- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.443
- 48
Umarım haklısınızdır herşey güzel fln ama bi bu sorun bende yahu kuzeninin memlekette oturuyor bizde oraya yerleşeceğiz semti biliyor diye ev bakmaya gittik sanki kuzeniyle oturacak evi ona gösteriyor ev bakmaya gidiyoruz önden önden onunla arada aklına gelirsem bakıyo arkaya. Sen git git dedim ben nasıl olsa geliyorum su alıyor bana yok kuzeni veriyor al yenge diye adam başkalarının yanında değişiyor. Sabah uyanıyo bende uyanığım ben gidiyim kuzenler kalkmış sohbet ederiz diyo hadi sende kalk birlikte kalkalım yok sende gel yok hoop kalkıyo. Sanki başkalarıyla evli bir tek benle değilşimdi siz 20li yaşlarda değilsiniz. adam 41 yaşına gelene kadar sensiz yaşamış ve buna alışmış. ikinizin de belli alışkanlıkları, belli yaşanmışlıkları, zevkleri ve düşünce tarzları var..
20li yaşlarda evlenenler birlikte büyüyor ve hayat tarzını ortalama birlikte oluşturuyorlar..
Sizin işiniz bir parça daha zor.
Bence evliliğin güzel taraflarına, birbirinizi sevmeye, birlikte olduğunuz anlarda güzel ve kaliteli zaman geçirmeye odaklanın..
Zaten belli bir zaman sonra oturacak her şey. Ama bunun için kurallı bir süre beklemeyin ne bileyim şu kadar ay şu kadar yıl gibi..
Akışına bırakın.. Siz de kendiniz olun.. Zaman olumlu veya olumsuz çözüm sunacaktır size..