- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yani bilmiyorum şimdi küsüp barışmak bile heyecanken hergün gördüğün birine kaç yıl heyecanlanabilirsinki evlilik sanırım çok monoton bişeyBen şu an eşimin görevden dönüşünü bekliyorum ondan burdayım
Evlilik demek düzen demek istikrar demek bu kimi insanlar için zamanla sıkıcı olabilir elbette ben kendi adıma düzen nizam intizam diyenlerdenim
Niye ben sıkıcı oluyomuşum hepiniz burdan çıkmıyosunuzSen sıkıcısın bence.
Ayrıca sizin evlilik hiç sıkıcı geçmez. Her gün bir aksiyon
Sanırım cevap buSıkıcı değil ama eskisi gibi de sürekli dipdibe oturup herşeyi birlikte yapalim durumu yok.
Yani bilmiyorum şimdi küsüp barışmak bile heyecanken hergün gördüğün birine kaç yıl heyecanlanabilirsinki evlilik sanırım çok monoton bişey
Mor cilek kim yahu biz elifle mikemmel bi ikiliyiz başkasını istemiyoruzIcinde sen varsan asla değil homeostas. sürekli aksiyonsun
Mor cilek, elif, homeostas koalisyon yapıp dünyayı ele geçirsin gibi bir fikrim var ne dersin
Mor cilek kim yahu biz elifle mikemmel bi ikiliyiz başkasını istemiyoruz
Önemli olan sizin bu şekilde mutlu olmanız ama ben bu şekilde mutlu olamam işte bana olay lazım :))Evlenince hayatına sihirli bir değnek değmiyor, şu an nasıl yaşıyorsan evlenince de eşinle benzerini yaşıyorsun işte. Şu an anne baban evde değil mi misal? Her an onlarla bişeyler mi yapıyorsun? Yoo... Ama aynı evde kalıyorsun, gibi..
Her an her dakika dip dibe birlikte geçmiyor kısaca. Ha ama niye evlendik dersen ben adamı seviyorum, bu her saniye her aktiviteyi birlikte yapmak istediğim anlamına gelmiyor bu. Şu an o uyuyor mesela benim uykum yok haftasonu miskinliği yapıp geç kalktım bugün. Uyumadan önce birlikte film izledik, sonra o yattı. Gün boyu da birlikte idik gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık. Bugünlük bu kadarı kafi yani
Hahaha çok tatlısın yaOnu da bence aranıza alın AKPyi çiğner tek başınıza iktisar olursunuz
Ooo o en kolayı , olay senin işinÖnemli olan sizin bu şekilde mutlu olmanız ama ben bu şekilde mutlu olamam işte bana olay lazım :))
Bende küsme taraftarı değilim ama sürekli aramız iyi olsun istemiyorum mesela kavga edelim karşılıklı sesimizi yükseltelim sonra birden sarılalım yani durağanlık bana göre değilBen küsüp barışma taraftarı değilim temelde, bir sorun varsa o isterse sabaha kadar sürsün konuşulur ve halledilir, yetişkin jargonunda küsmek komik bence ya devam ya nokta
Çok haklısınız maşallah size5 senelik evliyiz 2 çocuğumuz var 9 yıldır tanışıyoruz. Hala sevgili gibiyiz, sadece işe ve seyahate gittiği günler ayrıyız onun dışında her anı beraber geçiriyoruz. Tek taraf sürekli fedakarlık yapar ve diğerinin sorumluluğunu elinden alırsa dediğiniz gibi hatta daha da büyük bir sürü sorun yaşarsınız ve hayat çekilmez hale gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?