- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Zamana bırakmak mı :)Bende öyle. Yani 6 ay sabret diyorsun? Bana bu gunlerim cehennem gibi geliyor ya. Böyle bos bir yer bulsam avazim ciktigi kadar bagirasim var. Umarim bende atlatirim bunu ya. Off cinnet gecircem yoksa. Zamana birakip mi atlattin yoksa atlatmak icin taktik uyguladin mi ? Nasil gecti bu![]()
Evlenmeden önce eve gitmeyen anne babasıyla muhabbet etmeyen hep tersleyen adam evlenince ana kuzusu benide babasının kuması yaptı.
Hergün ailesine gitmek istedi gittim bigün gezelim bügünde die dışarı çıktığımızda beni zorla annesine götürdü yırttım kendimi yollarda fayda etmedi.
Benim aileme gidince enfazla 2 saat oturdu annesine gidince gece 2-3 eve getirdi.
Habire laf sokmalar ailesinin arkasında durmalar benden habersiz eve misafir çağırmalar
Çalışıyorum sürekli ailesinde olduğumuz için gece yapıodum evişlerini ses yapıyormuşum die küfür etmeler
Off çok zor günlerdi
Kibar kültürlü prens gitti canavarla geldi
Bigün delirdim gitmiorum ailene çok istiosan sen git ama öyle bi git ki normal saatinde evde ol dedim
Kendi aileme tekbasıma gittim sen gelmiyorsun dedim geldi
Gidelimleri azalttı
Kavga edince oturup zırlamayı bıraktım
Yaptım kahvemi geçtim salona yokmuş gibi davrandım
Annesi bişey mi dedi yutmadım yapıştırdım cevabını
Yani nezaman aman ters bişey der ailene gitmez yanında olmaz korkuların biter gözünü açarsın ozamann
Alışıosun evinede evliliğede