Evlilik mi bekarlık mı?

Aşık olduğunuz, sevdiğiniz ve sevildiğiniz, sayılıp saygı gösterdiğiniz biri varsa tabi ki EVLİLİK Bunları tamamladığınız anda bu olur yoksa böyle kalın siz :)
Seven biri oldu ama gece hayatı vs olmayan biriydi alkolden sigaradan nefret ederdi o yüzden olamadı yani

33 canım çok seven biri oldu fakat olmadı evlenmek istemedim Ailesi'de böyle bi kızla olmaz dedi
E su an hayatinda birisi yoksa niye evlilik mi bekarlik mi diye kafana takiyosun anlamadim. Vakti geldiginde dusunursun.
Bir de herkes dengini bulsun. Ben de alkol alirim cok sik olmasa da gece hayatini severim evlilik oncesi cinsellik tabu degildir yani tipik turk toplumuna gore tukaka seyler vs..
Sectigim kisi de bunlari beraber yapabildigim bir kisi. Niye hayat standartlarinin disinda bir kisi seciyorsun anlamadim.
Alkol almani da sanki alkolikmissin gibi lanse etmissin alkolle bi problemin varsa gider tedavi olursun ama burada oyle bir soyluyorsun ki insanlar sana les gozuyle bakiyor.
Alkol alirsan alirsin kimene gece kluplerine de git kizlardan cok erkeklerle daha ii anlasiyo olabilirsin vs de bunlar evlilige engel seyler degil bazilari sadece hamilelikte riskli olabilecek seyler zaten hamilelikte de ayni devam ederim diyosan cocuk yapmaya hazir degilsindir.
Bence sorunun bunlarin uzerinde biraz igreti durmasi ve icten ice benim gittigim yol yol degil demen cikis ariyo gibisin.
Dedigim gibi ilkonce kendini kesfet ne istiyorum de sonra da hayat standartlarina uygun birisiyle birlikte ol

Haklısınız

kötü anneyi eşi bilmem ama sağlığınıza dikkat edin..
anne ya da eş olabilmeniz için önce sizin hayatta olabilmeniz lazım..

Evlilik sorumluluktur tam manasıyla iki kişilik düşünmek, iki kişilik yaşamaktır. Bir çok şeye katlanmak, sabretmek durumda kalabilir insan bazen. ciddi sabır ister o yüzden.
Bekarsan herşeyi kendince planlar ona göre yaşarsın.Çok kafan attımı arkana bakmaz çeker gidersin.
İnsan hayatında evlilik gerekli mi bence değil yani sevip aşık olmadıktan sonra evlenmenin bir anlamı yok bekar kal daha iyi. Öncelikle hazır hissetmediğinizi, sorumluluk alamadığınızı söylemişsiniz bu bile sizin bekar kalmanızın sizi daha mutlu edeceğini gösteriyor.
Gece hayatı ve alkol düşkünlüğünüz belkide hayatınızdaki boşluktan kaynaklı olabilir. Hayatınızı dolduracak hobiler edinmenizde fayda var .Çünkü inanın o hayatın sonu yok gün gelince sizde yorulacaksınızdır.
kötü anne kötü eş yada iyi eş iyi anne olmak tamamen insanın kendisiyle alakalı.
Ama emin olun birine gerçekten aşık olup birini gerçekten severseniz evinizden dışarı adam atmak dahi istemeyeceksiniz.

Ee sen de bu durumda buraya girmis kari gibi dedikodu mu yapiyosun :)) Daha beter ki.
Tatliiim hormon tahlillerini fln yaptirdin di mii eger normalse bi de psikatriste gitmeni oneriyorumm
Onun yapacak başka bir işi yok ki, atılıp tekrar üye olup KK kadınlarına lafı yapıştırmaktan başka ne işi var?
Derdi gücü, kadın sitesinin kadınlarının küçük(!) dertlerine uygunsuz cevaplar yazarak trollük yapmak.
Çünkü sosyal hayatında başarısız, doğru dürüst arkadaşı yok ki dışarı çıksın, iş desen o da yok ki buralarda vakit öldürebiliyor hem de erkek hali ile. Git bari online oyun falan oyna daha normal bir davranış şekli olur en azından.
Yok ben buna meraklıyım, kapıdan kovsanız bacadan girerim, tek eğlencem burası diyorsan 3-6 yaş döneminde ciddi sorunlar yaşadığına verip, seni psikiyatrise yönlendiririz. Ki o dönemde hangi kimlik türü kazanılır tahmin edin bakalım

Bu arada konu sahibi de p.pili kizlar hahah.
Benden demesi bosuna yorum yazmayin yani.
Ama ben cidden supheleniyorum kk ya girip boyle yazan okuyan erkeklere acaba kucukluklerinde amcalarin fln tacizine mi ugradilar tobe estafurullah yahuu
Ama var bi İ.nelik kesin bu ve bunun gibilerinde :))

Onlarin fantezi dunyasi da bu kaa demek daha ileri gitmeye korkuyolardir :))
Piissst orda misin Ismail abiiiii hahah

Bence hiç evlenme yoksa bugunlerini çok ararsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…