Evlilik Sonrasi Depresyon

insan vücudu çok garip beyninizde olumsuz düşünce varsa asla olumlu düşünceye yer yoktur akışına bırak bence

Akisina birakmayi deniyorum ama, sabrim kalmadi gibi gibi..
Bu icimde ki (herhalde su 2,5 ay cok kavga ettigimizden kaynaklaniyor, bilmiyorum) kavga edecegimiz duygusunu atamiyorum. Diyorum ya arkadaslarlayiz mesela herkes gülüyor beni bi düsünce kapiyor, bi sknti bi bunalim.. Sebebini adini koyamadigim birsey ya.

Calismaya baslayana kadar devam etti. 2-3 ay kadar. Cok aktif biriyim. Evlenip evde oturunca bir de yabanci bi sehirde olmak depresyona iteledi beni

Değişikliği kolay hazmedemiyor bünye..
Eğer gerçekten aşk evliliğiyse, 6 ay sonra benimsersin evini barkını..
Hatta annenlerin evinde bile kendi evindeki rahatı bulamazsın.

Enerji kaynagi felanmisin sen :) Ay hadi insAllah gecerim su sicim aylarindan.. Ya sana bi soru daha hadi bunu da bil:) Esini kendine baglayabildin mi? Yani disariyi degil seni dinliyor mu? Önce ESIM diyor mu? Diyosa nasil yaptin???

profesyonel yardım öneririm o zaman size bir pskiyatrist ile görüşün

Bende o depresyon hiç geçmedi umarım sende geçer..

Ahhh ahhh canım benim vallahi bu depresyon bendede çok kötü bir şekilde oldu ilk dört ay vajinismusla uğraştım zaten düğün zamanı ayrı bir olaydı biz istanbulda yaşıyoruz eşimin ailesi antepli benim herseye burun kiviran sevgili "batili" ablam ve kayinvalidesi bizimkiler kültür farklılığı falan filan derken kavga gürültü olmadı ama biz eşimle öyle diken ustundeydik ki düğünde eşimin akrabaları esimin yanına gelip sürekli biraz gül zorla evlendiriliyorsun gibisin diyip durdular sonra biz istanbula döndük bu sefer esimin babası kalp ameliyatı oldu hadi gittik geri döndük derken felç geçirdi hadi eşim gitti 15 20 gün donmedi zaten vajinismus bi yandan ayyy kabus gibi günlerdi

almadım alamadım davalığız şu an boşanıyoruz
bir konuşmayı denesen
baktın olmuyor umursamama tekniğini dene
yapabilirsen yani

Hadi ya.. Keske sizde bosanmasaniz? Hic mi hic ümit yok?
Benim esimde senin esin gibi, ben gecen sene birsey mi dedim mesela o lafi ben unutsam o unutmuyor. Yüzüme vurmak icin sabreder, ve ansizin o lafimi geri iade eder. Esim aileme 2 mi geldi? bende onun ailesine 2 kere gitmem lazim ki bana, ben gittimde sen gelmedin demesin diye.. Umursamama taktigi bak iyi taktik iyi söyledin onu. Dur deniyim.. Cok iyi "umursamadim ki" taktigi yaparim. Ama yarayacagini sanmiyorum. Kisasa kisas huyuyla huzur buluyor o, cünkü. Yüzüme vurdugu zaman ki rahatligini sana anlatamam..

Calismaya baslayana kadar devam etti. 2-3 ay kadar. Cok aktif biriyim. Evlenip evde oturunca bir de yabanci bi sehirde olmak depresyona iteledi beni

Aynen bende evde duramiyorum, benim de aksi gibi sömestr'im var artik okul baslasin diye iple cekiyorum :)

valla amiyane tabirle ben buna sidik yarıştırmak diyorum
yani bi insanın hayatta başka amacı yokmuş gibi sürekli karısıyla savaş halinde olması çok itici bence
şahsen bugün bir şey hissetmediğimi söyledim
bak bunu mahkemeden çıkışta bir yerde kesin söyler bana phaha
ay psikolojim bozuldu sana kolay gelsin
umursamaz olabiliyorsan ne mutlu ben yapamam onu

