İyi akşamlar hayırlı ramazanlar 2 çocuğum var ve 23 yaşındayım 17 yaşında evlendim ama hic bir zaman evliliği kabullenmedim sosyal medyada arkadaşlarımı görüyorum kimi öğretmen oldu kimi hemşire bu sene mezun oldular hepsi mezuniyet fotoğrafı atıyor ben onları gördükçe çok üzülüyorum onlar daha hayata yeni başlarken ben 2 çocuk birde huysuz kocayla cebelleşiyorum küçük yaşta evlendiğim icin hic bir şey yaşayamadım içimde kaldı her şey mesela hiç deniz görmedim görmeyi çok istiyorum hiç tatile gitmedim gitmek istiyorum eşim bizi hiç bir yere götürmüyor ama kendisi cafe o bu her sene arkadaşlarıyla tatile gidiyor bana iş için diyor bir bakıyorum antalyada çıkıyor ben isteyincede başka derdin yok zaten senin diyor uyuzu oluyorum bu lafa ben yasayamadigim her şeyi eşimle yaşarım dedim ama o beni 4 duvar arasında bıraktı çocukları parka götürmeme bile izin vermiyor bir yere gidelim diyorum senin başka derdin yok evinle çocuğunla ilgilen diyor ama kendisi her şeyi yapıyor her şeyi gözümde koyuyor benimle hiç ilgilenmiyor çocuklarla yemek için malzeme getirince kendisini bütün sorumluluğunu yaptı zannediyor 3 defa boşanmaya çalıştık çocuklar için geri birleştik ama adam hep aynı beni bir balkona çıkarmıyor ama kendisi şu an bile cafede bende üzüntüden kendimi saldım evlendiğimde 66 kiloydum şu an 105 giydiğim hiç bir şey olmuyor eşim benimle dalga geçiyor ama zayıflamamıda hiç istemiyor hasta olduğumda doktora zorla yalvar yakar götürüyor özgüvenimi yok etti beni hep küçük görüyor eminim ben zayıflasam çatlayacak ama 2 çocuk beni çok yoruyor canım sıkıntısından onlara bile tahammülüm yok bekar olmak isterdim yine özgüvenli güzel istediği gibi gezebilen istedigi saate kadar uyuyabilen eski ben olmak isterdim evlilik ne diye sorsalar ateşten gömlek derim aldatılmak ilgisizlik küçük görülmek özgürlüğün elinden alınması tek bir insana bağlı olmak her şey için ondan izin almak hiç bana gire değilmiş boşan demeyin ailem 2 çocukla kabul etmiyor annem gerisin geri yolluyor sığdırmıyorlar ne yapmalıyım nasıl kendime gelmeliyim bana yol gösterin anlatamadığım çok şey var satırlara sığamayacak kadar çok okuyan herkesten allah razı olsun