- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.021
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Icinde sen varsan asla değil homeostas. sürekli aksiyonsun
Mor cilek, elif, homeostas koalisyon yapıp dünyayı ele geçirsin gibi bir fikrim var ne dersin
Onu biliyoruzDeğil. En azından benim için. Her gün aşk nefret ihtiras :d
Hep hayal kurulur ya birlikte yatıp birlikte kalkıcaz diye odamı yalanmışKime göre neye göre 'sıkıcı' kavramı geniş bi kavram bence
Bugün işe gitmedim gündüz fazla uyumuşum
Eşimle kızımı uyuttum kaçtım kk yauyku tutmadı
Evliyim diye uykum gelmese de eşim yatıyo diye yataktan kalkamaz mıyım yahu
En sevdiğim tarzDeğil. En azından benim için. Her gün aşk nefret ihtiras :d
Değildi diyim o zamanpersephone__ sen en son boşancam diyodun bekar sayılırsın
Hep hayal kurulur ya birlikte yatıp birlikte kalkıcaz diye odamı yalanmış
Herşey biranda gelişti nişanlanalımmı dedi nişanlanalım dedim evcilik gibi yaşıyorum hayatıEvlenesi yokken nişanlananı yeni duydum yalnız
Yalan tabiHep hayal kurulur ya birlikte yatıp birlikte kalkıcaz diye odamı yalanmış
İyi ki köprüden atlayalım dememişHerşey biranda gelişti nişanlanalımmı dedi nişanlanalım dedim evcilik gibi yaşıyorum hayatı
Oda memnun hayatından beni çok renkli buluyomuşBöyle düşünüyorsan evlenme zaten, adamı da kurtarmış olursun yaşadığı o sefil hayattan hem , kendi kendini kurtaramayacak senin triplerinden sen kurtar bari adamcağızı
Nasıl ya balayında sürekli oyunmu oynadıBence sevdiğin insanla bi ömür geçirmek kadar güzel bişey olamaz anne baba yeri ayrı ama eş çok başka bişey biz evlendik balayına eşim bilgisayar almıştı ve benimle ilgilenmek yerine sürekli oyun oynadı ben o zaman çok şaşırmıştım çünkü evlenmeden önce ayrı oturmam sürekli yanında olmak isterim diyodum ama evlenip biraz zaman geçince herkes birbirine saygı gosteriyo ve bu herşeyi daha da kolaylaştırıyor herkesin kendi ilgi alanı farklı su an o bilgisayarda oyun oynuyor bende elişi yapıyorum ama onun evde varlığı bile beni rahatlatıyor dışarı çıktığında sürekli tedirgin oluyorum dua ediyorum bişey olmasın diye aklım hep onda ve hiç bi zaman keşke demedim hep iyiki dedim çok şükür.
Adam o zaman nişanlılığınızın pamuk ipliğine bağlı olduğunun farkında, ondan onca eziyete rağmen gıkını çıkaramıyor. Ola ki evlenirseniz köprüyü geçmiş olacak hakkaten.Herşey biranda gelişti nişanlanalımmı dedi nişanlanalım dedim evcilik gibi yaşıyorum hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?