Evlilik sıkıcı mı?

Hep hayal kurulur ya birlikte yatıp birlikte kalkıcaz diye odamı yalanmış

Hep hayal kurulur ya birlikte yatıp birlikte kalkıcaz diye odamı yalanmış
Yalan tabi
Ben cin gibiyim
Kızım da maalesef bana çekmiş ( geç yatıyo sıpa )
Eşim püfff koltukta sızar bazen
Ben bilmiyorum ya ikisini de uyutup sonra gündüzmüş gibi fırıl fırıl dönerim evde gece iş bile yaptığım olur
Ne içiyorum acaba diyorum çay bile sevmem su içiyorum valla
Bi de yarın Pazar ya iyice koy verdim uykuyu

Bence sevdiğin insanla bi ömür geçirmek kadar güzel bişey olamaz anne baba yeri ayrı ama eş çok başka bişey biz evlendik balayına eşim bilgisayar almıştı ve benimle ilgilenmek yerine sürekli oyun oynadı ben o zaman çok şaşırmıştım çünkü evlenmeden önce ayrı oturmam sürekli yanında olmak isterim diyodum ama evlenip biraz zaman geçince herkes birbirine saygı gosteriyo ve bu herşeyi daha da kolaylaştırıyor herkesin kendi ilgi alanı farklı su an o bilgisayarda oyun oynuyor bende elişi yapıyorum ama onun evde varlığı bile beni rahatlatıyor dışarı çıktığında sürekli tedirgin oluyorum dua ediyorum bişey olmasın diye aklım hep onda ve hiç bi zaman keşke demedim hep iyiki dedim çok şükür.

Aileniz nasıldı
Moton değil miydi yahu
Benim ailem monoton denen cinstenti
O yüzden değişik hayallerim yoktu
Sorun olmasın da monoton takılalım
Ha bi de dışarı gezmeye çıkalım, yeter

Sen ne arıyosun mesela evlilikte ?
Sor söylerim

Monotonlastigi doğru ama beraberinde alışkanlık haline de geliyor onunla olmak.Ben eşim evde yokken hep bir eksiklik hissederim.Hicbir yere çıkmaz zaten Allah'tan da..Sürekli dipdibe oturmuyoruz ama varlığını bilmek yetiyor bana.güven huzur ve sıcaklık duyuyorum onunla..
Sevgi varsa içinde bazen sıkılsansa vazgeçemiyorsun..

Nasıl ya balayında sürekli oyunmu oynadı

Herşey biranda gelişti nişanlanalımmı dedi nişanlanalım dedim evcilik gibi yaşıyorum hayatı
Adam o zaman nişanlılığınızın pamuk ipliğine bağlı olduğunun farkında, ondan onca eziyete rağmen gıkını çıkaramıyor. Ola ki evlenirseniz köprüyü geçmiş olacak hakkaten.

Sen de bence şu an ayrılmak istiyorsun, kendin cesaret edemiyorsun bunu yapmaya adama bunca işkenceyi yapıyorsun o ayrılsın diye ama o da ayrılmıyor.

Doğru bir konu açmışsın bence, gerçekten evlilikten beklentini ve aslında evliliğin ne olduğunu görmen kararını netleştirebilir.

Bir de sen nişanlını seviyor musun? Yoksa onun sana olan ilgisini mi seviyorsun? Bunu da düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…