sen kendi isteğine ayrıldığın işten tazminat mı almak istiyorsun? sebep???
2.yılın dolmasını bekleyin. zaten nikah tarihinden itibaren 1 yıl içinde ayrılabilirsiniz. böylece yıllık izninizi de hak etmiş olursunuz
sen kendi isteğine ayrıldığın işten tazminat mı almak istiyorsun? sebep???
istifa dilekçene evlilik sebebi ile işten ayrıldığını yazacaksın, bu yeterli olması lazım.
tazminat alırsın, işsizlik maaşı konusunu tam bilmiyorum.
Evlilik nedeniyle istifa durumunda tazminat vermeme gibi bir haklari yok. Issizlik maasi alamiyorsunuz sanirim ama emin degilim o konuda.
nişanlımın muhasebecisi tazminat ile alakası yok alabilir demiş kafam karıştıişsizlik alamazsınız
nişanlımın muhasebecisi tazminat ile alakası yok alabilir demiş kafam karıştı
Ya bu pisliğin tek süründürür vermemek için hangi yola başvurmam gerekli
Ya bu pisliğin tek süründürür vermemek için hangi yola başvurmam gerekli
http://www.muhasebetr.com/ulusalbasin/haber_oku.php?haber_id=16310
birini buldum google yazın göreceksiniz
Sgk nin sikayet hatti vardi orayi ararsaniz cok detayli bilgi veriyorlar, eger hakkiniz olan tazminat verilmezse noterden ihtarname cekiyorsunuz isi dava boyutuna getirmeden vermeye calisirlar zorlamazlar cunku dava acilirsa yuzde yuz kazanacaksiniz hem faiz hem dava masraflarini karsilayacaklar, hicbir isveren o kadar salak olamaz :)
işte direk notere göndermem daha büyük sıkıntıya sokar beni önce iş verenden isteyeyim ki vermezlerse noterle dilekçe gönderebilym değilmi@minenet in gönderdiği linkte noter ile gönderin dileçenizi yazıyor, bu şekilde işverenle sorun yaşasanız bile kanıtlayabilirsiniz.
Nikahtan sonra 1 yıl içinde ayrılabiliyorsun, ben evlendikten sonra iş değişikliği yaptım, o şekilde ayrıldım bankadan, tazminatımı ödediler. Ama dilekçemi nasıl yazdık hiç hatırlamıyorum arkadaşımın eşi avukattı o yazmıştı dilekçemi.
işte direk notere göndermem daha büyük sıkıntıya sokar beni önce iş verenden isteyeyim ki vermezlerse noterle dilekçe gönderebilym değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?