Kulot onemli diyorsun yaniBastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
Ondan sonra, her istedigi sey olurmus. Bu hoca hem de cok sevilen ve sözü dinlenilen bir hocaymis ve cok kisi ona gidermis.
Bence hayatındaki insana o an külotsuz olduğu gösterip çinçin yapıp ya da belli edip ‘hadi nikah kıyalım yıldırım’ dese daha kısa sonuç alınırdı.Bastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
Ondan sonra, her istedigi sey olurmus. Bu hoca hem de cok sevilen ve sözü dinlenilen bir hocaymis ve cok kisi ona gidermis.
Don önemli ayrıntı burada, işin sırrı onda ellamBastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
Kilotsuz olmasi cok önemliymis, yoksa istedikleri yerine gelmiyormusKulot onemli diyorsun yani
Bütün meyveler ve Gül çiçekli bitkidir. Erik ağacı da elma ağacı da çiçekli bitkidir sadece gül çiçek safhasında kalır ve meyvesi olmaz. Yoksa Gülün de taç yaprağından reçel yapıp yiyorlar. Konuyla alakası yok da açıklayım dedim. Mesleki deformasyonGül bir çiçektir çünkü biz gülü yemeyiz.
Siz yiyorsanız afiyet olsun.
Ayrıca dilekler Hıdrellez zamanı gül ağacına asılır.
Meyve ağacı burada çok var. Kargolayın, uygun bir ücretle ben gömerim.
İyi de niye kadınlar hep, adamlar yapınca onların istekleri de oluyor muymuş? Kilotsuz ama pantolon tayt okay mi?Bastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
Ben de konuyu merak etmistim silmis diyr üzüldümDomates mevsimi, domates meyvedir.
Mune de onu silecek haberi yok.Ben de konuyu merak etmistim silmis diyr üzüldümAllah razi olsun
Ya harbiden madem büyüler medyumlar tutuyor neden acun gibilere islemiyor kendi medyumu büyücüsü var herhaldeBaşka bir medyumda istediğin kişiyi kendine aşık etme formülü vermişti bence onu yapıp acunu kap o evleniyor zaten korkmuyor hem de zengin uğraşma bunla.
Yok, o hocaya hep kadinlar gidiyormus, ve cogu donsuz baharatciya giderken, salvar giymisler, Kilotsuz olduklari belli olmasi diye.İyi de niye kadınlar hep, adamlar yapınca onların istekleri de oluyor muymuş? Kilotsuz ama pantolon tayt okay mi?ya gerçek olmasın bu ne olur..
Fena çok fenaaYok, o hocaya hep kadinlar gidiyormus, ve cogu donsuz baharatciya giderken, salvar giymisler, Kilotsuz olduklari belli olmasi diye.
Kadinin birtanesi atesin etrafinda donsuz gezerken, gökyüzünde bir kapinin acildigini görmüs sözde. Yani bu hocanin tavsiyeleri cok etkiliymis.
Biz daha cok düsündük, hoca geceleyin biryere saklanipda, donsuz kadini atesin etrafinda gezerken gözetledigini.
Belki baharatciya donsuz giderken de, hoca o Kadinin arkasindaydi ve onu gözetledi ve Fantasi seyahatina cikti
Ölüyorum bu nee.Bastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
Konu neydıkı nokta görünuyorBöyle saçmalıklara inanmayın. Evlenmek istemeyen adamı da zorlamayin. İstemiyorsa istemiyor
donsuz olmak çok önemli bi detay evet ben olaydaki donum.Bastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
Konu neydıkı nokta görünuyor
Derler ya altından donunu alır duymazsınBastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?