Evlilik öncesi aileyle maddi durumlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi eceyla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok zaten artık ayrı eve bile çıktım borç içinde sevgilimin durumu iyi ailesinin de istesem yaparlar her şeyi ama sevgilim ailemle aramın bu kadar kötü olduğunu bilmiyor bir de her şeyi onlar yapsın istemiyorum ama söyledim anneme her şeyin bir dönüşü olur ister destek olun ister olmayın zaten kına düğün hevesim yok

Aman bırak her şeye cevap mı vercez

Evlensen kıskanır
Ailene para yedirsen daha çok kıskanır
Ayrı eve çıksan ayrı kıskanır
Hepsine edecek bir lafı vardır
Bilmiyorum kuruntu mu yapıyorum ama bence evlenecek olmamı çekemiyorlar onlara göre ben ahlaksız biriydim yaramazdım evleneceğim diye mutsuzlar işe girdim yine mutsuz oldular işsizken sürekli soranlar iş bulunca e iş nasıl demediler. yüzüğüm bile dert oldu

Ailem böyle düşünüyor evet sinirlenince söylüyorlar yapacak bir şey yok onlarla mücadele etmeyi bıraktım artık
Sen teyzeni halanı boşver ağzı olan konuşur, bugün bunu derler yarın başka bir şeye bahane bulurlar. Sen kendi doğrun neyse ona göre yaşa

Namusundan başkası sorumlu olsun ne demek. Bir anne, baba nasıl böyle cümle kurabiliyor. Midem kalktı okurken

Zaten bunu anneme direkt söyledim beniö beklentim yok ister yanımda ol ister olma diye annem heves ediyor biraz mesela ayrı eve çıktım süpürge yok ben alırım dedi dyson gen5 aldı porselenciye götürüyor alalım diyor öyle bir şeyler atıyor param yok diyorum bende var diyor ama o kadar toksik ilişkimiz var ki diken üstündeyim

Yıl 2025 hala böyle kafalar mi kaldı yazık gerçekten. Neyse konuya cevabım kimseye muhtaç olmadan çeyizini vs yapmışsın okumussun ne güzel, teyzen çenesini kapatıp otursun aşağı.
Çeyiz yok ama alacak durumum var çeyiz dediğim ev eşyası oyalı bohça vs değil teyzem ailem beni paralı okuttu diye böyle bence tek çocuğum bir de o var hepsi 3 4 tane doğurmuş annemi de damada yedirmek için çalışıyorsun diyo kendi 1 gün çalışmış mı yok çocukları görüp bana özenir diye böyle herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…