Domates mevsimi, domates meyvedir.Merhaba arkadaşlar. düzenli takip ettiğim ve bakımları nokta atışı tutan bir medyum var. bu medyum bir kaç hafta önce evlilik ritüeli yayınlamış. erkek arkadaşımla da çok güzel bir ilişkimiz var ama evlenmekten korkuyor. ben de onun için bu ritüeli deneyeceğim. Ritüel sonunda külleri meyve ağacına gömmen gerekiyor demiş. çevremde hiç meyve ağacı yok ancak gül ağacı var. gül ağacı da meyve ağacına girer mi? ona gömsem olur mu? Fikrinizi önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Gül bir çiçektir çünkü biz gülü yemeyiz.Merhaba arkadaşlar. düzenli takip ettiğim ve bakımları nokta atışı tutan bir medyum var. bu medyum bir kaç hafta önce evlilik ritüeli yayınlamış. erkek arkadaşımla da çok güzel bir ilişkimiz var ama evlenmekten korkuyor. ben de onun için bu ritüeli deneyeceğim. Ritüel sonunda külleri meyve ağacına gömmen gerekiyor demiş. çevremde hiç meyve ağacı yok ancak gül ağacı var. gül ağacı da meyve ağacına girer mi? ona gömsem olur mu? Fikrinizi önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Çay içiyordum , yorumu okuyunca ağzımdaki çayı püskürttümSevgilinizi de ağacın dibine gömüverin, çıktığında ‘ağaç kavuğundan çıkmış’ deyimini gerçekleştirerek hiçbir şey bilmeden dediklerinizi isteklerinizi yapar.
gül ağacı da meyve ağacına girer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?