• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne deseler ateşten gömlek derdim..

Erken yaşta evlenmişsin iki çocuk yapmışsın obezite ile mücadele etmen gerek hala yiyorsun can sıkıntısından. Canım biz senin için hiçbirşey yapamayız.
Aman 3. Yü yapma dikkatli ol da.
Kilo vermeye çalış artık yememeye dikkat etmelisin.
Üniversiteyi dışarıdan bitirebilirsin
Çocukları annene bırakıp çalışabilirsin
Eşin seni ve çocukları eve tıkıp kendi hayatını yaşıyor bu ne biçim eş baba anlamadım
Ne eş nede baba tam bir hayvan bencil insanın teki hep ben diyor gerçekten bugün yine çok canımı sıktı şu an çocukları alıp bir yerlere kaçsam keşke diye düşünüyorum

Bu devirde kaldı mı canım ya balkona bile çıkmamak?
Esir hayatı olmuş senin ki.
Az az başla sen çıkmaya. Kimse kimseyi evin içine hapsedemez.

Göz altlarım simsiyah kansızlıktan aşırı kansızlık var bende kilodan mi bilemiyorum her sabah her yerim ağrıyarak kalkıyorum evimin işini bile zor yapıyorum hep bir halsizlik bel bacak ağrısı üzüntü kafa yorgunluğu kendimi çok yaşlı hissediyorum kendisi yüzünden çocuklarımla bile ilgilenemiyorum 😔
Kesinlikle troit hormonlariniza baktirin mesela haşimato acayip halsizlik sinir yapar kiloda o nedenle olabilir.Oncelikle zayiflayin kendinize bi ceki duzen verin size muhtaç 2 cocugunuz var yasiniz genc hemde cok.Simdilik bosanmayi rafa kaldirin oncelikle zayiflayin ozguveniniz yerine gelsin cocuklarinizda bu arada az buyusun.Cocuklar buyudugunde baş kaldirmaya baslayin işe girin sonrada hiç takmayin kocanizi ya adam gibi davranir yada bosarsiniz

Boşanamayacağını ve Hiçbir yere gidemeyeceğini bildiği İçin ne kadar rahat davranıyor. Tatiller, gezmeler. Ben okuyunca delirdim. Madem boşanamıyorsun aile büyüklerinden birine rica et, eşinin sözünü dinlediği biri olsun. Ona bir ayar çeksin bu Ne rezalet? Hapis hayatı yaşatıyor, ah keşke elime geçse şöyle tipler ah!!

Yok bide severek evlendim bide esim çok kıskanç yeni evliyken dışarı çıktığımızda bana bakıyorlar diye sınır krizi geçiriyordu bu halimden memnun çünkü körelmiş özgüveni yerlerde bir kadın görmek onu mutlu ediyor neden yemek yediğimi bilmiyorum kendimi ağlasamda yemeğe veriyorum
Kaygıya baglı yeme bozuklugu hastalıgına sahıp olabılırmısınız acaba bu kötülüğü kendinize yapmayın 2 çocugunu var en onemlisi kendiniz için inşallah tez zamanda boşanırsınız bu tarz hikayelerı okuyunca şanslı oldugumu hissediyorum Allah bana ömür verirse inşallah kız çocukları için çalısıcam

Ben sizin yerinizde olsam AÖF'den uygun bir bolum seçer okurdum, çocuk gelişimi gibi... Yardımcı abla olarak belki iş bulabilirsiniz kreşlerde ya da azmederseniz iki yılı, geçişler sayesinde dört yıla tamamlayabilirsiniz

Son düzenleme:
Allah'ım en kısa zamanda size hayırlı bir kapı açsın inşallah bu adamdan kurtulmanız için. Kendi uygunsuz şeyler yapıyor sizi de kendi gibi yapar sanıyor işte. Bu aileleri de anlayamıyorum, nasıl evlatlarının arkasında durmazlar... Bir üye de demiş ufak ufak, adım adım bir şeyler yapmaya çalışın yapabildiğiniz kadar, küçük adımlarla zorlayın şartlarınızı. Olumlu da kalmaya çalışın zihinsel olarak. Kendinizi daha güçlü hissettiğiniz anda daha büyük adımlar atarsınız.

