Evlilik Saatim artık yok :((

gelinciK8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
441
1
48
Diğer
Bugün çok üzgünüm çünkü evlenirken bana alınan saatimi wc ye düşürdüm. Saatimi çok seviyordum ve daha 2 ay olmadı alalı, doyamamaıştım saatime, onu babamla birlikte beğenip almıştık, nasılda sevmiştim (

Geçmiş olsun. Aynısından bir daha alırsınız imkanınız varsa olmaz mı ?
O günün önemini taşımaz sanırsınız ama alıp kullandıktan sonra unutursunuz. :)

Geçmiş olsun. Aynısından bir daha alırsınız imkanınız varsa olmaz mı ?
O günün önemini taşımaz sanırsınız ama alıp kullandıktan sonra unutursunuz. :)

aynısını biraz zor alırız , maaş yattığı gibi borçlara gidiyor.. öff çokta sevmiştim onu (

ben alyansımı kaybettim boşver dünya malı üzülme

Buda dertmi Allah askina
Canı her sıkılan konu acmaya basladı burda
Paraniz olunca aynisindan alirsiniz

arkadaş çok sevdiği bi eşyasını düşürmüş.. çok üzülmüş... ve biraz teseli bekliyo..
forumda ne yazıyo... canınız mı sıkıın, belki sebep var belki de yok yazın rahatlayın demiyo mu...buraya yazmak için ila bi kocanın aldatması veya bi kaynananın dünyayı dar etmesi gerekmiyo bence...

Son düzenleme:
Başlığa tıklayıpta açılmasını bekleyene kadar aklımdan geçen
senaryolardan sonra içeriği okuyunca şaşırdım.:26:
Ne kadar paranoyak olmuşum yahu..
Eşi ve Eşinin Ailesi başlığında aklıma düşmüş olabileceği gelmedi hiç.

Konu tamam ajitasyon değil ama gerçekten başlık başka bir şey ifade ediyor gibi. İçerik için de bizim “üzülme yenisini alırsın” demekten başka teselli şeklimiz nasıl olabilir ki? Zaten yorum yapanlar bir iki öneri sunmuş ama borçları varmış. Başka türlü nasıl yardım edilir ki arkadaşa.

2-3 sene evvel cok guzel marka bı saatımı kuzenıme vermıstım baska bı sehırde dugune gıtmıstı bır suru takım vardı orada o karısıklıkta kaybetmıs takı cantasını
ustunde durmadım amac ok uzulmustum bı kac saat da vardı ıcınde
10 gunonce haber geldı akrabamız takı cantasını bulmus ıst yollayacaklarmıs
ve arada gelırdı bu olay aklıma takılarım saatım fılan
ben cok sevındım
sende keske wc alsaydın saatını ne dıyım :S üzüldüm

geçmiş olsun..birlaf vardır cana geleceğine mala gelsin diye.nazar çıkmış diyip kendiniizi rahatlatın..

az evvel haber aldım, önceki görev yerimden yolluğum yatmış :)), hemde 300 lira saat param çıktı sanırım fazlasıyla :)), o paradan ümidi kesmiştim halbuki

Benim de çok istediğim kediyi başkası sahiplenmiş çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…