evlilik mi sultanlk bekarlk m sultanlk?

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
evli arkadaşlar evliliğitavsiye ediyomusunuz yoksa sakın evlenmeyin mi diyosunuz

evli arkadaşlar evliliğitavsiye ediyomusunuz yoksa sakın evlenmeyin mi diyosunuz

karşındaki anlaşabileceğin,kafa dengi biriyse,evliliği tercih ederim....gamyoncuiremsu
yok,hergün kavga gürültü,karşındaki mutluluktan çok dert veriyosa,o zamanda bekarlık kadar güzel bi şey olamaz diye düşünüyorum...
şu evlilik hiç bana göre değil diyenleri de anlamış değilim...:bbo:
iyide bekarlıkta bi yaşa kadar,anne baba kardeşte her zaman insanın yanında olmuyo...
yanlızlık kadar zor bişey olamaz...
şahsen ben bi ömür yanlız olmak istemem...mirmirmirmir

bekarlik tabiki sultanlik.kendi kararini kendin veriyosun.ozgürsün hesap verecegin yada soracagin kimse yok.verdigin kararlarin bedelini kendin ödüyosun yada ödülünü kendin aliyosun.kendinden baska sorumlu oldugun kimse yok.tabiki anne baba haric.tek basinasin hayati kendin yasiyosun

ama evlilikte cok güzel hayati paylasabilecegin aciyi tatliyi beraber yasayabilecegin ve sana daima güc verecek birinin yaninda olmasi kadar güzel birsey yok eee birde cocuk oldugu zaman iste yasamin anlami diyeceksin.bekarken kendin icin var olurken,evlenince ve cocugun olunca onlar icin varolacaksin.anne olunca mutlulugun en güzelini yasayacaksin ve iyiki evlenmisim diyeceksin

bekarlik tabikide.........
bise soyliyimmi,ben babamin evinde iken cok yokluk cektim ,yeri geldi ac karnimla okula gittim,yeri geldi kis ayazinda biz evin icin de donduk..........

amaaaa ben simdi ,o gunleri ariyorum biliyomusun...............
suan benim karnim tok ,ama yuregim ac
suan benim ,evim sicak ,ama icim soguk
yani ,ailemi cok ozledim ,hemde cok.........yine o gunlerde olsaydim da ac olsaydim,,,,

Sanırım bu sorunun cevabı bekarken nasıl bir yaşam sürdüğünüze bağlı .Benim gibi çok sıkı bir aileden geliyorsanız evlilik sultanlıkmış:CüvCüv:

bekarlık bence.
ne kadar aşık olsam da :asigim: evlilik yinede korkunç geliyor. çok sorumluluk var işe git, ev temizle, yemek vs, bide çocuk olursa, insanın kendine ayırcak zamanı kalmaz ki kafamçokkarıştı o aşkın da ilk günkü gibi kalması çok çok zor hergün birlikte olduğun biriyle, onun da farkındayım
şimdi bekarken ne var ki, gez eğlen uyu :dance: bide okula uğramak lazım tabi arada :lepi:
tabi evlenmicem mi, evlencem, bekarlığın sultanlık olduğunu bile bile... sırf anne olmak için bile değer ama sanırım, en azından benim gibi bebeklere tapan biri için
26 27 ye kadar zamanım var neyseki, tadını çıkarmak lazım sositososito

evli arkadaşlar evliliği tavsiye ediyomusunuz yoksa sakın evlenmeyin mi diyosunuz

ben evliliği erkeklere tavsiye ediyorum ama bayanlara ı ııhh benneyaptımki -tatlicadiarzu-
çok fazla sorumluluk alıyor bayanlar.
baba evinde de boş değildim. el bebe, gül bebe büyümedim ama evlilik daha zor.

kesınlıkle bekarlık
her nekadar iyi biri olsa da deli gibi olsamda
okadar sorumlulugu almayı hiç gözüm yemiyor
hiç bir koca evi baba evi gibi rahat olamaz
evli bayanlara soruyorum
babasının evinde yaptığını kaçı acaba kocasının evinde yapabiliyor
bir kere bir anne var senin heranını düşünen sen yemek yemesen zorla yediren
yatağını toplayan vs...vs....bu rahatı bırakmak hiç işime gelmiyor açıkcası
sanırım evliliğin sorumlulukları korkutuyor beni..

