Evlilik nasıl bir duygu:)

Cok dogru soylemissin, ozellikle son cumle cok carpici, ne zamaninda ayrilabilmeyi basardik, ne de simdi bosanabiliyoruz :2:

Kader. Ayrica oyle kizlar da iyi kisilerle evlenip, guzel yuva kursunlar ki onlar da kurtulsunlar, yoksa cok daha cirkin bir hayat surebilirler. Kimseyi gecmisi ile yargilamamak lazim, insanlar zaman gectikce bircok seye pisman oluyor.

Kader. Ayrica oyle kizlar da iyi kisilerle evlenip, guzel yuva kursunlar ki onlar da kurtulsunlar, yoksa cok daha cirkin bir hayat surebilirler. Kimseyi gecmisi ile yargilamamak lazim, insanlar zaman gectikce bircok seye pisman oluyor.

yaşasınlar tabi kimsenin hayatında gözümüz yok ama bide unutmasalar nerden geldiklerini

evlenmek çok güzel bir şey, ben bir yıl önce evlendim, çok büyük kavgalar dövüşler oldu benim rest çektiğim zamanlar oldu ama buna rağmen güzel , gerçi bizim kavgalarımızın tek sebebi ailesiydi başka bir şey değildi, şimdi durulduk bir kaç aydır tartışmıyoruz, ve gerçekten çok mutluyum,,, zaten eğer arada güven, sevgi,ekononmik ve cinsellik problemi yoksa herşeyin üstesinden geliniyor, ama bunlardan biri noksan ise olmuyor tatlım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…