Son düzenleme:
Ay canım kıyamam :KK43: bnde 18 yaşında evlendim liseyi bitirir bitirmez severek evlendim evet ister istemez erken yaşta sorumluluk almak yoruyor şükür benim eşim yemeyip yediren tirnagindan sakınan sevgisi ilgisi emeği ödenmez biri ama bnde başlarda kıskançlığın dibini görmüş insanım çok üzüldüm yiprandim ama sabrettim hiç ezdirmedim kendimi agzima geleni saydim inadina yapma dediği ne varsa yaptım kendimi hiç birakmadim illaki sorunlar hala oluyor ama her evlilikte olur pişman değilim evlendirme ama kendini lütfen bırakma giyin süslen spor yap dikkatli beslen hobi edin bnde ünv. okumadım ama kaderim böyle diyip oturmadim bir sürü kurslara gittim 3 yila yakin egitim aldim kucagimda cocukla üstelik eşim başlarda izin vermiyordu hiç umursamadim gerekirse kavga ettim ama pes etmedim çabaladım mesleğim olsun diye şuan cilt bakimi ve kalıcı makyaj uzmaniyim 24 yasindayim çok iyi bi isim var maddi gelirim yerinde sana dicegim o ki kaderim böyle diyip boyun bükme yeter ki inan sende yapabilirsin o gezerken yiyip içerken neden kucağında iki çocukla 4 duvar arasinda harciyosun kendini sen bu kadar mısın hiç mi savasmaya cesaretin gücün yok çabala birazcık böyle ömür geçmez sen azmetmezsen daha çok aşagilanirsin eşin tarafindan sana böyle yapan o şahıs kesinlikle aldatıyordur seni kusura bakma ama gercek böyle arkadaşım önce kilo vermeyi hedefle evde bile olsan giyimin makyajin eksik olmasin kendini iyi hisset pskolojini toparla sonra meslek edinmeye çalış sonrada boşa o şahisi

Abla bu yazın erken yaşta evlenmek için ailesine bile karşı çıkanlara ders niyeti niteliğinde olur umarım.Öncelikle zayıflamak herhangi bir sağlık sorunu yoksa biz obezler için (ben 93 kilo) daha kolay.Ben diyete başladım ve bu sefer kendim isteyerek başladım.Eşinize gelince; durumunuzu bildiğinden rahat davranıyor.Ama hiçbir şey için geç değildir ekonomik özgürlüğünüzü elinize almanız lazım.İstersen diyet arkadaşı olabiliriz şu an 1.ci haftamdayım.

Çok üzüldüm durumunuza 😣 dik durun öncelikle kilo vermeye bakın evli çocuklu üniversiteye giden bir sürü kadın var o adamı gerçekten dinlemeyin ders çalışın sınavlara girin Allah yardımcınız olsun işiniz zor

İyi akşamlar hayırlı ramazanlar 2 çocuğum var ve 23 yaşındayım 17 yaşında evlendim ama hic bir zaman evliliği kabullenmedim sosyal medyada arkadaşlarımı görüyorum kimi öğretmen oldu kimi hemşire bu sene mezun oldular hepsi mezuniyet fotoğrafı atıyor ben onları gördükçe çok üzülüyorum onlar daha hayata yeni başlarken ben 2 çocuk birde huysuz kocayla cebelleşiyorum küçük yaşta evlendiğim icin hic bir şey yaşayamadım içimde kaldı her şey mesela hiç deniz görmedim görmeyi çok istiyorum hiç tatile gitmedim gitmek istiyorum eşim bizi hiç bir yere götürmüyor ama kendisi cafe o bu her sene arkadaşlarıyla tatile gidiyor bana iş için diyor bir bakıyorum antalyada çıkıyor ben isteyincede başka derdin yok zaten senin diyor uyuzu oluyorum bu lafa ben yasayamadigim her şeyi eşimle yaşarım dedim ama o beni 4 duvar arasında bıraktı çocukları parka götürmeme bile izin vermiyor bir yere gidelim diyorum senin başka derdin yok evinle çocuğunla ilgilen diyor ama kendisi her şeyi yapıyor her şeyi gözümde koyuyor benimle hiç ilgilenmiyor çocuklarla yemek için malzeme getirince kendisini bütün sorumluluğunu yaptı zannediyor 3 defa boşanmaya çalıştık çocuklar için geri birleştik ama adam hep aynı beni bir balkona çıkarmıyor ama kendisi şu an bile cafede bende üzüntüden kendimi saldım evlendiğimde 66 kiloydum şu an 105 giydiğim hiç bir şey olmuyor eşim benimle dalga geçiyor ama zayıflamamıda hiç istemiyor hasta olduğumda doktora zorla yalvar yakar götürüyor özgüvenimi yok etti beni hep küçük görüyor eminim ben zayıflasam çatlayacak ama 2 çocuk beni çok yoruyor canım sıkıntısından onlara bile tahammülüm yok bekar olmak isterdim yine özgüvenli güzel istediği gibi gezebilen istedigi saate kadar uyuyabilen eski ben olmak isterdim evlilik ne diye sorsalar ateşten gömlek derim aldatılmak ilgisizlik küçük görülmek özgürlüğün elinden alınması tek bir insana bağlı olmak her şey için ondan izin almak hiç bana gire değilmiş boşan demeyin ailem 2 çocukla kabul etmiyor annem gerisin geri yolluyor sığdırmıyorlar ne yapmalıyım nasıl kendime gelmeliyim bana yol gösterin anlatamadığım çok şey var satırlara sığamayacak kadar çok okuyan herkesten allah razı olsun🙏
Oncelikle kendin ve cocuklarin icin zayifla emin ol o ozguvenin yerine gelecek once sen kendini begen sonra bak nasil gerisi geliyor