Enerji kaynagi felanmisin sen :) Ay hadi insAllah gecerim su sicim aylarindan.. Ya sana bi soru daha hadi bunu da bil:) Esini kendine baglayabildin mi? Yani disariyi degil seni dinliyor mu? Önce ESIM diyor mu? Diyosa nasil yaptin???

hehe enerjı kaynagın da olurum pekü sımdı dur havalara gırdım çok cıddı cevap verecem

heee sımdı önce eşim diyor mu .........(düşünüyom).............................vallahi diyor önce esim diyor hatta ben şöyle kafadayım...ben ona dıyorum ki annenı aradın mı bugun dıyorum mesela aramadım dıyorsa ara kadını dıyorum....
annesıne babasına kızdıgında anne babasını savunuyrum sus anneye babaya karsı gelınmez dıyordum.. annesıne yemege gıttıgımızde yemegı hıc begenmesemde anne nasıl yapıyorsun allah askına benımkıler sen gıbı olmyor anlat su sırrını yahu dıyordum.. kaynana sevındırık olur...ee kocamda baktı ben hep ıyıyım dedı lan bu gadın iyiii..demekkı bu bısey olursa haklı olur yanı cunku hep ıyı..kolaycana kızmaz..en ıyısımı ben bunu dınlıyım dedı..hala öle der..yanı bugun topladıgın bonuslar yarın işine yarar..acuk politik olun kızçeler

açtığın konuları biliyorum canım.yaşadığın sorunlar yüzündendir bu halin.zamana bırakmaktan başka çare yok

Değişikliği kolay hazmedemiyor bünye..
Eğer gerçekten aşk evliliğiyse, 6 ay sonra benimsersin evini barkını..
Hatta annenlerin evinde bile kendi evindeki rahatı bulamazsın.

Aynen dedigin gibi, annemlere gittigimde o mahalleden o "eski odamdan" gidesim gelmiyor.
Sanki biri beni zorla evlendirdi (ki alakasi yok) gibi hissediyorum.. Evime gelesim olmuyor.
InsAllah dedigin gibidir de atlatirim bunlari. O zaman dese, bu sendromu atlatmak icin bi 3,5 ay beklemeliyim.. :)

teyzemin de böyle sorunları (altınolayı+ardından gelen vajinms+kv ile tartışma) olmuştu. ilk 1 yıl çok kötü geçti sonra geçti teyzemin siniri... şuan çok mutlular.. 8 yıl oldu.. 2 çocukları var

just takıp edıyorum ..desteklıyorum arkadasım senı

Umursuyormus gibi yapar, ama umursarim. En kücük detayi haftalarca takan insanim, umursamiyorum desem yalan olur. Kesin der :) o simdi aman birsey olsada bu bana dönsede lafi yüzüne vursam diye can atiyordur. AYNI ESIM…
Bosanma sebebiniz bu huyu yuzunden mi? Ne zamandir evliydiniz?

başka sebepler de var
ama benim soğumam bu yüzden
en son whatsapp gibi küçük bir şeyin tartışmasından bana küstü
bunu neden yaptı sen tahmin et
etmiş kabul ediyorum tabii ki bana yaptığımı ödetmek :)
ben naz yapan kapris yapan erkekten tiksiniyorum çok itici bence bir şeylerin intikamını alacağına iki güzel laf söylese mevzu kapanır safım zaten ben çabuk unuturum
14 ay falan oluyor

teşekkür ederim ben de yorumlarını görüyorum 2-3tür
avatarındaki hatun gibi pek neşelisin
çok güldüm yorumlarına

o benım idolüm... bakma benımde var sıkıntılarım da işte napcan burda azcık güldürüp mutlu oluyorum ..hayat güzel just biz daha da güzeliz..ozaman içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…