- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
-
Demez miyim hiç. Ama sağolsun kayınvalidem aslaaa kira olmaz. Ben zamanında kirada kaldım zorluklarını biliyorum kızım , ay dediğin hemen geliyor. diye diye eşimin beynini yedi. O zavallı da kredi çıkmadığı için onlara teslim olmak zorunda kaldı. Krediler kv dem ve kp üzerinden çekildi. Eşim ayrı ayrı onları ödüyor işte her ay.keşke en başta orda ev almak yerine kiraya çıksaydınız zamanla birikitirip biraz daha geç ev alırdınız.
Kariyerinizi bırakmayın kesinlikle. Eşinizle konuşup ona anlatın bu durumu bir şekilde farklı bi yerde yaşamaya ikna etseniz sorununuz düzelebilir belki. Farklı bi yere taşınma ihtimaliniz yok mu hiç?
ben size eltimin nasıl nasıl geçindiğini söyliyim. zaten kira ,kredi dertleri yok. Mutfak alışverişini eşimin set kartından , bebek bezi ıvır zıvır zaten kv dem alıyor. onlara kalan para zaten fatura ve extra şeyler için yeterli oluyor merak etmeyin..Bu gerçek mi
Eşinizin ne borcu var da eltinin kocası asgari
Ücretinden 1000 tl sini veriyor nasıl geçiniyor?
Maddi durum madem bu kadar önemliydi ne diye evlendiniz?
evlilik zor zamanda da iyi
Zamanda da birbirinin yanında olmaktır si evlenmeye uygun değilmişsiniz bence de boşanın yani
adamın sizle yapmadığı borcu olabilir e bilerek de evlenmişseniz ödeyeceksiniz ikiniz
O da fedakarlık yapıyor
ondaki hata da çok vermesi
Ben hala eltinizin nasıl geçindiğini düşünüyorum
bu kadar sıkışıkken evlenmek de fazla ütopik ya
Kiraya geçin madem
E buna bakılırsa eltinin kocası da ödemek zorunda değilDemez miyim hiç. Ama sağolsun kayınvalidem aslaaa kira olmaz. Ben zamanında kirada kaldım zorluklarını biliyorum kızım , ay dediğin hemen geliyor. diye diye eşimin beynini yedi. O zavallı da kredi çıkmadığı için onlara teslim olmak zorunda kaldı. Krediler kv dem ve kp üzerinden çekildi. Eşim ayrı ayrı onları ödüyor işte her ay.
Yani olay tam bu duruma nasıl geldi?ben size eltimin nasıl nasıl geçindiğini söyliyim. zaten kira ,kredi dertleri yok. Mutfak alışverişini eşimin set kartından , bebek bezi ıvır zıvır zaten kv dem alıyor. onlara kalan para zaten fatura ve extra şeyler için yeterli oluyor merak etmeyin..
onu da şöyle açıklıyım. Kaynımın oturduğu evi eşim aldı. yıllarca o evin borcunu ödedi. tek başınaE buna bakılırsa eltinin kocası da ödemek zorunda değil
Bu kredileri kv ve kp üzerinden çekildi de eşniz neye bu kadar borç yaptı neden kredi çıkmadı mesela eşe?
eşim kredi kartı yüzünden sicili bozuldu. bana da çıkmadı yüksek miktarda kredi..E buna bakılırsa eltinin kocası da ödemek zorunda değil
Bu kredileri kv ve kp üzerinden çekildi de eşniz neye bu kadar borç yaptı neden kredi çıkmadı mesela eşe?
Ev kimin ustune pekionu da şöyle açıklıyım. Kaynımın oturduğu evi eşim aldı. yıllarca o evin borcunu ödedi. tek başına
Tamam da eşin neden böyle bir şey yapmış hadi yapmış ama siz de baştan bilerek evlenmişsinizonu da şöyle açıklıyım. Kaynımın oturduğu evi eşim aldı. yıllarca o evin borcunu ödedi. tek başına
aynen ben bilerek evlendim çok seviyordum.. O zamanlar bu kadar değildi. Eltimin bebeği olduktan sonra iyice aştıTamam da eşin neden böyle bir şey yapmış hadi yapmış ama siz de baştan bilerek evlenmişsiniz
Hadi kv kiraya çıkmaya izin vermedi siz yetişkinsiniz kimsenin icazetine ihtiyaç yok
Aşacağı belli ya gayet adamlar 1000 tl sini krediye veriyor asgari ücret bir de bebek sizce normal değil mi?aynen ben bilerek evlendim çok seviyordum.. O zamanlar bu kadar değildi. Eltimin bebeği olduktan sonra iyice aştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?