Bende böyleydim üstelik seninki gibi sorunlar da yaşamadım. Kaygı bozukluğu diyorlar sanırım bu duruma, 8 ay sonra geçti gerçi benim ki. Inşallah sende atlatırsın bir an önce.Selam kizlar,
benim konularimi okuyanlar bilir, pek de güzel gecmeyen "cicim aylarim" oldu benim.
Ve belki de bu yasadiklarimin yüzünden depresyondayim, bilmiyorum. Evlilik sonrasi o dörtgözle bekledigim balayi bile hep kuskulu gecti bende. (Dügün gecesi yasanan altin skntisi mi bilmiyorum) sanki hep bir kötü seyler olacakmis gibi. Olduda.. Balayindan geldikten sonra baya bi kavgalar gürültüler yasandi (gerek Altin mevzusu, gerek sahsi kavgalarimiz) hersey bi yana, benim dügünümden sonra bi anne evine gitme duygusu, kendimi burada, bu eve, ait hissetmeme gibi sorunlar yasiyorum. Bu arada 2,5 aydir daha evliyim ama bir türlü benimseyemedim. Hersey yolunda gidiyor tam kavgalardan arinmis biraz huzur buluyorum ki, su icimde atamadigim bir "korku,kötü his" var. Sanki her an esimin ailesinden olsun esim tarafindan olsun bir sorun cikacakmis gibi diken üstündeyim. Bunaliyorum.. Bu sorunlar olmasin diye kv'lere gidesim gelmiyor bile ama bi yandan gitmesem ogullarina bu gelin hic gelmiyor diyecekler, oguluda sen gelmezsen bende senin annenlere gitmiyorum artik diyecek gibime geliyor. Hep hersey yolunda gitsede aglama hissi oluyor, aglayasim geliyor. Durup duruken.! Bunu nasil atabilecegim üstümden… Ya yoksa sadece benmiyim böyle kendimi tuhaf hisseden?
Sizin evlilik sonrasi psikolojiniz nasildi? Benimkisi gibiyse nasil atlattiniz?
Düsünceleriniz ve Öneriniz benim icin altin degerindedir.
Sevgilerimle
Sen bu insana 8 yilini vermissin az buz degil. Demek ki degecek biri. Tamam bir takim talihsizlikler yasanmis ama orda takili kalip kendine eziyet niye? Sanirm suan bostasin bunlari kurup duruosun sonra da anneni ozluyosun. Ilgini farkli seylere kanalize etmelisin. Mutlu olmaya bak. Esinin huyu kotuymus ama ona sorsak onun da senden memnun olmadigi seyler vardir. Evliligin ilk yillarin da hep bir bu coplugun horozu benm muhabbeti vardir. Dengeyi saglayabilirseniz mutlulugun formulunu bulmus oluyorsunuz. Braz sabir cnm, yolun basindasin.
Sen ne iciyosun banada onu getirsinler! :) Saka bi yana..
Oh icime bir ferahlik geldi, ne guzel ki tek ben yasamiyormusum bu skntiyi depresyonu.
Cicim ayi cicim ayi dediler, ama ben bi tadina varamadim su cicim ayini. Hep böyle gidecek diye korkuyorum, daha dogrusu su yorumlarin hepsini okuyana kadar korkuyorDUM. Iyi ki bu forum var ya.. ne guzel icimiz rahatliyor, dertlestikce konustukca. Hayat paylasinca guzelmiisss:)
Bende böyleydim üstelik seninki gibi sorunlar da yaşamadım. Kaygı bozukluğu diyorlar sanırım bu duruma, 8 ay sonra geçti gerçi benim ki. Inşallah sende atlatırsın bir an önce.
kaju yıyorum suanda tavsıye ederım bol bol adile nasıt ızlıyorumgelsın ıcıne ferahlık tabıı aman ben sana bısı dıyımmı asıl o herhalt ıyı gıbı gosterenlerde problem...öle bı hayat olabılır mı ya ...hayat mutlu oldugun anlardan ıbaret ..o anlarda bence cok sıkıştıgında tuvalete yetısebıldıgın an,yemek yedıgın an,odun kocaların cıcek aldıgı andır.cok karmasık degıl
tamam gel öpim başka topıclere dalacam0 beklenti, sonsuz mutluluk diyorsun yani. Cok sagol canim tavsiyelerin iyi geldi. Hepsini uygulayacagima söz!
dogru insan oldugunu düşünüyorsun ve demek ki çok severek evlendın
her sey de depresyona gırmeyın yahu, biraz güçlü savaşçı olun..
daha şimdiden böyleysen ileride nasıl yapacaksın? seven savaşır. hiçbir şey kolay elde edılmıyor maalesef hele ki bu huzursa...evlılıkler ıcın ılk zamanlar çok zor gecer derler
sonucta aynı evde yasıyorsunuz ve bırbırınızın gercek yuzunu görüyorsunuz.
evlılıklerde en az 3 yıl sonra anlaşılıyor evlılıgın yürüyüp yürümeyecegı bana göre.. ama tabı kı aldatma ve şiddet hariç
onlardan asla bahsetmıyorum.
tamam gel öpim başka topıclere dalacam
bide canım gözünde çok büyütüyorsun bazı sorunları.ben sana yaşadıklarımı anlatmıştım.düğünüm nasıl geçtiğini biliyorsun.o düğüne rağmen evimize girince ohh be dedik sarıldık eşimle sımsıkı.bence senin tek sorunun eşininle tam bütün olamamak.eşini yanında destekcin görememen
Soyle soyliyim cnm; soyle yaparsan su olur, esine sunu dersen oda bunu der, boyle bakarsan oda yan bakar. Boyle bisey yok. Her taktik her insana uymayabilir. Cunku herkesin farkli bir tarzi vardir ve her iliskininde kendine has bir karakteri vardir. Sen istiyorsun ki biri formulu versin, ben verileri yerine koyuyum hooop cozulsun. Yasaya yasaya ogreniceksin. Her kavganizda karalarbaglayip mutsuz olmak yerine ondan da bir ders cikar ya da ders cikarttir. Yani bastaki talihsizlk disin da bir sorunun yok gb. Bence kendini oradan bir kurtarsan gerisi gelir.Tabii ki sikayet edecegi konular vardir. Kimse 4/4lük degil, bende..
