Evlilik mi bekarlık mı?

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Öncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur

evlendiğinde bu yaşantını istersen sanmıyorum bu kafayla evli kalabileceğini

Siz en iyisi bekar kalin bu saydiklarinizla anne olamazsınız zaten çocuğa zararlı eve gec gelmekte evliliğe zararlı

Önce bu kötü aliskanliklarinizi birakmalisiniz

Kendi kafana uygun birini bulursan olur.Ama anne olmak açısından zor.Sonuçta çocuk sahibi olmak sorumluluk gerektiriyor.Bazı konularda fedakarlık yapmak zorundasın.
Ayrıca yaşım 33 diyorsun ama profilinde 21 yazıyor anlayamadım sebebi nedir acaba?

her ikisinin de farklı zorluk ve güzellikleri vardır elbet. o senin hazır olup olmamanla alakalı.
ancak, çocuk konusunda endişelenmiyor musun? yani ben de yaş olarak artık 30 u geçtiğim için tek sorun çocuk konusunda evliliği ertelememem gerektiği.

Kendin gibi biri ile mutlu bir evliliğin olabilir ancak.
Birlikte alemlere akarsınız..

Çocuk olunca durulursunuz inşallah ya da hiç yapmayın bilemedim

O ''aşırı'' diye nitelendirdiğiniz alışkanlıklarınızı bıraktığınızda neden olmasın ? (anne olacağınız vakit zaten geç saatler yalan olur)

Ya işte öyle kafama uygun birinin olmaması sorum Türk erkekleri evlenince eve bağlı kadın istiyorlar

Kendin gibi biri ile mutlu bir evliliğin olabilir ancak.
Birlikte alemlere akarsınız..

Çocuk olunca durulursunuz inşallah ya da hiç yapmayın bilemedim
Kız kardeşim 2 çoçugu var oda çagrıyorum gel eğlenelim vs tamamen eve kapamış kendini üzülüyorum onada

yanı sımdı sen pardon da
evlılıgın sorumlulugunu bılmıyor musun bacım hı ?
veya bır cocuk yetıstereceksın yanında sıgara alkol almak ona bu sekılde ornek olmak alkollu kafa ıle emzırmek mantıklı mıı ..
yahu 18 yasında degılsın kı 33 yasındasın yolu yarılamıssın
hala acaba acaba dıyosann evlenme cocuk bakma .. nerde aksam orda sabah gez dolas .. hayat senın .. senden olmaz dememle evlenmıcen mı ? ne sacma soru

Kız kardeşim 2 çoçugu var oda çagrıyorum gel eğlenelim vs tamamen eve kapamış kendini üzülüyorum onada
Evlilik çocuk sorumluluk ister sende şu anda öyle evliliği kaldiracak bi sorumluluk göremedim açıkçası

Çocuk olunca mutluluğunuz çocuk olur, gece hayatı olmaz ki..
Bir gece zorla çıkar, çocuğuyla geçirdiği vakitlere değişmez o dum tıs dum tıs yaşamı.
Yani genelde öyle olur sanırım, öyle diyorlar

Bacım biliyorum da insan görünce benim de olsa böyle bi bebek diyo arkadaşlarımın çoğu erkek bazıları evli bazıları bekar filan eşleriyle arasında çok problem oluyor bu sigara gece geç gelme konularından senlerdir acaba diye düşünüyorum

O yaşam şekli hoşuma gidiyor geceler filan gece hayatı olmadan da olmaz

Uzulme o da bu sekilde mutludur, evinde ailesi ile.
Tamam herkes evlenecek diye bisey yokta, 50 den sonra da alkol ve gece hayati ruhunu doyuracak mi? Yine her aksam disari cikmak ister misin?

Ben şöyle düşünüyorum bu durumu.
Yaşınız olmuş 33 ben de 25 yaşıma kadar gezdim üniversite yıllarında ailemin özgürlük sınırları içinde istediğimi yaptım ama yaş ilerledikçe insan bakıyor artık çevresindeki arkadaşlar evleniyor çoluk çocuk sahibi oluyor.
Yani bu hayatı 90 yaşına kadar kimse yaşayamaz. (Gece barlarda gezip alkol almak gibi.) İnanın her yaşın herşeyin bir güzelliği var.
Bende bazen o üniversite yıllarını özlüyorum çocukluğumu özlediğim gibi ama bu yaş artık benim için bunu gerektiriyor. Evet erken evlendim belki 27 gibi evlenebilirdim ama eninde sonunda o aile hayatını yaşamak var (kendi seçimim olarak). Ayrıca evlenmek için evlenilmiyor sonuçta önünüze evlenmek istediğiniz bir adam çıkarsa eğer sırf özgürlük için ertelerseniz yaş ilerledikçe pişman olmak da var.
Tabiki evlilik fedakarlıktır evde gece çocuk ağlarken çıkıp gezmeye giderseniz olmaz :) hamileyken alkol sigara yasak hatta emzirirken de ama annelik öyle güzel ki o çok sevdiğim özgür yıllarımdan bile güzel.
Yaşınız 63 olduğunda da geceleri dışarı çıkıp eğlenirim diyorsanız ardınıza bakıp da herşey için çok geç demeyecekseniz tabi ki kendi kararınız en önemlisi.
Evlenmeyen bayanlar da yok değil. Dediğim gibi ben evlilik hayatını da çok sevdim. Ama önemli olan sizin geleceğinizi de düşünerek karar vermeniz ve evlenmeye değer bir sevdiğinizin olması. Sırf evlenmek için evlenecekseniz evlilik çekilmez onu da söyliyim :)

Uzulme o da bu sekilde mutludur, evinde ailesi ile.
Tamam herkes evlenecek diye bisey yokta, 50 den sonra da alkol ve gece hayati ruhunu doyuracak mi? Yine her aksam disari cikmak ister misin?
Şuan ruhum doyuyor ama aile ile arası olan bi bayan değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…