evlendiğinde bu yaşantını istersen sanmıyorum bu kafayla evli kalabileceğiniÖncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur
Öncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur
Ya işte öyle kafama uygun birinin olmaması sorum Türk erkekleri evlenince eve bağlı kadın istiyorlarher ikisinin de farklı zorluk ve güzellikleri vardır elbet. o senin hazır olup olmamanla alakalı.
ancak, çocuk konusunda endişelenmiyor musun? yani ben de yaş olarak artık 30 u geçtiğim için tek sorun çocuk konusunda evliliği ertelememem gerektiği.
Ya işte öyle kafama uygun birinin olmaması sorum Türk erkekleri evlenince eve bağlı kadın istiyorlar
Kız kardeşim 2 çoçugu var oda çagrıyorum gel eğlenelim vs tamamen eve kapamış kendini üzülüyorum onadaKendin gibi biri ile mutlu bir evliliğin olabilir ancak.
Birlikte alemlere akarsınız..
Çocuk olunca durulursunuz inşallah ya da hiç yapmayın bilemedim
yanı sımdı sen pardon daÖncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur
Evlilik çocuk sorumluluk ister sende şu anda öyle evliliği kaldiracak bi sorumluluk göremedim açıkçasıKız kardeşim 2 çoçugu var oda çagrıyorum gel eğlenelim vs tamamen eve kapamış kendini üzülüyorum onada
Kız kardeşim 2 çoçugu var oda çagrıyorum gel eğlenelim vs tamamen eve kapamış kendini üzülüyorum onada
Bacım biliyorum da insan görünce benim de olsa böyle bi bebek diyo arkadaşlarımın çoğu erkek bazıları evli bazıları bekar filan eşleriyle arasında çok problem oluyor bu sigara gece geç gelme konularından senlerdir acaba diye düşünüyorumyanı sımdı sen pardon da
evlılıgın sorumlulugunu bılmıyor musun bacım hı ?
veya bır cocuk yetıstereceksın yanında sıgara alkol almak ona bu sekılde ornek olmak alkollu kafa ıle emzırmek mantıklı mıı ..
yahu 18 yasında degılsın kı 33 yasındasın yolu yarılamıssın
hala acaba acaba dıyosann evlenme cocuk bakma .. nerde aksam orda sabah gez dolas .. hayat senın .. senden olmaz dememle evlenmıcen mı ? ne sacma soru
O yaşam şekli hoşuma gidiyor geceler filan gece hayatı olmadan da olmazÇocuk olunca mutluluğunuz çocuk olur, gece hayatı olmaz ki..
Bir gece zorla çıkar, çocuğuyla geçirdiği vakitlere değişmez o dum tıs dum tıs yaşamı.
Yani genelde öyle olur sanırım, öyle diyorlar
fakesın galıba .. bu nasıl yazısmalar.cok mu komık hadı eglendıkO yaşam şekli hoşuma gidiyor geceler filan gece hayatı olmadan da olmaz
Uzulme o da bu sekilde mutludur, evinde ailesi ile.Kız kardeşim 2 çoçugu var oda çagrıyorum gel eğlenelim vs tamamen eve kapamış kendini üzülüyorum onada
Şuan ruhum doyuyor ama aile ile arası olan bi bayan değilimUzulme o da bu sekilde mutludur, evinde ailesi ile.
Tamam herkes evlenecek diye bisey yokta, 50 den sonra da alkol ve gece hayati ruhunu doyuracak mi? Yine her aksam disari cikmak ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?