- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
Ben bugun bir magazaya kozmetik almaya gittim kadini daha onceden taniyorum alisveris yaptigim bir yer ne zamandir görmüyordum sizi ,dedi bana ,yanınızda nisanlinizla gelmiştiniz o nisanlinizmi esinizmi bende yok eşim o benim dedim
Kadin benden 10 12 yas büyüktür 38 40 vardir yaşi
Evlilik guzel birsey dedi
O esnada makyaj urunu deniyordum yuzume uyguluyordu
Bende aynen dedim.
Ben daha evlenemedim dedi
Ben hicbise soylemedim ne soyleyecegimi bilemedigim icin tam dedimki kotu biri olacagina hic olmasin derken kadin baska bisey soyledi dedigimi duymadı
Sonra calisiyor musunuz dedi
Yok ben calismiyorum dedim
Keske bende calismasam iste falan dedi
Ben onun icinde kopan firtinalari bilemem esim yuklu bir miktar para ödedi ve çıktık
Orada hayatımli askimli konusuyorduk belkide kadin icinden geçirmiştir vay be esi geldi aldi pahali seyler kadin ev hanimi koca parasi yiyor vs
Ama su da var ben herkese soyluyorun gercekten
Evlenmemek evlenmekten daha hayirli olabilir bazilari icin yaptığımız secimler kader kismet meselesidir bir yerde haksiz miyim kizlar eve geldim esime de dedim boyle boyle soyledi esim dediki evlenir o da yaaa yani baska terbiyesiz erkek olsa evde kalmis vs de diyebilirdi bilmiyorum insanin kalbini temiz tutmasini isterim hatta esimin bir arkadasi var ona mi ayarlasak onu dedi buda çöpçatan oldu başıma yani bir yerde kismet meselesi
Cok ballisin bebis