Evlilik Sonrasi Depresyon

Farklı şehirler de çok kötü oluyor ya. Annem almanyaya gelin gelmiş, ne aile var ne dil üstüne bir de semra kaynana gibi kaynana... Bazen annemin anlattıklarını dinlediğim de şükredesim geliyor. Beterin beteri var.

Bence çok dua et, geçer. Nazar vb. olabilir. Eşini seviyorsan ki evlendiğine göre seviyorsun gerisini düşünme. Kafanı dağıtacak şeyler yap, mesela gitmediğiniz bir yerlere gidip hava alın, birbirinize sürprizler yapmaya çalışın. Hayatta herkese sevdiği ile evlenmek nasip olmuyor. Bence çok dua et, güzel günler hayal et. Haklı bile olsan bir süre kendi huzurun için kavga etme, alttan al. 1 yıla kadar evli olup olmadığını farkedemiyor insan. Zamanla alışacaksın, korkun, kaygın kalmayacak inşallah. Sadece dua et çok. Herzaman hayırlısını iste ve şükret Allah'a.

Dogru insan oldugunu düsünmesem evlenmezdim, ama dogru sandigin insanlar bazen seni yaniltabiliyorlar. Heleki kavgalarda gercek yüzlerini görünce.
Kavgada söylenenleri çok düşünme, insan sinirliyken neler yapıyor normalde yapmayacağı. Bence yaşadıkların vesvese. Eşin seni sevmese senle evlenmezdi.

Dgru dysn cnm cok skur halimize benm kaynvaldem melek gbidir koyde kendi hallernde kmseye karsmaz laf etmzler rabbim enniyilerni cikarsn karsmza

Can'ım dün gece internete evlilik sonrası depresyon yazdım senin yazının bana bu kadar benzeyecegini bu hayatta benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış olman hem beni üzdü Hemde düşündürdü.Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir ver neler yaptın Suan nasılsınız yardımmmmmm

kendinize ayrı konu açın
burada konu sahibine yorum yapılacak size değil

sevmeyerek mi evlendiniz?
gerçi ben severek evlendıgım halde düğün günü baba evine dönmeyip yabancı bi eve girince afallamıştım..bir kaç aya alışırsın bence..

bende 3 aylık evliyim aynı durumdayım. anne evi huzur kendi evim öyle değil gibi. bide ben yemek temizlik yapmadım hiç şimdi çok zoruma gidiyor. Sürekli ağlama isteği pişmanlık duygusu. ama bende yaşadığımız kavgalar büyük etken

canım valla deneyecem bunu. kaynanamı çok severken saydıkları laflardan sonra nefret eder oldum. e benim koca da anneci. bende biraz ponçik gelin olayım bakalım durumlar nasıl olacak :))

Seviyor musun eşini.Tam sorunlar ne bilmiyorum.Ama evlenince ben de bir tuhaf olmuştum.Kendimi hazır hissetmemiştim.Ailesini sevmemiş olmam onların beni yadırgaması sürekli birlikte olmak istemeleri..Eski eşimin aileden çekinmesi falan.Hamilelik düşüncesi.Babamın hastaluğı.Başka şehire gelin gitmek.İşten ayrılmanın boşluğu..Ablamın boşanıp eve gelmesi ve ailemle anlaşmazlıklar...Onun halimden anlamaması..Duygusal destek vermemesi......O an öyle hissetmeseydim heeşeyi güçlü olarak ele alsaydım şimdi boşanmamış olacaktım.Sanki herşey bir araya gelmişti kendimi kötü hissedeyim diye.Halbuki çok seviyordum onu..Güvenilir iyi biriydi ailesi dışında.Şimdi onun gibi birini bulmak bile hayal..Sen de de halledilebilir şeyler varsa duygusal çöküşe izin verme.Evliliğini toparla...Elinde depilse de olacak olan oluyor..Eşinden ayrı kalma fikri ve sonra mutsuz olma durumunu düşün toparlanmaya çalış.Dr git antidepresan balla psikolog git.Bir aklı başında arkadaşından yardım iste.Yalnız kalma.Buraya yaz.Sakin ol..

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun kardeşim. İçinde tutma sıkıntılarını. paylaşalım hepberaber

Eşinden emin değilsin , seni fazlasıyla sıkmış üzmüş artık tahammül göstermek zor olduğu için ne kadar uzak olmak istesende zoraki mecburmuşsun gibi kendini yönlendirmeye çalışıyorsun ve bu seni endişelere itiyor , fazla yüz göz olmadan gidilecekse git eşinle yalnız hiç gitme sen insanlığını yap gerisini düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…