- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bende küsme taraftarı değilim ama sürekli aramız iyi olsun istemiyorum mesela kavga edelim karşılıklı sesimizi yükseltelim sonra birden sarılalım yani durağanlık bana göre değil
Delikanlılık bu olsa gerek herhelade kanın kaynıyor şu anBende küsme taraftarı değilim ama sürekli aramız iyi olsun istemiyorum mesela kavga edelim karşılıklı sesimizi yükseltelim sonra birden sarılalım yani durağanlık bana göre değil
En güzeli seninki kardeşimoyle derdim yok simdilik malum tekimdun sabaha kadar da bdv deydim
Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
Tavsiye ederim fena kıvılcım oluyorAradaki saygıyı kaybetmek var işin ucunda ya da çocuk olunca nasıl ses yükseltip kavga edeceksin
Yapı meselesi heralde ben sarılamam mesela bağır çağır kavga etsem o raddeye gelmemek evlilikteki yegane amacım
evlilikten soğuttunuz bdv olarakEn güzeli seninki kardeşim
Yok yok maşallahın var halaDelikanlılık bu olsa gerek herhelade kanın kaynıyor şu anevliliğin ilk yılı anlattığın gibi geçmiş biri olarak söylüyorum ki bir yerden sonra kafa kaldırmıyor, huzur istiyor insan. Tartışma yaşamadan daha gerginliği bile başımı ağrıtıyor artık, yüksek sesle dahi konuşmak vücudumu sarsıyor resmen. Güzel güzel konuşalım anlaşalım istiyorum.
Yaşlandım mı ne
Durum vahim desene :)))Bu mesajı sana salondan gelen horlama sesleri eşliğinde yazıyorum
Diyim gerisini sen anla ..
Ay sorma ya benide soğuttular zaten evlenesimde yoktu niye nişanlandığımı bilmiyorum :))evlilikten soğuttunuz bdv olarak
İyi örnekler de vardır BELKİ tabi amaDurum vahim desene :)))
Evlenesi yokken nişanlananı yeni duydum yalnızAy sorma ya benide soğuttular zaten evlenesimde yoktu niye nişanlandığımı bilmiyorum :))
O kadar heyecanı yürek kaldırmaz zaten ayolYani bilmiyorum şimdi küsüp barışmak bile heyecanken hergün gördüğün birine kaç yıl heyecanlanabilirsinki evlilik sanırım çok monoton bişey
Böyle düşünüyorsan evlenme zaten, adamı da kurtarmış olursun yaşadığı o sefil hayattan hem , kendi kendini kurtaramayacak senin triplerinden sen kurtar bari adamcağızıAy sorma ya benide soğuttular zaten evlenesimde yoktu niye nişanlandığımı bilmiyorum :))
Yani şuan bakıyorum durduk yere kavga çıkarsam bile peşimden gelen birisi var ama evlenince aynısını yaptığımda üff salla diyen birisi olucak belki yani beni tınlamıcak,üzüldüm senin adına inşallah iyiki evlenmişim diyeceğiniz günler gelirİyi örnekler de vardır BELKİ tabi ama
Ben evlendigim için pişmanım
Bir daha dünyanın en ideal erkeği çıksın karşıma vallahi onla bile evlenmem.
Ne gerek var ki seviyorsan evlenmeye? Evlilik aski bitiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?