- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Esinizin dusunmesi cok guzel benimkide boyle dusunur yazdim aslinda sanirim okumadiniz. Ben genede eve alisveris yaptim ama severek yaptim bunu kendim isteyerek. Bunlar ayri seylerBenim eşim böyle dusunuyor ama keriz oldugunu dusunmedim hiç.
Kadin eve bakmak zorunda değil der hep. Suan calismasam da gelirim var bir miktar, eşimin de bu paradan haberi var ama kullanmaz, istedigin sekilde degerlendir harca der, o para yokmuş gibi dusunur. Bana göre paramiz ortak yine de, kendimin olarak dusunmuyorum ben. İhtiyac olur zor durum olursa elbette birlikte kullaniriz parayi buna itiraz etmez ama işleri bozulmadigi ve cok zor durumda kalmadigi surece benden beklentide olmayacaktir. Oyle bir donem de yasadik o zman bile benden beklentide degildi hoş ben yine de destek olmaya calismistim.
Ben kadinin boyle bir anlasmaya girmesini hic dogru bulmadim. Bir adam bana evlenmeden once gelip ben parami kendime harcarim sende bana ve bize harcayacaksin dese ... basarim ama ben dersem sen parani kendine harca onda sıkıntı yok. Digeri ac gözlülük bana göre . Kendi kendine kendine en buyuk degeri bicmek