Ben sizin yerinizde olsam AÖF'den uygun bir bolum seçer okurdum, çocuk gelişimi gibi... Yardımcı abla olarak belki iş bulabilirsiniz kreşlerde ya da azmederseniz iki yılı, geçişler sayesinde dört yıla tamamlayabilirsiniz
İnşallah yaa inşallah yapabilirim dua edin nolur

Allah yardımcınız olsun, inşallah Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla olsun istedikleriniz
Amiinnnn bu kadar insanın dediği tek şey oku kendini geliştir bu kadar insan böyle söylüyorsa demek ki şu an yapabileceğim tek şey o inşallah çabalayacağım yeni dönemde yalvarıp yakarıp kendimi aöf yazdıracağım sonrada sıkı bir diyete gireceğim ramazan bittikten sonra ✌

İyi akşamlar hayırlı ramazanlar 2 çocuğum var ve 23 yaşındayım 17 yaşında evlendim ama hic bir zaman evliliği kabullenmedim sosyal medyada arkadaşlarımı görüyorum kimi öğretmen oldu kimi hemşire bu sene mezun oldular hepsi mezuniyet fotoğrafı atıyor ben onları gördükçe çok üzülüyorum onlar daha hayata yeni başlarken ben 2 çocuk birde huysuz kocayla cebelleşiyorum küçük yaşta evlendiğim icin hic bir şey yaşayamadım içimde kaldı her şey mesela hiç deniz görmedim görmeyi çok istiyorum hiç tatile gitmedim gitmek istiyorum eşim bizi hiç bir yere götürmüyor ama kendisi cafe o bu her sene arkadaşlarıyla tatile gidiyor bana iş için diyor bir bakıyorum antalyada çıkıyor ben isteyincede başka derdin yok zaten senin diyor uyuzu oluyorum bu lafa ben yasayamadigim her şeyi eşimle yaşarım dedim ama o beni 4 duvar arasında bıraktı çocukları parka götürmeme bile izin vermiyor bir yere gidelim diyorum senin başka derdin yok evinle çocuğunla ilgilen diyor ama kendisi her şeyi yapıyor her şeyi gözümde koyuyor benimle hiç ilgilenmiyor çocuklarla yemek için malzeme getirince kendisini bütün sorumluluğunu yaptı zannediyor 3 defa boşanmaya çalıştık çocuklar için geri birleştik ama adam hep aynı beni bir balkona çıkarmıyor ama kendisi şu an bile cafede bende üzüntüden kendimi saldım evlendiğimde 66 kiloydum şu an 105 giydiğim hiç bir şey olmuyor eşim benimle dalga geçiyor ama zayıflamamıda hiç istemiyor hasta olduğumda doktora zorla yalvar yakar götürüyor özgüvenimi yok etti beni hep küçük görüyor eminim ben zayıflasam çatlayacak ama 2 çocuk beni çok yoruyor canım sıkıntısından onlara bile tahammülüm yok bekar olmak isterdim yine özgüvenli güzel istediği gibi gezebilen istedigi saate kadar uyuyabilen eski ben olmak isterdim evlilik ne diye sorsalar ateşten gömlek derim aldatılmak ilgisizlik küçük görülmek özgürlüğün elinden alınması tek bir insana bağlı olmak her şey için ondan izin almak hiç bana gire değilmiş boşan demeyin ailem 2 çocukla kabul etmiyor annem gerisin geri yolluyor sığdırmıyorlar ne yapmalıyım nasıl kendime gelmeliyim bana yol gösterin anlatamadığım çok şey var satırlara sığamayacak kadar çok okuyan herkesten allah razı olsun🙏
Ilk başta kendinize bakın rejim yapın sonrada eşinizin her istediğimi yapmayın siz kölemisiniz yok dışarı çıkma balkona çıkma sizi gezmeye götürmesin artık kendinize çeki düzen verin silkelenin ve onun yapması gerekenleri mutlaka yapması gerektiğini hatırlatın kuaföre gidin makyajınızı yapın eşiniz istemiyor diye sakın pes etmeyin

Back
X