birazda insanin kendi elinde sultan gibi yasamak =)
bekarlik günlerimi tabiki cok özlüyorum, ama evliliktende sikayet etmiyorum, ücüncü kisiler evlilige burnunu sokmadikca ( Benim ailemdende esimin ailesindende) cok güzel yürüyor, iki kisi anlastiktan sonra.. tabi maddi manevi hersey yerindeyse deymeyin keyfine evliligin.

erkegi fazla simartmadan, bütün sorumluluklari üstlenmeden, sultanligimi ilan ettim =)

evli değilim ama çevremde nekadar evli arkadaşım akrabam varsa maddi durumları iyi olsa bile hep şikayetçiler yani bunun sorumlulupundanmıdır nedir bilmiyorum ama hiçbiri bekarlıktaki sultanlıklarını evlilikte bulamadılar hepsi severek evlenmesine maddi sıkıntısı olmamalarına rağmen bana sakın erkekn evlenme yok şunu yapma yok bunu yapma bak sakın erkek şöle erkek böle ne bilim hep bu öğütleri duuyuyorum
tabiki herşeyin bi sıkıntısı olur evlilikte büyük sorumluluk
ben bekarken şuan güzel bi hayatım var
evlilikten ne beklendiğine bağlı bence . evliliğin neler getirdiğine bağlı bişey bu:1hug:​

sultanlıktan ne anladığınıza ya da ne beklediğinize bağlı bişey bu...
ben annemin babamın da sultanıyım, şimdi kocamın da sultanıyım çok şükür...
babaevim de sarayımdı, bizim evimiz de öyle...
Allahım bozmasın...:Saruboceq::Saruboceq:

bekarlık günlerimi çok özlüyorum
maddi manevi çok rahattım belkide bu yüzden evlilik bana biraz ağır geldi
ailemdende uzak olunca o günlere özlem çok artıyo
evimi eşimide çok seviyorum ama bekarlık gibisi yok bence
keşke hep nişanlı kalma imkanım olsaydı-tatlicadiarzu-

evlılıgınde bekarlıgında sultanlık oldugu durumlar var bence...
bekarken aılenızın ıznı olmadan bır sey yapamazsınız evlıyken koca...
ama bekarken daha ozgursunuzdur evlıyken ne ıstıyorsanız evın ıcınde onu yaparsınız karısan olmaz...
ıyı bır esse evlılık..
rahat bır bekarlıksa bekarlık....

Bekarlığın ayrı bir tadı var ama bir yere kadar.Bir zaman sonra hayatını birleştirebilecek ve hayatı birlikte omuzlayacak bir eş istiyor insan.
Ben kendi adıma söylemem gerekirse bekarlığın tadı,evliliğin paylaşımları sultanlık..

Ben evliyim mutluyum,her daimde Rabbim sağlık verdiği sürece devam edecek inşallah.
Bu mutluluğuma oğlumda ortak olunca bu sultanlık olmazda ne olur arkadaşlar?

her ikiside bence,
sultan olmak biraz da kendi elimizde,
her yükün sorumluğunu üstlenirsek bize bişey kalmaz,
ozaman bekarlık olur sultanlık,
ama her yükün sorumluğununu eşimizle birlikte sırtlarsak,
işte ozaman birlikten kuvvet doğar ve evlilikte sultanlık olur,
çok şükür ben herk ikisindede sultanım:Saruboceq:
aileminde başının tacıyım,kocişiminde:hooray:

sorumluluk tabi ki zor bişey ama güzel bişey bence.
özgürlük uğruna bekarlığı tercih edenleri bencil buluyorum ben.
bir bebeğin sorumluluğunu almak,
aşık olduğun insana karşı fedakarlıklarda bulunmak...
bunların hepsi bekar bir insanın özgürlükten aldığı hazza bin basar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…