insan vücudu çok garip beyninizde olumsuz düşünce varsa asla olumlu düşünceye yer yoktur akışına bırak bence
Calismaya baslayana kadar devam etti. 2-3 ay kadar. Cok aktif biriyim. Evlenip evde oturunca bir de yabanci bi sehirde olmak depresyona iteledi beniNe kadar bir süre icinde bu duygu gitti icinden? Nasil basardin? Bende hep bosansammi düsüncesi var. Sonra da diyorum ya sevginle alakali degildir ki bu 8 senedir taniyosun bu adami diyorum. Baskasinda yine onu arayacaksin diyorum. Oturuyorum oturdugum yerde :)
kız inan bana ya valla bak ılk 6 ayı çok kaynana suratlı bu evlılıgın sonra tadından yenmıyo..gene yenmıo sonucta ahahah ay Allahım ha gayret sıcım ayından cıkmana 4.5 ay kaldı dayanabılırsın
Akisina birakmayi deniyorum ama, sabrim kalmadi gibi gibi..
Bu icimde ki (herhalde su 2,5 ay cok kavga ettigimizden kaynaklaniyor, bilmiyorum) kavga edecegimiz duygusunu atamiyorum. Diyorum ya arkadaslarlayiz mesela herkes gülüyor beni bi düsünce kapiyor, bi sknti bi bunalim.. Sebebini adini koyamadigim birsey ya.
Ahhh ahhh canım benim vallahi bu depresyon bendede çok kötü bir şekilde oldu ilk dört ay vajinismusla uğraştım zaten düğün zamanı ayrı bir olaydı biz istanbulda yaşıyoruz eşimin ailesi antepli benim herseye burun kiviran sevgili "batili" ablam ve kayinvalidesi bizimkiler kültür farklılığı falan filan derken kavga gürültü olmadı ama biz eşimle öyle diken ustundeydik ki düğünde eşimin akrabaları esimin yanına gelip sürekli biraz gül zorla evlendiriliyorsun gibisin diyip durdular sonra biz istanbula döndük bu sefer esimin babası kalp ameliyatı oldu hadi gittik geri döndük derken felç geçirdi hadi eşim gitti 15 20 gün donmedi zaten vajinismus bi yandan ayyy kabus gibi günlerdiSelam kizlar,
benim konularimi okuyanlar bilir, pek de güzel gecmeyen "cicim aylarim" oldu benim.
Ve belki de bu yasadiklarimin yüzünden depresyondayim, bilmiyorum. Evlilik sonrasi o dörtgözle bekledigim balayi bile hep kuskulu gecti bende. (Dügün gecesi yasanan altin skntisi mi bilmiyorum) sanki hep bir kötü seyler olacakmis gibi. Olduda.. Balayindan geldikten sonra baya bi kavgalar gürültüler yasandi (gerek Altin mevzusu, gerek sahsi kavgalarimiz) hersey bi yana, benim dügünümden sonra bi anne evine gitme duygusu, kendimi burada, bu eve, ait hissetmeme gibi sorunlar yasiyorum. Bu arada 2,5 aydir daha evliyim ama bir türlü benimseyemedim. Hersey yolunda gidiyor tam kavgalardan arinmis biraz huzur buluyorum ki, su icimde atamadigim bir "korku,kötü his" var. Sanki her an esimin ailesinden olsun esim tarafindan olsun bir sorun cikacakmis gibi diken üstündeyim. Bunaliyorum.. Bu sorunlar olmasin diye kv'lere gidesim gelmiyor bile ama bi yandan gitmesem ogullarina bu gelin hic gelmiyor diyecekler, oguluda sen gelmezsen bende senin annenlere gitmiyorum artik diyecek gibime geliyor. Hep hersey yolunda gitsede aglama hissi oluyor, aglayasim geliyor. Durup duruken.! Bunu nasil atabilecegim üstümden… Ya yoksa sadece benmiyim böyle kendimi tuhaf hisseden?
Sizin evlilik sonrasi psikolojiniz nasildi? Benimkisi gibiyse nasil atlattiniz?
Düsünceleriniz ve Öneriniz benim icin altin degerindedir.
Sevgilerimle
almadım alamadım davalığız şu an boşanıyoruz
bir konuşmayı denesen
baktın olmuyor umursamama tekniğini dene
yapabilirsen yani
Calismaya baslayana kadar devam etti. 2-3 ay kadar. Cok aktif biriyim. Evlenip evde oturunca bir de yabanci bi sehirde olmak depresyona iteledi beni
Hadi ya.. Keske sizde bosanmasaniz? Hic mi hic ümit yok?
Benim esimde senin esin gibi, ben gecen sene birsey mi dedim mesela o lafi ben unutsam o unutmuyor. Yüzüme vurmak icin sabreder, ve ansizin o lafimi geri iade eder. Esim aileme 2 mi geldi? bende onun ailesine 2 kere gitmem lazim ki bana, ben gittimde sen gelmedin demesin diye.. Umursamama taktigi bak iyi taktik iyi söyledin onu. Dur deniyim.. Cok iyi "umursamadim ki" taktigi yaparim. Ama yarayacagini sanmiyorum. Kisasa kisas huyuyla huzur buluyor o, cünkü. Yüzüme vurdugu zaman ki rahatligini sana anlatamam..
Enerji kaynagi felanmisin sen :) Ay hadi insAllah gecerim su sicim aylarindan.. Ya sana bi soru daha hadi bunu da bil:) Esini kendine baglayabildin mi? Yani disariyi degil seni dinliyor mu? Önce ESIM diyor mu? Diyosa nasil yaptin???
Değişikliği kolay hazmedemiyor bünye..
Eğer gerçekten aşk evliliğiyse, 6 ay sonra benimsersin evini barkını..
Hatta annenlerin evinde bile kendi evindeki rahatı bulamazsın.
profesyonel yardım öneririm o zaman size bir pskiyatrist ile görüşün
valla amiyane tabirle ben buna sidik yarıştırmak diyorum
yani bi insanın hayatta başka amacı yokmuş gibi sürekli karısıyla savaş halinde olması çok itici bence
şahsen bugün bir şey hissetmediğimi söyledim
bak bunu mahkemeden çıkışta bir yerde kesin söyler bana phaha
ay psikolojim bozuldu sana kolay gelsin
umursamaz olabiliyorsan ne mutlu ben yapamam onu
valla amiyane tabirle ben buna sidik yarıştırmak diyorum
yani bi insanın hayatta başka amacı yokmuş gibi sürekli karısıyla savaş halinde olması çok itici bence
şahsen bugün bir şey hissetmediğimi söyledim
bak bunu mahkemeden çıkışta bir yerde kesin söyler bana phaha
ay psikolojim bozuldu sana kolay gelsin
umursamaz olabiliyorsan ne mutlu ben yapamam onu
just takıp edıyorum ..desteklıyorum arkadasım senı
Umursuyormus gibi yapar, ama umursarim. En kücük detayi haftalarca takan insanim, umursamiyorum desem yalan olur. Kesin der :) o simdi aman birsey olsada bu bana dönsede lafi yüzüne vursam diye can atiyordur. AYNI ESIM…
Bosanma sebebiniz bu huyu yuzunden mi? Ne zamandir evliydiniz?
teşekkür ederim ben de yorumlarını görüyorum 2-3tür
avatarındaki hatun gibi pek neşelisin
çok güldüm yorumlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?