Evlilik Sohbeti

Bizde 13 ama benim eşim öküz olduğu için öyle asansör de öpeyim seveyim yapmaz hayatta hep ben yapardım artık yoruldum onun yüzünü güldürmeye çalışmaktan
Doğru kelime, yoruldum ve git gide eşim gibi sosyal hayattan uzaklaşıyorum

Boşver yapma sende o zaman,dön sırtınıin 13 kat aşağıya anlasın birazcık
Konu sahibine ayıp olmasın yoksa dertler dökülecek şimdi dünden beri bende surat asıyorum madem öyle al sana böyle diye. Neyin var diye sordu bende lanet olsun ki aşırı duygusalım hemen gözlerimden döküldü bunaldım dedim. Hadi gel yürüyüş yapalım diyor. Bunun benim ihtiyacım olduğunu anlaman için benim surat asıp ağlayana kadar strese girmem mi gerekiyor. 11 yıldır evliyiz daha hiç demedi hadi dolaşalım kafan dağılsın diye ne zaman ben ağlar üzülürüm o zaman diyor ama o zaman da dışarı çıkacak enerjim kalmıyor. Kalp çarpıntısı ve akabinde mide bulantısı ile saatlerce uyuyamadım erkenden yatmama rağmen.

Canısı bazı erkekler böyle maalesef,anlamazlar,illa bişiler olacak ki o zaman kafalarına dank ediyor bazı olaylar.
Bende çok gergginsem vurur kapıyı çıkarım dışarıya hemen iyi geliyor bana bu yöntem.

Canısı bazı erkekler böyle maalesef,anlamazlar,illa bişiler olacak ki o zaman kafalarına dank ediyor bazı olaylar.
Bende çok gergginsem vurur kapıyı çıkarım dışarıya hemen iyi geliyor bana bu yöntem.
Canım anneanne.. ahh annemi de çok özledim uf gel sarılalım

Bence eşiniz haklı. Evlilik 7/24 konuşacağın seni eğlendirecek kişi değil ki. Asansörde popo sıkmanızı istemiyor yapmayın sizde . Kendinize yeni hobiler edinin bireysel olarak farklı şeylerle de ilgilenin eşinizle de geçirdiğiniz vakit daha kaliteli olur adamı biraz kendi haline bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…