Evlilik nasıl bir duygu:)

Valla bence süper bi duygu :)

Evlenmeden önce sevdiğin insanla uyumak diyorlardı anlamıyormuşım meğer evlendikten sonra tattım o duyguyu ve bence evliliğin en güzel yani aksam oldu sarılıp uyumak ..
Biz hala her seferinde bu gece de beraber uyucaz diye mutlu oluyoruz :)
Hoş daha 7 aylık evliyiz inşallah bir ömür böyle olur ..

walla sevip evlendiği adamla mutlu olmayan,beyaz atlı adam bildigin sarı öküz oldu diyen cok kadın biliyorum.o yüzden kişiden kişiye değişir.benim icin evlilik huzur+saygı +sevgi demektir.hepsi var ve mutluyum.sevgi bitecek elbet bugun olmaz yarın ama saygı o oldukça herşey harıka olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annenizi aramanız ve o duyguları tatmanız bir harika,yorumunuza emeğinize sağlık.bende sizin aile gibi her şeyden önce sevginin hakim olduğu bir ailede yetişiyorum,ve öğrenebildiğim şeylerden en büyüğü saygı olan yerde sevgide olur.Allahın izniyle okuduğum kadarıyla ve zaten bildiğim ve duymak istediğim şeyler bi kaç saçma yorumun dışında bilinen şeylerdi.askerdeki erkek arkadasımda anlattığınız o huzuru bana tattırabilecek bir insan,ailesi her gün mutlaka arıyor.sevdiğiniz adamla evleniyorsunuz ama ailede çok önemli.umarım her şeyin hayırlısı olur hepiniz için çok teşekkür ederimm güzel yorumlar için:)

Evlilik çok güzel bir duygu, tavsiye ederim:) mutlaka severek evlenilmeli, sevgi olursa evlilik güzel olur.. sevgi olursa saygı olur..sevgi olursa sorunların üstesinden gelinir..

msj nıza çok güldüm 6. aşama da yüzde yüz katılıyorummmm

evli değilim, nasıl bir olgu ya da duygu bu bilemem. ama konu evlilik olunca bende yazmak istedim.
evlilik fikri beni ürkütüyor açıkçası. hayatımda çok sevdiğim bi' sevgilim var. ama kendime bile tahammülüm yok benim bazen, ona bi' ömür tahammül edebilir miyim acaba...
düşününce onun kirli donlarını yıkamak, ortak tuvaletimizi temizlemek, her gün önüne yemek koymak fikri hoşuma gitmiyor.
bi' akşam işten yorgun argın gelip ona kahve yapmak ister miyim bilmiyorum.
evlilik güzel bir ekonomik birlik, cinsel duyguları dizginleyebilme ve çocuk sahibi olma açısından güzel bir şey elbette.
ama bi' çocuk yetiştirmek ister miyim ondan bile emin değilim.
hayatımı evlilik çevresinde düzenlemek, hayat amacımızın bu olması çok sıkıcı.
çok çok endişeliyim bu konuda. bu konuyu takip edeceğim. güzel evlilikler duymaya ihtiyacım var gibi...

Son düzenleme:
keşke tadabilseydim ve o tadı ömür boyuda yaşayabilseydim ama nasip olmadı olmazda artık

Son düzenleme:
evlilik bana gore degil derdim hep esimle 4 yil ciktim.sonra aniden oldu hersey evlendik ama hala sevgili gibiyiz velhasil kelam yani insan nasil hissediyosa oyle bisey bu evlilikk

