- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi sagliginiz icin de kotu yapiyorsunuz!Öncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur
Öncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur
Yavas yavas baslayip hayatinizi duzene koyabilirsiniz. Ayrica bir sure sonra akranlariniz is guc ev bark coluk cocuk sahibi olup o hayattan cekilince siz iyice yalnizliga da dusebilirsiniz. Oyle bir arkadasim var simdi, elli yasinda. Gencligi boyle club'larda eglenerek gecmis. Simdi cok yalniz, kimseyi bulamiyor, o arkadaslari da yok ortada. Vallahi onu gordukce ben uzuluyorum. Ilerde hayalini kurdugunuz hayati yasamak icin simdiden hazirliklara baslayin bence. Evlilik annelik sorgulamasi yaptiginiza gore akliniza dusmus.17 sinden beri olan bişey arkadaş çevresi öyleydi
Biliyorum fakat mutsuz olmaktan korkuyorum babam bana iyi babalık yapmadı sonuçta onunda sigarası vardı vs hiç huzur vermezdi annemeYavas yavas baslayip hayatinizi duzene koyabilirsiniz. Ayrica bir sure sonra akranlariniz is guc ev bark coluk cocuk sahibi olup o hayattan cekilince siz iyice yalnizliga da dusebilirsiniz. Oyle bir arkadasim var simdi, elli yasinda. Gencligi boyle club'larda eglenerek gecmis. Simdi cok yalniz, kimseyi bulamiyor, o arkadaslari da yok ortada. Vallahi onu gordukce ben uzuluyorum. Ilerde hayalini kurdugunuz hayati yasamak icin simdiden hazirliklara baslayin bence. Evlilik annelik sorgulamasi yaptiginiza gore akliniza dusmus.
Aynen ama hiçbir erkek de karısının erkek arkadaşlarıyla oturup içmesini istemezSize bu yuzden iyi anne kotu anne vasıfı denemez.
Kafadar birini bulmanız lazım eş konusundada
Ne oldu da birden bu konu kafaniza takildi?Kızlar lütfen yazar mısınız fikirlerinize ihtiyacım var
Dostum derdin ne? Hem kötü huylara sahipsin,hem evlenmek istemiyorsun,hemde bende anne ve eş olur mu? Diyosun bence sen sorunun cevabını biliyorsunÖncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur
Fazla olmuyor iş vakitleri 1 2 kadeh de bırakıyorumEvlilik bu gibi şeyleri kaldırmaz, doğasına aykırı çünkü. Hele annelik hiç. Ya da bu şekilde devam edip hiçbir zaman evlenmeyeceksiniz. Kaldı ki bekar dursanız bile alkol sigara size zarar. İş hayatınız var mı bu yaşantınız ona mani olmuyor mu??
Dostum derdin ne? Hem kötü huylara sahipsin,hem evlenmek istemiyorsun,hemde bende anne ve eş olur mu? Diyosun bence sen sorunun cevabını biliyorsun![]()
Fazla olmuyor iş vakitleri 1 2 kadeh de bırakıyorum
Fazla olmuyor iş vakitleri 1 2 kadeh de bırakıyorum da uykusuzluk oluyo
Evlilik bu gibi şeyleri kaldırmaz, doğasına aykırı çünkü.