Cok guzel yazmissin, cidden dediklerin cok dogru. Artik canima tak ettigi dönemlerde, bu sendrom yüzünden neler gecirmiyorum ki aklimdan. Ya geri dönsem, kizken ki gibi baba evi olmayacak. Kalsam böyle mi devam edecek bu duygularim diye kuskulaniyorum. Asil mesele o dengeyi nasil saglayacagimdadir. Nasil yapabilirim? Önerin varmi?
Sabir ve zaman disinda ne yapmaliyim
Soyle soyliyim cnm; soyle yaparsan su olur, esine sunu dersen oda bunu der, boyle bakarsan oda yan bakar. Boyle bisey yok. Her taktik her insana uymayabilir. Cunku herkesin farkli bir tarzi vardir ve her iliskininde kendine has bir karakteri vardir. Sen istiyorsun ki biri formulu versin, ben verileri yerine koyuyum hooop cozulsun. Yasaya yasaya ogreniceksin. Her kavganizda karalarbaglayip mutsuz olmak yerine ondan da bir ders cikar ya da ders cikarttir. Yani bastaki talihsizlk disin da bir sorunun yok gb. Bence kendini oradan bir kurtarsan gerisi gelir.
Enerji kaynagi felanmisin sen :) Ay hadi insAllah gecerim su sicim aylarindan.. Ya sana bi soru daha hadi bunu da bil:) Esini kendine baglayabildin mi? Yani disariyi degil seni dinliyor mu? Önce ESIM diyor mu? Diyosa nasil yaptin???
hehe enerjı kaynagın da olurum peküsımdı dur havalara gırdım çok cıddı cevap verecem
heee sımdı önce eşim diyor mu .........(düşünüyom).............................vallahi diyor önce esim diyor hatta ben şöyle kafadayım...ben ona dıyorum ki annenı aradın mı bugun dıyorum mesela aramadım dıyorsa ara kadını dıyorum....
annesıne babasına kızdıgında anne babasını savunuyrum sus anneye babaya karsı gelınmez dıyordum.. annesıne yemege gıttıgımızde yemegı hıc begenmesemde anne nasıl yapıyorsun allah askına benımkıler sen gıbı olmyor anlat su sırrını yahu dıyordum.. kaynana sevındırık olur...ee kocamda baktı ben hep ıyıyım dedı lan bu gadın iyiii..demekkı bu bısey olursa haklı olur yanı cunku hep ıyı..kolaycana kızmaz..en ıyısımı ben bunu dınlıyım dedı..hala öle der..yanı bugun topladıgın bonuslar yarın işine yarar..acuk politik olun kızçeler
canim o da zamanla oluyor
dur bakalim
aynen genel olarak ezilip ezilip
en son bu yontemi buluyoruz zaten
tebrik ediyorum cok guzel aciklamis arkadas
konu sahibi daha nasil politik davranilir konulari arastircaksin
cogumuz gectik bu yollardan:)
Ben senin durumunun cok normal olmadigini dusunuyor, diger konunda bahsettigim gibi en azindan bir kere uzman psikiyatra gitmeni oneriyorm
"Ailesinin bir kelimesiyle beni yargilayan bana soguk davranan insani, gelde destekci olarak gör" tek sorun bu işte canım.eşinin ailesinin ağzına bakması ve artık ikinizinde bi aile olduğunun bilincine varmaması.senin yapman gereken eşine ailesini kötüleme,kendi görsün herşeyi.ailesi eşine seni kötülerse tabi kendini savun ezdirme.ailesinin yanında eşinle asla tartısma iyiyiz mutluyuz diye görün.eşinede çok görev düşüyor ama bilmem napacakTam da sorunum bu galiba ya. Bunu nasil atlatirim hic bilmiyorum. Esime "arkamda dur" dememle agresiflesmesi bir oluyor. Gecen bu yuzden annesini arayip kizacakti, durduk yere. Bunu kast ettigimi saniyor, beni tam anlamadan tartismaya bagirmaya cagirmaya basliyor. Gel de bu insana laf anlat, gel de bütünles. Ailesinin bir kelimesiyle beni yargilayan bana soguk davranan insani, gelde destekci olarak gör.
Balayından döndük kapıdan içeri girdik eşimle kavga ettik anası yüzünden oturup saatlerce ağlamıştım ah annem kıymetini bilemedim ah babam die
6 ay sevemedim evimi 15 ay oldu evleneli akşam olsada işten çıkıp evime gitsem die can atıorum
"Ailesinin bir kelimesiyle beni yargilayan bana soguk davranan insani, gelde destekci olarak gör" tek sorun bu işte canım.eşinin ailesinin ağzına bakması ve artık ikinizinde bi aile olduğunun bilincine varmaması.senin yapman gereken eşine ailesini kötüleme,kendi görsün herşeyi.ailesi eşine seni kötülerse tabi kendini savun ezdirme.ailesinin yanında eşinle asla tartısma iyiyiz mutluyuz diye görün.eşinede çok görev düşüyor ama bilmem napacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?