Math.aşkı

evliliğin negatif yanlarını tuvalet temizlemek yemek yapmak vs olarak görmüşsün ama neden herşeyi kendi üstüne yıkacak şekilde planlıyorsun ki, evinizi birlikte temizlemek, beraber yemek yapmak, evdeki işleri birlikte yapıp gezmeye gitmek olarak da düşünmelisin bence. Evliliği zamanı geldi artık diye yapmak ya da çocuk sahibi olmak için yapmak yanlış bence. 30 yaşında hiç aklımda evlilik yokken ve ev işi vs açısından da çok rahat bir hayatım varken evlendim. Şimdi bekar hayatı bir garip geliyor:) olumsuz düşünme , seviyorsan , seni her halinle,herşeyinle seven, hayat görüşlerin uyan, seni evlilik =ev işi yapacak kadın olarak görmeyen bir adam varsa hayatında evlilik için bu kadar endişelenmene gerek yok

Bacim seni varya ayakta alkışlıyorum....anca bukadar açık ve net bir sekilde anlatilirdi...tebrik ediyorum aklimdan gecenleri yazmissin

evet negatif bakıyorum evliliğe. o yüzden hep olumsuz yanlarını ele almışım, farkındayım. haklısınız belki pozitif düşünmek lazım ama evlilik fikri itiyor beni nedense hep. hiçbir evlilikte de yapılan ev işi, çocuk bakımı vs. %50 - %50 olmuyor. hep çoğu şey kadının omzunda. istisnalar elbette vardır ama gözlemlerime bakarak bu böyle. bu adaletsizlikten de hoşlanmıyorum. bir de tüm bunların yanı sıra evlilikten beklentilerim çok yüksek. hani bu beklentileri karşılamayacak bi' evlilikte yapmak istemem. ama her şey dediğiniz gibi olur umarım da sevdiğim insanla kafamdaki ideal evliliği yakalayabilirim. siz yakalayabilmişsiniz sanırım. ne mutlu size :) daim olur dilerim ki...

Evlendigimde buraya yazarım canım (evlenmek istiyor)

bende evlenmek uzereyim korkularim ve gerginliklerim var.sevgilimle 4 yildir ayni evde yasiyoruz ve evlilikten bir farki yoktu ama is resmilesmeye baslayinca ben gerilmeye basladim kisacasi sevdigine eminsen mutlu olmaman icin hicbir neden yok...ben bu evlilik korkumu atlattim ve artik tamam evleniyorum dedim bakalim nasil olacak bende merakla bekliyorum

kalkıp bir bardak şu bile almazdım ben ama şimdi esim gece üç olsa birşey istese yaparım yemek yapmak zevk haline gelio hele beğenirse senden mutlusu yok bazen gece acaba yanimdami diye bakıyorsun kizdin zaman gözlerinin içine bakan biri var bazen çocuk bazen kocaman adam kafanı omuzuna koydun zaman dünyayı arkana alacak güç huzur var anlatsam sayfalar alır inanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Resmen gözlerim doldu okurken :) Yazdıklarınızda ailemi bulduğum için sanırım Herkes için geçerli değildir muhakkak ama ben de her zaman kendim için buna inanmışımdır, yani anne ve babamın aşkı gibi bir aşka sahip olacağıma ki öyle olmuş gibi de görünüyor şu an için. Sizin bahsettiğiniz gibi ben de aşkını çocuklarından saklamayan anne babaya sahibim. Bizimkiler de 29 senelik evliler ve aşkları/bağlılıkları her geçen gün artıyormuş gibi geliyor :) Darısı başımıza diyelim

Fasulyeye de çok sevindim, size kolay bir doğum ona da mutlu bir hayat diliyorum

Ben aşık olduğum Adamla evleneli 1,5 sene oldu ama inan bekarken evlilik toz Pembe görünüyor ama öyle değil herşey tam olsa bile canı istediğinde kızar bütün ailem karşı çıkmasına rağmen üniv yarıda bıraktım onun için adam evlendikten sonra 360 derece döndü tel sürekli elinde cocuk varsa ağlamıycak hasta olsa sen sorumlusun herşeyi sen yapıcaksın kısıtlanmalar tripler dargın durmalar en ufak bi atışmada görmezden gelmeler ve yatağı ayırmalar kıyaslanmalar bunaltmalar ilgisizlik ve dahası bir sürü şey (bugün bile çok fena kavga ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…