- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Ohhhhh neler acabaBende çok severim asansör de popo sıkmayı, öpüşmeyi
Evimiz Allah'tan birinci katta daha yüksekte olsa neler olur kim bilir
40lı yaşlarda bu kadar değil.45 46 sonrasında evcimen bir karaktere büründübence yaş farkının etkisi var. ama öte yandan yapı meselesi de. muhtemelen genç yaşlarda da böyleydi.
Bizde 13Ohhhhh neler acababiz 8.kat
Doğru kelime, yoruldum ve git gide eşim gibi sosyal hayattan uzaklaşıyorumBizde 13ama benim eşim öküz olduğu için öyle asansör de öpeyim seveyim yapmaz hayatta hep ben yapardım artık yoruldum onun yüzünü güldürmeye çalışmaktan
Boşver yapma sende o zaman,dön sırtınıin 13 kat aşağıyaBizde 13ama benim eşim öküz olduğu için öyle asansör de öpeyim seveyim yapmaz hayatta hep ben yapardım artık yoruldum onun yüzünü güldürmeye çalışmaktan
Asansör, mutfak, sinema nerede bulursam... Herif benim değil mi!!!adamımı sıkıştırıyorsun asansörde
Konu sahibine ayıp olmasın yoksa dertler dökülecek şimdiBoşver yapma sende o zaman,dön sırtınıin 13 kat aşağıyaanlasın birazcık
ahahah ben pek el şakası yapmamda ama yapanlarada saygım var herif senin yapAsansör, mutfak, sinema nerede bulursam... Herif benim değil mi!!!
Canısı bazı erkekler böyle maalesef,anlamazlar,illa bişiler olacak ki o zaman kafalarına dank ediyor bazı olaylar.Konu sahibine ayıp olmasın yoksa dertler dökülecek şimdidünden beri bende surat asıyorum madem öyle al sana böyle diye. Neyin var diye sordu bende lanet olsun ki aşırı duygusalım hemen gözlerimden döküldü bunaldım dedim. Hadi gel yürüyüş yapalım diyor. Bunun benim ihtiyacım olduğunu anlaman için benim surat asıp ağlayana kadar strese girmem mi gerekiyor. 11 yıldır evliyiz daha hiç demedi hadi dolaşalım kafan dağılsın diye ne zaman ben ağlar üzülürüm o zaman diyor ama o zaman da dışarı çıkacak enerjim kalmıyor. Kalp çarpıntısı ve akabinde mide bulantısı ile saatlerce uyuyamadım erkenden yatmama rağmen.
Canım anneanne.. ahh annemi de çok özledimCanısı bazı erkekler böyle maalesef,anlamazlar,illa bişiler olacak ki o zaman kafalarına dank ediyor bazı olaylar.
Bende çok gergginsem vurur kapıyı çıkarım dışarıya hemen iyi geliyor bana bu yöntem.
Canım benim sağol gerl sarılayımCanım anneanne.. ahh annemi de çok özledimuf gel sarılalım
Bende çok severim asansör de popo sıkmayı, öpüşmeyi
Evimiz Allah'tan birinci katta daha yüksekte olsa neler olur kim bilir
bacım ben yolda da etrafı kolaçan edip sıkıştırıyorum, daha heyecanlı öyle :)
Ohhhhh neler acababiz 8.kat
Bence eşiniz haklı. Evlilik 7/24 konuşacağın seni eğlendirecek kişi değil ki. Asansörde popo sıkmanızı istemiyor yapmayın sizde . Kendinize yeni hobiler edinin bireysel olarak farklı şeylerle de ilgilenin eşinizle de geçirdiğiniz vakit daha kaliteli olur adamı biraz kendi haline bırakınEşimin akşam benimle sohbet etmemesi üzerine dayanamadım, beni beğenip beğenmediğini sordum, beğeniyorum ama sürekli seninle ilğilenmemi istiyorsun, biraz dengesiz davranıyorsun, her şeyi sana sormamı sana anlatmamı istiyorsun, kontrol delisi oldun ve bir an sinirleniyorsun bir saat sonra sinirin geçiyor, 2 sene sonra o konuya tekrar sinirleniyorsun dedi... örnek vermesini istedim, babamın arabası ile yaptığı kazayı örnek verdi (babamın arabasını baştan boya çizmiş ve evin kapısında bırakıp gitmişti). Üzüldüm ama sinirlenmedim, böyle samimi bir konuşma üzerine bende evliliğimizin çok monoton olduğunu kendisinin sıkılıp sıkılmadığını sordum, halen kendini genç sanıyorsun, şu sohbet bile çok çocukça, evliliğin sürekli eğlenmek değil, asansörde başkaları varken popomu sıkmak nedir yahu, artık yaşına göre hareket etmem gerektiği konusunda sanki karşısında bir öğrencisi varmış gibi nasihat verdi... İkimiz de kurtlarımızı döktük, duygularımız karşılıklı olduğunu öğrendim, bekledim bu evlilikten sıkıldım, senden nefret ediyorum demesini ama demedi gene... Halen içimde vicdan hesabı yapıyorum, bir türlü boşanmak için kendimi ikna edemiyorum.
Bide hızlı asansörAbla 8.kata çıkarken hayal edemedim
Evet oda var bir de böyle kalabalık yerde avm pazar falan o zaman da ellerim ben
Benim adam far görmüş tavşan gibi kalıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?