güzel... gençliğin en güzel yıllarını doğru erkeği buluncaya kadar bekar özgür yaşayıp doyuma ulaşmak... yeri zamanı gldiğinde doğru insanla mutlu mesut yaşlanmak en güzelidir bence..:)

evliliğinde bekarlığında hem artıları hemde eksileri var bende bir türlü karar veremedim ama çocuğum olduğu için evlilik diyorum evlenmeden çocuk olmuyor, çocuk bambaşka bişey herkes bu duyguyu tatmalı.

Valla evlenmedim bilemicem ama ikisi bi arada olsa güsel olurdu kaydirigubbakcemile2 Ya ikisininde ayrı bi güzelliği vardır heralde sevdiğin biri varsa bekarlık artık bunaltmaya başlar evliliğin iyi gitmiosa evlilik bunaltmaya başlar

evliliği,sevdiğinle bekar gibi yaşamak..
yani gezmek tozmak,sosyal olmak,kimseye laf kondurmamak,sürekli dırdır edip dert tasa dinlememek.
AMA EVLİLİK TABİ

evlilik evlilik kaydirigubbakcemile2 aşkım hep yanımda olsun, hiç yasak olmasın sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…